Лъжицата я държи настрани и всичко му пада на масичката. 
Браво на Тея,че се справя самичка с яденето
Играе ли си с кучето Артур?Ние преди 3години иамхме кокер,много сладък и умен,но беше болен от епилепсия и накрая беше ужасно да го гледаме как се мъчи по време на пристъпите(правеше ги на половин един час) и се наложи да го приспим.Много плакахме всички,дори Ники не ходеше на училише 2дни,докато се успокои.И така след време си имаме друго приятелче,дори говорящо и правещо много номерца 

Честит рожден ден на мама Пиле! Пожелаваме ти здраве, късмет и много радости! 

Той май протестира, че няма нищо в купичката.
Много му се радвах как спокойно си стои в столчето. При нас, да стоим мирно и да се храним, се случва рядко. Непрекъснато разказвам нещо, за да ме гледа и да се храни, иначе не става. Тя се изморява от отваряне на устата, а аз от приказки. 
Направо ми спря сърцето. Веднага на доктор, той каза-мажи с лед. Аз до тогава го бях наложила, та поспадна, а сега е като еднорог. Майка ми каза, че синината ще слиза по нослето и под очите, просто ужас
Ще го мажа с Хепароид, дано не посинее
! П.С. И влизай по-честичко при нас - много ще ни е приятно!
... Тъкмо вече говорим за Бужи като за звезда, а той да вземе да се претрепе. Миличкият той, сигурно се е скъсал от рев. Дано му минава скорострелно
!
.
! как не! То само в гаража ли е стояла? - такива небивалици ни разправят, че за главата да се хванеш - а какви цени им искат - като, че ли предлагат супер ценност някаква. То, че ще се харчим -така си е, ама на измамници пари не ни се дават
. ПО-добре да знаем че примерно била е ударена отзад, или в страни, че й е сменяно еди-кое си еди-кога си, че е за поправка еди-кое си и т.н.
и 5 крачки по-нататък БАААМ! и уж си слага ръцете отпред като пада, но носа й пак с кръв, милата. А пък е момиче и ми се иска да има правилен нос, но засега не можем да го овардим.
.
от нас! Дано кремчето помогне и отока бързо спадне!
,дано по-бързо му мине и да не остане белег-нали фотомодел ще става.
.Препоръчани теми