МАЙските слънца са две - МАЙска мама с МАЙско мъничко дете

• 12 270
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
...Та питам аз - отиваш на кафе и какво може да поръчаш....в соковете - консерванти, кафе не мой...

Минерална вода  Wink

Благодаря на всички за отговорите  Hug От това, което изчетох, май не са били води - щото се сетих тогава да пробвам да стегна мускулите отдолу - спря да тече, значи ще да е било урина.
Иначе съм решила,ако до понеделник не родя да ида в болницата за преглед.

LadyLou, поздравления! Нормално ли го роди тоя огромен мъж  Shocked

# 136
Нормално.Отидох с 6 см разкритие Shocked
А лекарят,кпойто ми следеше бременността , разправяше, че било 3 килца бебето!

А да ви питам за коликите- моят плаче след всяко хранене по 10-15 минути-това колики ли са?

# 137
  • Перник
Нормално.Отидох с 6 см разкритие Shocked
А лекарят,кпойто ми следеше бременността , разправяше, че било 3 килца бебето!

А да ви питам за коликите- моят плаче след всяко хранене по 10-15 минути-това колики ли са?

Е, ти ме обнадеждаваш  Grinning Преди 10 дни моето го изкараха 3600 и оттогава се чудя като как ще го родя и колко ще е огромно. Ама можело значи!

# 138
Лейди Лу, ако се превива и сгъва крачетата, и е на спазми цялата работа, знчи са колики.

Браво за бързото раждане...

ЗА  кърма - повече ядки- бадеми, лешници, тиквени смеки...без фъстъци, помага наистина поне на мен много.

НИе днес разбихме всякакви режими, яде в 4, после към 5.30 рев рев - нищо не помага - буднах цицата, цокна 5 мин и заспа.....в 6.30 пак рев - няма как след като му смених памперс аго нахраних......Ужас тая нощ предчувствам безсъние....ама това е защото заспива малкото мамунче докато се храни, ама така заспива че и душичката му спи..

# 139
СветлаК , може,може..Е , имам малко външно разкъсване,но то било,защото напъвах неправилно.
Ох , значи има колики детето...Мисля да пробвам да насоча струята на сешоар срещу коремчето , да видим дали ще окаже въздействие-много ми го хвалят тоз начин

# 140
Честито на emi_v и на Ladylou!!!

Ние днес направихме първата ни разходка. Голямо желание имахме още от по отдавна, но тези дъждове не спряха. Николинче си спеше през цялото време и едва ли усети къде сме я водели, но аз и таткото бяхме много щастливи. Надявам се утре пак да излезем.
Захванаха ни коликите с пълна сила- вчера беше такъв рев и пищене, направо се побърках, не можеше въздух да си поеме и така......2,3 часа, дадох бейбинос и се успокои. Днес почти не е спала, само задрямва за малко и се пробужда с писък и свиване на краката. Казаха ми едва бабешка рецепта- да се маже небцето с мас и после като яде, се смазвали червата на беба. А коликите се причинявали точно от сухи черва, дано има ефект. Вода и чай въобще не иска и да помирише. Само на кърма сме, бебка е лакома, после се присвива....
 Нашето педи ни каза да сменяме памперса преди хранене, защото бебето задължително го напълва като яде, така били устроени малките същества и после не е проблем да стои с акото до следващото хранене. А ако сменям памперса след хранене ще я разсъня, но като чета май всеки лекар казва различни неща, ние трябва да разберем кое е най-добре, пък и бебето си показва. Ники много обича да я къпем, тогава е най-послушна и кротка и щастливо шляпа с крачета във водата.
 За храната- ям всичко, без газирани напитки, кафе- само едно слабо сутрин и се ограничавам с млечните храни. Пак се разревахме, бягам при Ники.

# 141
  • Бургас
Привет на всички Simple Smile
Да ви се похваля вече си имам момиченце Simple Smile Роди се на 19.05 в 22:10, 3300кг, 51см Николета.
И двете сме си вече в къщи и сме много шастливи Laughing
Честито и на всички други обебилисе майчета Laughing и късмет и скорошно раждане на чакащите

# 142
здравейте момичета,

съжелявам, че отдавна не съм се появявала в темиките ни... но  ме беше хванала една депресия последните седмици,  понеже тукашните" многознайковци" ( #Cussing out ) ме оставиха да пренося с 16 дена ( ако имах пушка щях да ги гърмя наред)
 но важното е, че всичко свърши...
 ако на някой му е интерсно как мина раждането може да погледне тук

само малко да вляза в ритъм и пак ще съм сред вас  Hug Hug Hug

# 143
Райна има момченце-Симеон.Незнам Дали сте разбрали.Родила е в 12 и 55 на 24ти май.
2900 кг. и 49 см.

# 144
Да ви кажа, като се заговорихме за храната, че днес не съм пила прясно мляко и бебка не е плакала Simple Smile Дано да има връзка, че да отхвърля поне един от дразнителите.

Честито на Райна   bouquet

# 145
честито на всички мами.

на райна мога само да кажа "аз казах ли ти  Laughing"

мама21 - искрено се надявам диагнозата да не се окаже вярна  Praynig

децата вече се пооправят, но аз съм доста зле.
не бойте се - шъ съ упрайми  Mr. Green

# 146
Аз за кравето мляко същото знам.Дразни стомахчето на бебо.

# 147
ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА, АНИЧКА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!!   bouquetНиколета е много хубаво име, моята племенница се казва така!!
И при нас се очертава безсънна нощ, аз забелязах, че когато бебка не се е изакала, а тя ака на два дни веднъж, е много неспокойна и я боли коремчето..Ако не се изака докато си легнем, значи че няма да има сън.. SadИнак и тя много обича да я къпя, само мърка от удоволствие и като я мажа с олио е много сладка, където и да я завъртя си мърка и пъшка и изобщо и е много гот Laughing
Спокойна вечер пожелавам на всички, дано да се наспите тази нощ, за себе си гарантирам безсъние Grinning

# 148
Майче, пожелавам ти скорошно оздравяване!! Peace Шъ съ опраиш, къде шъ ходиш Grinning

# 149
Честито на новите мами! Живи и здрави бебоци, на мамите бързо възстановяване!   bouquet
Момичета моя юнак виси на гърдата по някога 1 ч, знам, че на всякъде пише 15-20 минути, но забележете не се лигави, а яде...и не повръща. Не знам да го оставям ли толкова или не?

Общи условия

Активация на акаунт