АПРИЛското дете се стяга за море!

• 9 278
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Дея, правилно си разбрала  Peace
Пламен вече взе всеки ден да прави по 2-3 крачки сам, та се чудя и аз кога да му правя прощапулника. Хем искам вече, хем пък още няма да може да стигне сам ходейки до предметите. Ще почакам още седмица да видя какво ще стане.

# 91
Здравейте дами! Hug

Въпрос: има ли деца, преминали на спане веднъж дневно? newsm78

Велина от 3 дни я упражнявам в това, т.к. взе да си прескача предиобедния сън.
Но все пак се питам, дали не й е рано!? Thinking

# 92
  • София
Все не ми остава време да пиша, но чета всеки ден. Сега само драсвам набързо, друг път повече.

1. Шефчо вече се отпусна от 3 дни да ходи самичък, та и ние ще правиме тези дни Прощапулник. Скарлет, май двамата с Тони на един ден и проходиха!  Mr. Green

2. Дея, аз само вечер като излеземе го водя за ръцете, и тези дни въпреки, че вече ходи сам. Гледах да съм средно положение, а сега го водя за ръка, защото ходи да пипа гумите на колите.

3. В петък е 1-ви юни, предполагам, че не работещите мами ще празнуваме, да направиме една бърза организация? Даже ми дойде бързата идея в главата и прощапулника с вас да направя, но ще го мисля още.

4. Шефчо ми кашля от вчера, дадох му Осцилококцинум, пръскам Стеримар. Незнам дали утре ще се вредиме да го преслушат, какво ще кажете, дали да взема на своя глава Проспан?  newsm78

5. Енви, шефчо от доста време премина на едно спане дневно. По принцип, като отидеме на обед за храната, като се прибереме яде набързо, това към 13ч, и после спи поне 2 часа. НО сега като не е съвсем добре, а и заради времето спи по 2-3 пъти на ден по помалко.

# 93
Въпрос: има ли деца, преминали на спане веднъж дневно? newsm78

Енви, Калоян от около 2 месеца е на едно спане, а напоследък има и дни като днешния, когато и без спане изкарва.

# 94
Данче, Деси, успокоихте ме! Hug
Кажете, по колко и кога горе-долу спят, а и вечер кога заспиват!? newsm78

Велина се събужда към 6,30-7 ч. Първия ден, когато прескочи предиобедния сън, спа 3 часа, а днес - час и половина, т.е. регулира се още като продължителност, но в 12,30 ч е дълбоко заспала, което много ме устройва Mr. Green, а преди следобедният й сън започваше към 14,30-15 ч. Съответно вечер, вместо към 21 ч, сега заспива още към 20,30 ч . - също много ме устройва. Mr. Green
А и тайната ми идея е, че докато идем на море, трябва, да е преминала на еднократно спане, иначе плажът се проваля. Twisted Evil

Обясних се! Crazy

Не мога, да се включа по останалите поставени въпроси, т.к. нямаме опит с подобни ситуации. Wink

Данче, искам и аз с вас на 01.06.!!! Sad

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ И ВСЕ ПО-УВЕРЕНО КРАЧЕЩИ АПРИЛЧЕТА! Hug  bouquet Hug

Надявам се, че след празниците темата ни ще добие обичайната активност! Grinning

# 95
Енви, Калоян спи около 2 часа на обяд, заспива около 12 часа, сутрин става към 8, вечер заспива към 20:30-21:00 часа, но днес както не е спал изобщо предполагам до 20:00 ще е в хоризонтално положение Wink
Аз засега се боря обедния сън да му е след обяда, а не преди него, че иначе си пропуска обяда и интервала между закуската и обяда става 5-6 часа, което не ми харесва ...

# 96
  • София
Ееееххх Енви  Hug и аз много искам  Hug
Стаси спи към 13.30ч, защото сколасваме да се прибереме към толкова от ДК иначе заспива и по-рано. Вечер заспива към 20ч, буди се към 8.30ч. Това, разбира се, е в идеалния случай. Ако неизлизаме ще заспи в 11ч, после към 15ч. С тази ДК всякакви планове за по-дълги и далечни разходки са ми абсолютно провалени  Confused

За Прощапулника ми хрумнаха още идеи за предмети -

-СD (ако не му се занимава на човек да си откача личната)
-пари
-фотоапарат

# 97
  • София
Да докладвам - ще ставаме богат лекар, който ще има и технически наклонности! Хвана слушалките, пусна ги и хвана пръстена, а после и отверката!

За спането пишете - ние сме сега трагедия - става супер рано със изгрева, заспива към 10-30, защото  е умрял за сън още от събуждането! И ако поспи добре, не спи повече , а ляга към 8 вечерта! По едно време като се събуждаше към 7-7.30 беше започнал да спи само следобяд и пак лягаше в 8 вечерта!

# 98
  • София
Вени, предпричам ти, че Мати ще стане много богат, пластичен хирург!

# 99
Здравейте  Heart Eyes
Ние спим по веднъж на ден от 2 месеца, става към 8-8,30 наобед спи по 2-3 часа и вечер към 9,30-10,00 е заспал
Ние си ходиме стабилно
За среща съм навита и то на 1юни супер  Hug

# 100
  • 2 етажа над тавана
Момичета, наминавам да ви видя, много ме боли главата и ще се опитам, доколкото ми е възможно, да пиша по темите, които сте обсъждали.

На проходилите крачета - честито и смело напред!
  bouquet

Маги със спането е на моменти, но последните дни е на едно дневно спане - заспива около 12,30-13 и спи около 1,30-2 часа, така вечер към 20часа заспива.

Тръшкането като тръгна да я слагам вколичката при прибиране от разходка е различно - понякога си сяда без проблем, понякога се криви за малко, но много рядко пави драми, де. Деска, твоята тактика мноооооооооого ми допада - това да караш Кало да си мисли, че всъщност той сам е пожелал, това, което ти искаш, е супер гот.  Peace

Цвети, и ти много липсваш! Sad Hug

Маги тия дни такова ровене в кал, пясъци и треволяци му удари, че сега имам едно огромно пране от нейни дрехи, което утре при първа възможност ще напъхам в пералнята. Половината й дрехи са зеленясали от трева и са омацани с кал, чорапите й са се набили с пясък, въобще - прасенце Mr. Green

За първи юни - и аз съм навита, дано само времето и то ни подкрепи и бъде безвалежно!

Оставям ви, отивам да си ровя парацетамол в аптечката, че главата ми ще експлоадира Tired

# 101
Eнви, както вече съм писала, ама да се повторя, при нас е голяма борба за премахването на втория сън  Mr. Green. Аз много искам да не спи сутрин , което вече е по обяд  Sad, защото вторият идва към 5 и познай кога заспива после  #Crazy. Но за съжаление нищо не можах да направя, с много зор я удържам и накрая отказва обяда, защото едвам гледа. Та в крайна сметка пак сме с два, в резултат на което още ми се мота в  краката  Tired, а и не виждам признаци скоро да заспи и как ще стане като е спала от 4.30 до 7.30  newsm78.

За среща и аз съм навита, ама ако не е в Южния, че не мога , много ми е далече.

Данче, не бих рискувала с Проспана. На една приятелка детето голяма беля му беше докарала с тоя сироп, ама не си спомням точно какви бяха аргументите на лекарите.

# 102
  • София
Тинче, и аз все пак не рискувах. Обаче му се запушва носа и ей сега, спи дълбоко, но не може да диша и се буди. Утре ще ходиме до лекарката, но ми е мъка като си представя какво ще е пред кабинета след 4 неработни дни  ooooh! Дано само не се разболееме от висене, а колко ме е гнус от всичко в поликлиниката  ooooh! ама това е друга тема.

Нунии, на концерт ли си утре?

# 103
Лелееее Данчеее, не ме свърта вече, разбираш ли ме Crazy Crazy Crazy Място не мога да си намеря.
Исках и на летището да ходя да го посрещам, ама с Яна.... Confused
От 3 дена ми е нервно за тоя концерт, все едно съм на изпит утре, така ми е свито.

Аз затова и не пиша по темите, защото не мога да се фокусирам върху нищо друго Laughing

Само дето Филипа я мисля. Дано са добре.

# 104
  • София
Най-накрая приспах зверчето newsm44 newsm44 newsm44. Днес спа 2 пъти и това е резултата - таткото спи от 2 часа, а аз откачам с Емо. Цял ден вилнее на воля. Използвахме хубавото време и от 09:00 до 16:30 изкарахме в парка. Голямо обикаляне падна и накрая двамата с баща му бяхме каталясали да го гоним и да го завръщаме. Като види локва или по-кално място като стрела се засилва натам. И като му секнем устрема се сърди - на баща си дори и рев удари от обида, че не го остави да опита калта на вкус.
По някое време си хареса тревната площ и след няколко неуспешни опита да се добере реших да го оставя и да го видя какво ще прави. Хареса си по-затревено място и седна и се заигра с тревичките. Оглеждаше си ги с голям интерес, докато две баби не му развалиха играта. Едната го вдигна от земята, а другата се разкрещя къде били родителите на детето. Аз в същото време се опитвах да му направя снимка сред тревата, но по отдалеко. Казах на бабите да го оставят на мира,а те ми се развикаха, че било, мокро, кално и щял да настине. Казах им да си гледат пътя и да не се притесняват за хорските деца. Не съм го оставила без надзор все пак. Вдигнах им кръвното и си заминаха. За няколко минути нищо нямаше да му стане - не беше толкова мокро, а и детето така си се забавляваше та мислех да го снимам - сега и снимка нямам  smile3515.

Данче, Емо като беше с отит доктора му изписа спрейче Олинт за нослето и много му помогна. Милия тогава беше с едни гадни сополи и хич не можеше да диша през нослето.

Вени, честит ви малкък богат доктор с технически наклонности Simple Smile Време е да махнеш каишките - няма да му спираш устрема на детето я Simple Smile

Честито и на другите проходили мъници!

Бабълче  Hug и много целувки на "бабиното" момиченце   love001
Цвети и ти ни липсваш!
Дея ще си имаш голяма кокона  smile3521

На новата мама Сисил76 welcome

Общи условия

Активация на акаунт