АПРИЛското дете се стяга за море!

• 9 236
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте, момичета  bouquet
Ники яко е заспал, чак се чудя дали да не го събудя, спи от 13  Thinking Вече е почти 4, а не е обядвал даже?!!!! За първи път се случва!
Иначе го отпуснаха зъбките  ис ега е по-спокойно положението, но...баща му заминава във вторник и направо ще изкукуригам. Много ми е тежко само с него. Просто мъка и майка не може да ми дойде на гости, абе... #2gunfire
Днеси мислех да изляза малко с него, ама той така спи, че...май ще прилича на мен, поспаланко Joy

# 76
Здравейте!
Ели, Стенли имаше един период, в който заспиваше вечерния си сън в 17.30-18 ч и ставаше в 5 сутринта, та дори е имало случаи да стане и в 4 и да си играем така до 9-10ч. Този период продължи около 3 месеца и направо не знаех на кой свят се намирам  Tired Иначе той заспива към 21 ч и става в 7 ч. Предполагам, че ако си ляга по-късно вечер и ще спи повече сутрин  newsm78 Поне при нас така се оправиха нещата. Една вечер както си заспа рано-рано при баба му на гости и като си тръгнахме се разбуди и така си игра и вилня до 23 ч и на сутринта спа до 8 и после постепенно си изгради сам режима.
Краси, наистина е кофти да няма кой да ти помогне и да си сама с него  Rolling Eyes Ама май това е съдбата на майката  ooooh!

# 77
  • Варна
Наде, то не е толкова изморително, колкото че няма да има с кой да си поговоря и времето ще мине по-бавно. Може пък да се помотаем с колата малко насам -натам...Аз не познавам много хора в квартала, защото сме отскоро, а тук е пълно с пенсионери. Може и аз да не съм в настроение за нови запознанства. А и като излезем, аз главно гоня и крещя да не се пипа това или онова Twisted Evil Трудно ми е , защото съм живяла 20 години на друго място и още не съм свикнала. Иначе съсвсем като се скапя гледам да го пусна на гости малко. Случвало се един-два пъти, ама все файда.

Ники от скоро почна да си ляга рано, преди държеше до 22.30, сега едва успява до 21. Спи до към 8 и нещо, но аз го наливам с кисело мляко, така 4е не е гладен. Размърдва се към 6-7, явно наистина имаме нужда от щори Wink

Утре ще гледам да излезнем на дълга разходка и да се забавляваме тримата Heart Eyes

# 78
Здравейте мацки!

Аз както винаги по нощите..., като приспя мъжете и не съм заспала - пиша...  Simple Smile

Мисче, големи премеждия сте имали, мила... Баба ми е казвала след като се заредят лоши случки е хубаво да запали една свещичка на иконата на Свети Мина и да се каже - Лошото да е в миналото... или нещо подобно.

Елидима, Марти когато и да заспи се събужда в 8 сутринта... Заспива в 9 или 10 вечерта. Дори се е случвало да заспи към 9 и да се събуди чак сутринта в 9... Но мноооого рядко... всъщност само веднъж. Кофти е че будиш Евелина в 4 - знам, че не е хубаво да се нарушава съня на малчовците, ама какво да направиш.... каката и тя си иска вниманието...  Hug

Имаше май още нещо, но ми тежат клепачите...

Лека вечер ви желая!

# 79
Здравейте,
Влизам да ви почета,ама много не сте активни тези дни.

Рина,много се радвам ,че сте добре,не се притеснявай ,че красавицата Скарлет още не върви.Дея-Мария едва сега започва да прави по 4-5 самостоятелни крачки,но това не го броя аз за прохождане щом не се чувства стабилна още и търси да се подпре.Има време да укрепне.Да я нацелуваш от нас.  Heart Eyes Hug
За ранното заспиване-още от 6-ти месец Дея-Мария заспива в 20 часа и става в 8 сутрин.Само трудно е следобедното спане,че хич не иска.  ooooh!
При нас е някакъв малък ужас. TiredРазбирам Рачето,защото и аз започнах да я шляпвам по ръчичките.Страшно дива е,не знам какво ще става,вика,крещи,закача се,палава страшно много,сигурно с това темпо ще сваля още 10 кг. Много злояда е обаче,трудно ми е с дневното и меню .

И да питам-майките на децата,които все още вървят за ръчичка,по цял ден ли обикаляте напред назад или по малко като сте навън?А само при нас ли е това тръшкане и викане когато след игра искам да я сложа отново в количката  Tired

Аз иначе прекарах хубава седмица с една абитуриентка.Правих грим,прическа и я изпратихме до СЛ.Б. Малко ми домъчня за моят бал....  Rolling Eyes

От няколко дни все се каня да попитам счетоводителите ни,но забравям,та ако някой знае нещо по въпроса,ще му бъда благодарна.Става дума за новите промени за майчинството.Една моя позната е бременна в 3 месец и до колкото е разбрала ако 6 месеца преди да излезе в майчинство е осигурявана на голяма заплата ,то след това ще получава от НОЙ 90% от тази сума в рамките на 12 месеца,така ли стоят нещата?

Всички около мен са бременни отново с второ дете...Интересно е ,че взех и аз да се замислям,макар че си мисля,че няма да се справя ....Отново ми се дощя да изживея тези мигове на бременност,раждане...Гледах "Това е живота "по BTV днес и ми домъчня

Катя,къде освен по главната имате хубави детски магазини с дрешки,че вече този месец пак ще идвам.

Лека вечер ви желая!

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 00:36 от Мис КаприЗ

# 80
  • София
Привет!
Днес следобяд е нашата прощапулка! Ще дойдат бабите и дядовците, зълва ми и едни приятели! Брат ми е на море!
Ето какви предмети съм намислила за слагне на масата:
химикалка - писател, книга - учен, слушалка - лекар, самолет - пилот, отверка - инженер, лъжица - готвач, телефон - бизнесмен, пръстен - богат човек, топка - спортист, калкулатор - икономист, четка за зъби - зъболекар, муз.инструмент - музикант!
Дайте още идеи, ако ви хрумват! Пропускам ли нещо?

# 81
Blagodaria vi, momicheta za pojelaniata. Neshtata sa po-normalni pri nas. V smisul takuv, che pone mojem da izlizame.Inache Leksa e na sirop za kashlica ( tozi deto Veni go kaza) i na kapki za nos ot tezi chernite. Moiata kashlica nishto ne ia lekuva i si hodia s neia.

Shushi, bagodaria za ideiata, shte go napravia obezatelno, che naistina mnogo ni doide.

Deia, i nie sme na ruka, ama az riadko ia vodia. Da se opravia sama  Embarassed. Inache kato ia vodia na lulkite zabeliazoh kato shte si trugvame i pochva da mi se trushka. Taka che ne e samo pri vas.

Leksa sushto e mnogo zloiada a ot kakto sme doshli tuk kara samo na mliako, iagodi, banani i biskviti. Neznam kak prejiviava, no prosto ne shte da opita kakvoto i da bilo. Prinudih se da i davam i sokove, neshto koeto do sega ne sum pravila, samo i samo da poema neshto. Az i protiv biskvitite biah, ama sklonih dokatosme tuk, kakvo da pravia?

Bubsi, a vie kakvi gi mislite sega? Da ne vzemete da se priberete nasam, a?

Nade, neznam kakavi dokumenti ot tuk za chujbina shte ti triabvat, no znam zaduljiteno dokument ot bashtata, che ti razreshava da izvedesh deteto ot stranata.

# 82
Veni, cherpak za gotvach Mr. Green. Gledam samo zavidni profesii si slojila, losho niama, bravo na teb.

# 83
Добро утро Simple Smile
Аз тази нощ се наспах хубаво, мъжа ми пое дежурството до 9 часа и аз като си легнах към 1 и до 9 не съм ставала, голямо блаженство Simple Smile

Дея, и Калоян преди като го сложех в количката след игра пищеше и се тръшкаше, но сега прилагам следната тактика: Преди да го сложа в количката, отивам при него и го питам дали иска да ходим в количката, за да яде бисквитка (ако му е време за ядене примерно ... така докато хапне една бисквитка сме си у дома) или да ходим да гледам гълъбчетата (при нас в градинката има доста) и той веднага вдига ръчички да го гушкам и да го слагам в количката без да реве, без да се тръшка.
Сега за всичко се опитвам да наложа такава тактика, да го накарам да направи това, което аз искам, но да излиза, че той сам е пожелал. Засега май само смяната на памперса е доста безуспешна (реве, обръща се, не ще да лежи по гръб....), но и това се надявам да се оправи, пък и то нали след време и памперсите ще ги махаме Wink

Мисче, дано да се оправиш и ти скоро и Лекса да започне да похапва, че направо ви съчувствам на мамите, чийто деца са злояди ...

Днес времето е супер слънчево и мисля да заформим дълга разходка  Nature Sunny 1swing Вчера излизахме за около час с колелото и Кало не пожела да слезе от него, през цялото време си натискаше копчетата на колелото, за да свири и ако го сваля от колелото пак отива при него и пак си натиска човека hahaha Сега е на тема натискане на копчета и където има такива веднага биват натиснати, пък ако и музика тръгне ехеееей голямо щастие newsm68

Да споделя с вас вчера направих една бърканица, която и на мен и на Кало много му хареса - та ето рецептата:
1 банан,
1/2 авокадо,
1/2 лъжица извара
4-5 лъжици овче кисело мляко
Всичко се намачква (или пасира) и става страхотно.

# 84
Привет.
Дея, не 12 месеца, а 315 дни ще ползва помощи за бременност и раждане твоята позната. Това са 45 дни преди раждането и 270 дни след това. А по въпроса ти за детски магазини в Сливен - погледни в сливенската тема на Bg-mamma http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189593.0, там има доста магазини посочени. Аз лично пазаря от "Косара", в кв."Българка", защото ми е най-близко. От "Рошко" на площад "Левски" и "Пинко" също съм доволна. Ако имаш време обади се докато си в Сливен да се видим Simple Smile Работя на центъра, тъй че може да изпием по едно кафе Simple Smile

# 85
МНОГО МИ ЛИПСВАТЕ newsm51

# 86
  • Варна
Момичета,
вече ще взема да направя дневник на белите на Ники Twisted Evil Преди малко ми набара кафето и си устрои баня в центъра на хола Shocked Добре, че беше истинало от часове ooooh!
Снощи спа до 6 часа в леглото си и днес е просто кипящ!

# 87
  typeuuмога да пиша и ние сме през април на 20.сега smile3524.цял ден и ние сме на белята отгоре одеве за малко да изпие целия сироп  а сутринта на магия и аз си спасих кафето.непрестанно се катери някаде просто е някакъв ужас .моля ви кажете и вашите ли са така.засега   love001ще 4истя  и prostor

# 88
Здравейте,
Вени*,ако не е късно,аз сложих освен книжки,злато,химикал,калкулатор,шишенца от лекарства също и докторски слушалки,телефон,мишка,цвете,гребен...

мисз,явно е много труден този период за ръка.Мен си ме заболя кръста така вчера от 1 часа та до 5-6 .  ooooh!

деси,това е добра идея да я залъжа!Много ти благодаря ще пробвам!  Hug

Кате,но все пак 6 месеца преди излизане в болничен примерно както е осигурена на 500 лв,след това ще взима в период от 315 дни 90% от тези пари ,или не съм разбрала правилно.Тоест ако сега започне да се осигурява както е в 3 ти месец,то тогава ще може да ги взима,нали? Благодаря ти за инфото,обещавам тази или др. седмица като идвам,ще пиша предварително,та да се видим  Heart Eyes

~Цвети~ и ти липсваш много!!!  Hug

красенка,при нас е също така.Най прясното от снощи ,докато отивахме на гости ,госпожицата седяща в столчето си в колата,ми набарала чантата и познай....Слизам аз и отварям вратата да я взимам ,като щях да падна,чудех се да се смея или да се карам.Набарала ми фонд-на и се намацала хубаво -бузи,лице,устни..... ooooh! Tired

# 89
Здрасти и от мен  Hug
Най-напред да споделя нещо, което се сетих като четох постинга на МисЗ - за кашлицата на Евелина и помогна мед, прилагам го и върху себе си и е много ефикасно - намазвам гърлото (отвън)  и завивам с кърпичка за през ноща. До сутринта меда е попил напълно, а и действа като маска, кожата става невероятно мека  Mr. Green . Еви беше един месец на сиропи, накрая реших да махна всички такива истории и приложих това, което прилагам на мен, не знам защо не се сетих по-рано  Thinking точно за 2 вечери мина и кашлица и всичко, а цяла зима кашля  #Cussing out

Тръшкането важи и за нас с пълна сила, ще пробвам и аз метода на Деси   Wink

Общи условия

Активация на акаунт