МАЙските слънца са две - МАЙска мама с МАЙско мъничко дете

• 12 277
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте  Hug

smiled_ И при мен свършиха лохиите и ми дойде цикъла, аз не съм секцио и не кърмч на АМ сме.

А това време ще ме довърши  #Cussing out #Cussing out #Cussing out как пък не се наваля и да спре.

# 166
Аз съм още от чакащите мами и всеки ден ми се струва цяла вечност. Майчета, кажете, това че ме боли кръста и ми се стяга корема вече предизвестие ли е за раждане? Rolling Eyes И някоя от вас да е пътувала непосредствено преди термина? Ние днес плануваме да поизлезнем малко извън града (Пловдив) за два дни, но нещо ме надува шубето... Аз през цялата бременност пътувах навсякъде без грижи, но си бях казала последната седмица да не мърдам никъде, но май май...имам едни такива вътрешни тревоги Embarassed Мисля да си взема багажчето с мен за всеки случай! Wink
Честито на всички нови мами, пожелавам им безпроблемно гледкане на бебочетата им!

# 167
  • Перник
Аз съм още от чакащите мами и всеки ден ми се струва цяла вечност. Майчета, кажете, това че ме боли кръста и ми се стяга корема вече предизвестие ли е за раждане? Rolling Eyes И някоя от вас да е пътувала непосредствено преди термина? Ние днес плануваме да поизлезнем малко извън града (Пловдив) за два дни, но нещо ме надува шубето... Аз през цялата бременност пътувах навсякъде без грижи, но си бях казала последната седмица да не мърдам никъде, но май май...имам едни такива вътрешни тревоги Embarassed Мисля да си взема багажчето с мен за всеки случай! Wink
Честито на всички нови мами, пожелавам им безпроблемно гледкане на бебочетата им!

Това все едно аз съм го писала - като изключим, че не съм от Пловдив  Wink И мен вчера ме болеше кръста и ми се стягаше корема и за малко да юрна мъжо към болницата, ама се укротиха нещата  Thinking

Честито на новите мами!

Да ви кажа, завиждам на раждащите с планово секцио - операция, страшно, ама си знаеш датата, отиваш и си получаваш бебчето. А ние, дето чакаме да се появи "по естествен път" - дни напрежение и чудене идва ли, или още не  #Crazy

Майче, така, както познаваш кой кога ще роди, айде кажи, че днес-утре ще раждам, а, става ли  Wink

# 168
SvetlaK, като ти беше така вчера колко жреме продължи?
И аз искам на мен някой да познае кога ще е денят!!! Wink

# 169
ами познавам. нацелих случайно  Mr. Green

девойки, аз съм с висока Т, не мога да говоря от болки в гърлото и кашлям като магаре. децата май се подобряват,но днес ще видим какво ще кажат педиатрите. в софето единият каза бронхиолит и болница, а другият каза глупости на търкалета, та накрая се грабнахме и се оказахме в русе - да ни гледат майка ми и баща ми  Mr. Green сега си налягам парцалите и едва се домъквам докомпа.
ох, отивам пак да си полегна, че едва гледам...

# 170
Здравейте,

Ниночка, логиката на смяната на памперса след хранене я намирам така - за да не повърне ако се тарамешка след папкане, да не се разсъни.....а и какво значи да стои наакано, това да не са платнени пелени? нали все пак памперса е да държи сухо, така че..Аз сменям преди, но понякога въпреки правилата сменям нощем, по - точно рано ситрин, когато чуя голяяямо изакване....

МАйче добре че сте заминали , да ти помогнат вашите, че както описваш картинката не е розова, а ти трябва да си здрава, че дечицата ти имат нужда от тебе:)))

Времето се пооправи, грейна слънчице, май ще издебна да отидем до супера с малкото, че провизии трябват а и аз да вдишам малко въъъъъъъъъъъъъъъздууууууух.

п.с. ТЕзи пъпки по бузите са отврат, не мога да го гледам такъъъв и са със връхчета и зачервени,  знам че го обсъдихме този проблем, ама ме влудяват.

И другооо, щях да забравя..да питам относно правенето на секс. Раждалите вагинално, кажете след колко време може да се практикува, че освен всичко останало ако не можем да получим малко "нежност" то къде му е хубавото:((((

# 171
Мерси момичета,пфу вече се успокоих.Явно наистина е цикъла.И не ме болииииии!!!А дано са прави бабите като казват че като родиш менструалните болки изчезват Praynig

# 172
И нашите пъпки са мн злееееее CryВикам му :"на мама краставото жабче тооооо....."Ама не са само по бузките ,а и по брадичката Sad

# 173
Станела, за любовта какво да ти кажа...
Поне да спрат проклетите лохии Rolling Eyes
А ако има и шевове, ( какъвто е моят случай)-лубрикант му е майката,
иначе- гадост!
Ние не знам кога ще успеем да се гушнем- (поне!), тъй като наследникът ни е най-активен по отношение на хранене и колики именно нощем.

# 174
Днес пробвах съвета ви,държа го по 15-20 мин, после почва една дране...обаче аз упорито давам залъгалката и накрая проработи...слагам го и като се унесе я махам. Че това по 1 ч си беше смърт, цедене, оправяне и то пак дошло време за хранене...

майче оздравявай...аз днес за първи ден съм сама с бебо, обаче се справям + цялата домашна работа, единственото голямо облегчение е, че какате е при баба и дядо..

за секса...не е лоша идея, обаче аз съм толкова скапана и изморена, че просто не виждам как ще стане...отделно историята с шевовете и зарастването...таткото итказва да спи в другата стая, така, че нощно време общо взето не спи много спокойно покрай нас с младежа  Mr. Green

# 175
добър ден за мъничко...

от вчера сме си вкъщи. лудница е голяма. каката почна да ревнува:( от сега:( Андрей е спокоен.. уж. тази нощ се дра. ама сега спи. да видим колко ще е спокоен до довечера. къпането ни беше голям екшън снощи. дано днес се справим по-добре:)

мен ме болят адски шевовете. имам вътрешни няколко, щяли да паднат сами, ама се усещааат, освен това ми се надуват краката и ме болят кокалите както когато бях бременна. дано ми мине скоро, че съм като инвалид. Cry

# 176
Относно нежността, ни правихме секс на 7 -мия ден след операцията, е малко по внимателно но успяхме, че нашия татко беше преди това 5 месеца беше в чужбина ,и и двамата имахме нужна от малко нежност.Тази сутрин пак се опитахме,но Галето се събуди и вика пиш, мамо пиш, после и Мая се размрънка,раззваняха се телефоните и така ,трудна работа.
За пъпчиците, посъветвайте се  доктор най-добре , може да са на алергична основа което не ви пожелавам.

# 177
уфф имам шевове, но нищо не ме боли, може пък да вземем да пробваме с моя възлюбен да се погушкаме, а това с лубриканта е ужас.......дано не се наложиии...леле дано не са ме окепазили с тва шиене....а аз имам сили определено и желание:))

Джули, добре дошла:)))))

# 178
Здравейте!Аз съм от чакащите...поне док.днес не ме взе пак в болницата остава за ПОНЕДЕЛНИК!Бебчо е вече около 3800,а може и повече, защото е много ниско долу главичката.Все пак ще ме пробват за нормално раждане.
Имам спешен въпрос-болничният ми е до 25 май вкл.аз ОЧЕВИДНО не съм родила-КОЙ ЩЕ МИ ИЗДАДЕ БОЛНИЧЕН ОТ 25.05 ДО  датата на раждането(дай боже по-скоро).

# 179
  • София
ina_ana , болничният за преносване се издава от гинеколога, който ти е следил бременността.  Аз моят си го взех тази седмица.  Simple Smile
Ние днес се поразходихме малко пак, но заваля и се прибрахме, а хич не ми се прибираше. Confused
За секса - мислихме тази сутрин да пробваме, ама не посмях,  минали са 18 дни от операцията, а лохиите в момента са доста оскъдни. Дано спрат скоро. Може би няма да има проблем след като не съм раждала вагинално и нямам шеввове и рани, ама знам ли...

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 14:37 от passion

Общи условия

Активация на акаунт