ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува

• 8 965
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Пилето! Много любов и здраве!

Мама Ели, и Калоянчето се справя доста добре с лъжицата,още съвсем малко и ще се специализира  Laughing Кали го гледа с голям интерес  Wink

smile3521  love001

# 286
Честит рожден ден на Пилето! Много щастие и радост ти пожелаваме с Коко!

# 287
ЧРД и от нас на мама Pile! Здраве, късмет.....всичко най-най!

# 288
Честит Рожден ден на мама Пиле!Много щастие и здраве й пожелаваме ние с Лъчето!  bouquet  bouquet  bouquet

Мами,благодаря ви,че се сещате за нас,въпреки,че аз рядко се включвам,за да коментирам по разискваните тук въпроси Embarassed,но просто времето ми е много ограничено.Чуствам се сякаш съм разпъната на 1100 места и вечер като го приспя,гледам веднага да легна.Трудничко ми е малко,но няма начин,обстоятелствата го налагат. Blush
Лъчко още вчера беше по-добре вече,но първата вечер изгоря от Т39,1.Изплаших се.До сега не беше вдигал такава висока Т.Слагах му цяла нощ компреси и свещички+АБ....и вчера вече сутринта беше без Т,но не иска да яде,а и не го назорвам.Знам какво е като те боли гърлото-ужасно.Днес съм ги изпратила у майка ми още сутринта.Чистих в къщи,имах дори време да се разходя по магазините(купих си евтини сутиени),сега си почивам пред компютъра,докато стане време пак за работа.
За яденето -Лъчко постоянно иска да си държи лъжичката и да бърка в чинийката,ама по много странен начин се опитва да си вкара яденето в устата JoyЛъжицата я държи настрани и всичко му пада на масичката. hahaha
За кабелите-също се интерисуваме от тях,но гледам много много да не му давам да ги пипа,че си е опасно.Любими занимавки са ни нощните лапми и такива с батерии.Светка си и пак си загасва...голяма занимавка.
Обаче не иска да свикне да пие със сламка или от чашката.Май трябва да съм по-постоянна,но пак и това зависи от свободното ми време...

Игси,честита книжка. PeaceБраво на Тея,че се справя самичка с яденето HugИграе  ли си с кучето Артур?Ние преди 3години иамхме кокер,много сладък и умен,но беше болен от епилепсия и накрая беше ужасно да го гледаме как се мъчи по време на пристъпите(правеше ги на половин един час) и се наложи да го приспим.Много плакахме всички,дори Ники не ходеше на училише 2дни,докато се успокои.И така след време си имаме друго приятелче,дори говорящо и правещо много номерца hahaha

Атракцияуспех в конкурса.. Peace
Стефанийкаще чакам да се обадите и да се видим,когато идвате към нашия край Peace

# 289
Честит рожден ден на мама Пиле!Пожелавам ти много здраве,късмет и сбъдване на всички твои мечти.  bouquet
Ние преди половин час се прибрахме от разходка и сега вече спи ме непробудно.Почти нямам никакво време да ви пиша.За кабелите и при нас е същата картинка.Постоянно се дърпат и се правят опити да се отскубнат.Сега му е много интересно да застане пред Раховеца и като се види да се спука от смях.
Много хубави снимки сте публикували всички.
Пожелавам и успех на Atrakcia за конкурса.
Еми това е за сега.Пожелавам ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 290
Момичета, трябва да се отваря нова темичка, давайте предложенич  Hug

# 291
Здарвейте и от нас!

Честит рожден ден на мама PILE!-да си жива и здрава и само положителни емоции.  bouquet

За новата тема :"Февруарчето куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтяга".Еми това ми измъдри главицата. Laughing

Мама Ели браво на юнака.Почти е готов да се храни сам.Изкефи ме колко е спокоен само като го снимаш.Вики ако й насоча апарата и все иска да го взима и прецаквам момента.Май трябва да го играя папарак.
Вики не толкова с кабели, отколкото все ми включва и изключва компютъра и телевизора.Научи се да включва и пералнята.Беладжии-сега им е времето.

На яслата не,че се храни много ,ама как яде- лелята се оплаква,че все и цапа пантата.
Днес имали репетиция.Готвят се да посрещнат рожденния ден утре на дете от групата.Доколкото знам-с торта и сокчета,клоуни и много песни.Дано  и е интересно и да не плаче.
чао за сега,че смятам да му легна до Вики.

# 292
Здравейте!

bouquetЧестит рожден ден на мама Пиле! Пожелаваме ти здраве, късмет и много радости!  bouquet

Чувствам се много тъпо, че забравих вчера да ви пиша за Лъчко. Тъй като ние се чуваме и виждаме непрекъснато с тях. Но просто ми излитна от ума, а повече вчера не съм влизала  за да се подсетя.
Важното е, че е по-добре, прочетох че Нина ви е писала.

Браво на Тея и всички които умело боравят с лъжичките.  Hug
Мама Ели, браво и на Калоянчо. Hug Той май протестира, че няма нищо в купичката. Wink Много му се радвах как спокойно си стои в столчето. При нас, да стоим мирно и да се храним, се случва рядко. Непрекъснато разказвам нещо, за да ме гледа и да се храни, иначе не става. Тя се изморява от отваряне на устата, а аз от приказки. Grinning

Ние също не проявяваме голям интерес към кабели.

# 293
Vdniahs, страхотно предложение за заглавие.

# 294
Ох, да ви се оплача-Божидар почти си разцепи челото преди около час. Вървейки, отиде до радиатора и така се удари, кънти стаята, реве бебе, огромен хематом-колкото яйце  #Crazy Направо ми спря сърцето. Веднага на доктор, той каза-мажи с лед. Аз до тогава го бях наложила, та поспадна,  а сега е  като еднорог. Майка ми каза, че синината ще слиза по нослето и под очите, просто ужас  Sad Ще го мажа с Хепароид, дано не посинее  Praynig

# 295
Честит рожден ден, ПИЛЕ! Да си жива и здрава и ти и твоето семейство и да изживеете прекрасни мигове заедно   bouquet! П.С. И влизай по-честичко при нас - много ще ни е приятно!

Atrakcia, супер неприятна история  Cry Cry Cry... Тъкмо вече говорим за Бужи като за звезда, а той да вземе да се претрепе. Миличкият той, сигурно се е скъсал от рев. Дано му минава скорострелно  Praynig!

vaniahs, весел купон утре на Вики и да не се напие много  Wink.

mama nina, радвам се, че Лъчето е вече добре.

mama-eli, колко сладък и спокоен е Кали. Заприлича ми на баща ми, когато си дойде от работа и сяда да вечеря пред телевизора - нищо не може да го разсее  Laughing.

А по отношение на кабелите - това ни е страстта. Така се съсредоточава, когато намери кабели, че отгоре като го погледна се виждат само едни бузи. А когато пада не реве и сам си се изправя, но зареве ли... значи наистина сериозно се е ударил. Тогава го гушвам и казвам, че няма нищо.

Момичета, ядат ли дечковци плодове като пъпеш, кайсия, праскова? Деян не иска и да ги вкуси. Обича много круши, но от другите плодове и зеленчуци най-харесва мръвките  Laughing - бащичко.

# 296
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ПИЛЕ!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСПЕХИ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

Скъпата, ееех, че ме е яд за колата (че не го бяхме решили преди 2 месеца) ! И без това ни се иска да  е от познати покупката защото поне да  знаем "историята" такава каквато е, а не измислици - премислици на разни авто-търгаши. Кола на 15 години: 120 хил. км - да, бе  Crazy ! как не! То само в гаража ли е стояла? - такива небивалици ни разправят, че за главата да се хванеш - а какви цени им искат - като, че ли предлагат супер ценност някаква. То, че ще се харчим -така си е, ама на измамници пари не ни се дават  Naughty . ПО-добре да знаем че примерно била е ударена отзад, или в страни, че й е сменяно еди-кое си еди-кога си, че е за поправка еди-кое си и т.н.
Нооо, търсенето продължава. Я кажете, шофьорките, къде изкарахте курса на БЧК?
Атракция, много ми стана тъжно за Бужи... Тея постоянно си пада в/у носа - как го улучва направо незнам - пада и го разкървява поне 2 пъти месечно. Тъкмо щяхме да чукнем 3-та седмица без инциденти и хоп! - във вторник нося  я аз на ръце, но тя се дърпа, иска да я пусна, е - пуснах я да ходи сама, но тя и за ръка не иска - претенции за самостоятелност има девойката Simple Smile и 5 крачки по-нататък БАААМ! и уж си слага ръцете отпред като пада, но носа й пак с кръв, милата. А пък е момиче и ми се иска да има правилен нос, но засега не можем да го овардим.
Е, така растат децата - юнак без рана не може, но мама я болии не може да претръпне към раните на децата си. Ей, тук отвътре нещо ми се обръща като си ги видя наранени, посинени или подути... Но както вие сте писали гледам да реагирам спокойно и да казвам :"Няма ниииищо , мамо, то ще мине, ще мине..." ама ми се реве  Rolling Eyes и се обвинявам  Tired .
mama_nina Тея много си играе с Артур и постоянно тича да го прегръща, а той не стои хич на едно място. Тя посяга да го милва и казва"О-о-о!", а той пък тръгва да й ближе ръката, на Тея това не й хресва и почва да го пляска по муцуната, той пък се обърква и си мисли, че това е закачка и леко я похапва, тя съответно почва да пищи и си вдига ръцете нагоре, от което губи равновесие и тупва по дупе с вдиганти ръце, Арти скача весело край нея, а тя е на ръба на исерия... въобще какафония - нещо не могат да се разберат по въпроса с нежностите, но иначе са голяма любов двамката - копнеят един за друг. Трябва да ги снимам и да ги кача.
Момичета , къде качвате клипчета?
bobche , у нас "най-уважаван" е кабела на прахосмукачката, то дърпане и оплитане в него, докато чистя, натискане на бутона за прибиране на кабела, после го издърпва пак и така - голяма игра. А за контактите (Скъпата ли беше писала) Тея знае - "ау" и няма голям интерес. По принцип продават предпазни капачки, но дори с тях най-доброто превенция си остава зоркото око на мама Simple Smile
ОЛИМПИЯ, САМО НЕ РАЗБРАХ В СОФИЯ ЛИ СИ, ИЛИ В АТИНА?

Много ми хареса предложеното заглавие, гласувам за него!

# 297
  • БГ
Олеле, Atrakcia, колко неприятно! Миличкият Бужи, сигурно много го боли, много целувки и  Hug от нас! Дано кремчето помогне и отока бързо спадне!

mama nina, браво на Лъчко, малкото юначе се е преборило с високата Т и вече е готово за игра!

Как са другите болнички - Мишето, Санди, Пепи, Коко?

За новата тема :"Февруарчето куфарите стяга, по бански то на плаж да се изтяга".Еми това ми измъдри главицата. Laughing

vaniahs, и на мен ми допада предложението ти за заглавие на новата тема, точно на място е! Приятно изкарване на РД-то утре на Вики и дано празника я предразположи и да се поотпусне!

Игси, браво на вас, чудесно е, че си имате и куче в къщи, да го нагушкате и намачкате от нас и чакаме снимки на децата и новото попълнение! Марти никак не се страхува от кучета, на вилата имаме 13-годишен далматинец, който не спира да се навира в лицето му, да го души, ближе и т.н. Относно курса към БЧК, когато взех шофьорска книжка нямаше такива, може би се провеждат в самите БЧК или техни подразделения, питай инструктора, той трябва да знае!

anitza, не съм давала още пъпеш, кайсия, праскова, но мярнах на пазара и мисля скоро да го пробвам. От плодовете засега предпочита банан и ябълка, другите - в ограничени количества.

Кабели - при нас това е магическо, просто много го привличат, изк и вкл всичко, което е в контакт или розетка, ама как иначе на прощъпулника си хвана фазомера човека! Хайде, лека и спокойна вечер на всички и целувки на малките душички!

# 298
  • София
Горкото Божидарче  Sad,дано по-бързо му мине и да не остане белег-нали фотомодел ще става.

Стефи и нашата далматинка Кали само я тероризира,а тя кротка и добричка я търпи какво да прави  ooooh!.

Игси и по мое време нямаше БЧК,но съм чувала ,че някъде на "Дондуков" се провеждат тия курсове.

И на мен заглавието страшно ми хареса,браво Ваня   thumbsup

# 299
Atrakcia, ако не е твърде късно, намажи удареното място на малкото човече с олио. Така няма да посинее. Права е Ели, нали ни е фотомодел, да се оправя бързо.

Михаил е по-добре вече. Благодаря! Пъпките завяхват и ние вече щъкаме навън, но са толкова много, че непрекъснато някой го заглежда. Дори на площадката, един татко така си дръпна детето и го отведе все едно че е прокажен. Даже не можах да му обясня, че вече не е заразен и е бил на доктори т.н. Стана ми много мъчно!!! Ама сигурно има основание човека, въпреки че детето беше на видима възраст 6-7 години. Имам предвид че не е бебе,но.........хора всякакви.

Да се похваля и аз, че  скоро ще имам нова кола. Хем се радвам, хем ме е страх, щото не съм много опитна (скоро минах опреснителен курс). Игси всеки ден ли шофираш вече?

Общи условия

Активация на акаунт