МАЙските слънца са две - МАЙска мама с МАЙско мъничко дете

• 12 283
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  Привет и от мен.
ние засега сме кротки,нямам много време да пиша,но ви чета.
 ох много сте смели за секса,аз незнам кога ще се пристарша.

# 181
  • Варна
Здравейте!
Честито на мамите, които вече си гушкат бебчетата!   bouquet На другите-кураж, още малко остава!  bouquet
Ние сме на бабин дом, нали татко ни е в Белгия за празниците. Габи се държи много примерно. Плачка по малко, но то не може без хич. Само ме притеснява, че не ще да ака. Два дни я чаках, после действах с термометъра, сега пак втори ден не е акала. Явно е от Еспумизана и много ме е яд, защото и помага много за коликите. Давам и по 20 капки само на нощните хранения, но все пак не ака. Thinking
Преслав е доста крив, все мънка за нещо, а вчера изпадна в истерия, докато кърмех, дори посегна да ме хапе. Явно няма да се размине лесно, докато свикне с бебето. ooooh!
За секса-при нас все още е мираж. Имам доста лохии, а и спим в отделни стаи през седмицата. То и сме каталясали, де. Аз имам сега и голям страх от забременяване (по очевадни причини Mr. Green), та ще поизчакаме май.
Памперса го сменям преди хранене, за да не повръща (макар че тя въобще не е повръщала досега newsm78), а и да не се разсънва. Нямам притеснения, тя така или иначе не ака. Confused
Габи се наяжда доста бързо-10-15 минути и сама пуща зърното. Дано да и стига. В понеделник сме на първа консултация и ще видим. Майка ми твърди, че много е пораснала, аз не мога да преценя, естествено. newsm78
Болните бързичко да се оправят. Hug
Хайде, лека и спокойна от мен. Hug

Последна редакция: сб, 26 май 2007, 18:19 от Katia_N

# 182
камен става днес на месец, така че ви мятам виртуална почерпка  newsm38

# 183
  • Burgas, Bulgaria
Майче честит мини рож.ден на Камен .
И да вляза в ролята на щъркелица Mr. Green

[size=18pt]Тина 78 има момиченце Мая 3.000кг. 50см[/size].-мама била малко клъцната но иначе добре
[size=14pt]Да и е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тати  :hug[/size]:

# 184
  • Burgas, Bulgaria
Тина 78 има момиченце Мая 3.000кг. 50см

# 185
ееееееееее най сетне
 честито Тина!!!!!да е жива и здрава малката госпожица!!!!!!!!!!!   bouquet  bouquet

# 186
тина,4естито-здрави и щасткиви мноооого    bouquet

# 187
Майче малко помощ-изчетох до Тина(вкл.)-97 мами и 101 бебета

# 188
сори за грешката-и 99 бебета

# 189
Честито бебче на Тина!   bouquet
Честит първи месец на Камен на Майчето! А на мама - бързо оздравяване.
Да ви питам - всеки път ли изварявате биберона - залъгалка и лъжица, с която давате капките на бебоците?
Аз понякога ги мия само с гореща вода  Rolling Eyes Нашета бебка постоянно я изстрелва залъгалката из леглото. Струва ми се ужасно да кисне постоянно в стерилизатора.
И още нещо - има ли мами, които да преваряват вода - за пиене и за чая, в микровълновата?
За секса - много сте смели , момичета. Аз желание и сили имам, ама се страхувам. А и таткото като го знам, ще го е страх да ме пипне още месец поне.

# 190
Спокойно момичета щом ви се прави секс - правете. Ние снощи направихме сефтето - толкова странно ми беше все едно ми е за първи път - хи хи. И на моята бебка и излязоха пъпки и не знам какво да ги правя. Ще питам педито в понеделник. Изварявам един път в седмицата през останалото време мия с гореща вода. Микровълнова не ползвам - мисля че е вредно.

# 191
тина - честито, маце! нямаше да нацеля раждането - мислех си, че понеделникще е денят Mr. Green.

тит - тенкю - оправям бройката  Hug

аз лъжичкате не изварявам - мия с гореща вода, а биберонът нещо не върви у дома; и дрехи не гладя - к'ъв е смисълът - изгладя,натрупамна купчинки и докато се завъртя да ги нтикам по шкафовете, петра ги гепила и ги намятала по земята. ми няма смисъл да се моря. тази вечер пък беше награбила завивката на камен и я влачи по пода докато си търси куклата, която иска да завие  Crazy

вода не преварявам- купувам девин с розов етикет или пролетна буря. с петра изварявах, но сега нямам нерви и гледам максимално да си улеснявам живота.

със секса сме много назад. първо,ч е още имам лохии, после и петра е болна от поне 2 седмици, така че нощите трамбоваме надолу-нагоре по стълбите до нейната стая и до нашата спалня, така че сме гроги; и трето, хич не съм на такава вълна... но на вас ви се радвам - дерзайте, щом имате желание. аз съм го закъсала откъм муза...

# 192
  • София
Тина честита девойка да ти е жива и здрава  Heart Eyes

Честит първи месец на Камен  Hug

Аз съм в няква нервна криза преди час и половина се прибрахме с малкия и вече веднъж го набих и един път бях напът да го плесна после си поплакахме двамата  Embarassed а откакто се е родил е бит два пъти сигурно.
И аз несерилизирам плакна хубаво с чешмяна вода и след това кипвам вода в каната и само попарвам шишетата  Peace

После ще се доизкажа за секса, че бебока зареваааааа Mr. Green

# 193
  • София
Тина, честито Heart Eyes! Да е живо и здраво малкото слънчице и много да слушка и радва всички вкъщи, най-вече мама!!!

Да се отчетем:

Пораснали сме 3 см и 1100 гр Simple Smile!

Обаче май почнаха да ни тормозят колики и нас - милото на мама гърчи се и така спонтанно почва да плаче, че ми се къса сърцето. Та се и носим по цял ден. За сега сме на Сап ама не мога да ви кажа още дали има действие или не, като мине малко повече време ще споделя.

# 194
 HugМАЙЧЕ ЧЕСТИТО ТИ МАЙЧЕ! ТИНА 78 НЕКА ЩЕРКАТА ДА Е ТАКА ЧАРОВНА И ЖИВИЧКА КАТО МАМА СИ!! Heart Eyes Хайде, че моя юнак вече пита за нея..   Party

Момичета чета ви мили ама нямам желание да пиша, то и ви чета докато кърмя, така че картинката е..а за кърменето смее...тия гърди пускат ли не ли , ама се дохранваме и то бая. А  иначе нашия хубостник дарпа здраво, като доберман е , отвреме навреме аха да ми скъса зърното... Ние сменяме памперса след хранене.Ляга и спи като пич.Реве само като е гладен и 1 път на ден за глезотия, тогава викаме дядо му и почват едни тегели из стаята...Иначе имаме си вече и прякори Шомпел и Бижу, че нали минаваме за красиви... Ние с татко му утре пътуваме пак за Сливен да ми махат конците, аз още съм с болежки и някакви налудничави мисли че ще се разпоря, нали съм с вертикален шев... А за секса.....ами май нямам вече лохии, поне 3 дни вече и понеже таткото дава зор май севтето наближавааа  Crazy
Майче на Петра и Камен да носиш много здраве на Руситу и да се оправяш бързичко. Пилешка супа му е майката.А тя е майка и на кърмата. Хайде зачезвам , и на всички нови мами отново   bouquet Да са ни живи и здрави децата.

Общи условия

Активация на акаунт