Отговори
# 180
aspasia защо не и званнеш на Ники и да се разберете така ми се струва малко трудо да се улучите по едно и също време във форумадавам идея нищо лично Blush
между другото вие с какво си разбивате кащите моята става но... остават малки топченца и незная дали е от тях но сина ми връща по малко от кашата а по принцип не връща нищо  #Crazy newsm78

# 181
ами нямам телефоните на Ники, оставила съм и моите....ако иска ще ми се обади, но тя си решава! Аз съм от София, просто предложих услугите си...но може би не си е у тях и не е видяла съобщението ми!???
Кашите Слънчо, за да станат гладки трябва хладката вода да се налее изведнъж, а не постепенно. Иначе бъркам с лъжичката, с която го храня, въпреки, че ми е идвало на ум да пробвам с миксерчето за фрапе, но не съм имала до сега проблем с лъжицата и затова...

# 182
  • София
Здравейте, как сте в този дъжд?
Аз да се изфукам ли, че ще ходя на Карибски пирати?Мн разтоварващо ми действа тоз филм и ще използвам, че имаме баба на гости Wink
За подвижните легла(бертони ползваме)- да мн са удобни newsm78
Стерилизирам и гладя още, даже гладенето няма да го спирам, само изваряването.
За пюренцата  на Ганчев мисля да давам, за сега само плодови съм давала, но по- натам ще давам различни марки.
Намерих спално чувалче в Хипо, но сега ще го пера, та не знам дали малката ще го одобри newsm78
За разглезването признавам, че се карам на майка като я държи все в скута, но то е защото като съм сама наистина няма как да се справя с всичко ако само се гушкаме с малката. Гледам като си играе сама да не я закачам, а като си поиска внимание си я поглезвам Wink

# 183
За разглезването признавам, че се карам на майка като я държи все в скута, но то е защото като съм сама наистина няма как да се справя с всичко ако само се гушкаме с малката. Гледам като си играе сама да не я закачам, а като си поиска внимание си я поглезвам Wink
newsm10 И аз съм на това мнение!!!Не, че не изкам да си играем и да се гушкаме, но като няма кой в нищо да ме отмени трябва да свиква да си поиграва и самичка!

# 184
  • София
Да споделя и аз:
- приспиваме се само на гърда или в количката когато сме навън
- гладя, много са измачкани иначе дрешките, а и стават по-меки
- не стерилизирам отдавна, само мия (става въпрос за две лъжички и една залъгалка)
- гушкам я и аз и баща й, и без да мрънка понякога си я разнасяме от кеф, чакам с нетърпение да почне да се въргаля и бори и да се гушкаме при всеки възможен случай, да протяга ръчички и сама да ни прегръща  Heart Eyes
- много са ни сладки бебчетата  Heart Eyes

Дано се съберат нужните пари за Светльо  Praynig

И не мога да не се похваля - днес ми беше защоитата. И вече съм магистър  bowuu Голяма радост вкъщо по този повод Simple Smile Още малко щях да се дипломирам с Нели  Laughing

Много целувки на бебоците  Heart Eyes

# 185
Здравейте мами! Нямам много време за писане защото имам куп ангажименти! В момента чета за държавен изпит, гледам малкия и се оправям  с къщата, нашия тати е малко в командировака и аз съм сама  #Crazy!
Днес бяхме на консултация- от утре започвам месните пюрета!
за протокола- 8кг и 70см.
а и още нещо днес докито ни забели до края чурката- малко поревахме но вече знам до къде да забелвам и да мия. Ама какви мръсотии излязоха.....
Майка ме беше посъветвала да направим тази процедура докато е малък и не разбира много-много, защото брат ми е бил на годинка и нещо като са го носили и доста тежко е понесъл процедурата!
Влади през дена заспива понякога сам понякога на ръчички, но вечер задължително гушнат и седнат в мене. На ръце постоянно го нося и не ми пречи много още малко и сам няма да иска!
това е засега! лека и спокойна!

# 186
ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ, VEROLINKA!   bouquet   bouquet   bouquet
Желая ти много успехи!

# 187
Почнах да давам и месно пюре(май съм писала за това).Но незнам колко често може да се дава месно newsm78 Някой има ли идея?
Лилетка, дава се един ден месно, на другия зеленчуково. И така си ги редуваш през ден.
... ops, някой вече ти е писал по въпроса.
poli.jekova голям сладур е твоя биберон Heart Eyes,онзи ден ти гледах албумчето,е страшен е,с тия гривнички Laughing
Какви са тези гривнички за които питаш, че не мога да вдяна ?
Иска ми се да се видим със софииските майки,та предлагам за сряда към 11-12 часа в парка на свободата  newsm47
Аз съм си ива-бебе просто не съм си в профила.
Дадено, ама кой е парка на свободата ?
Вержи, ама Лорка започва да си прилича яко на теб, не са ли ти казвали ?

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 22:50 от poli.jekova

# 188
Здравейте!  Hug
Честито на verolina и др. дипломирани мами.   Peace Ние се приспиваме почти сами, играеки си с играчките наоколо. Много обичаме бибата (действа ни успокояващо) и така Крис заспива по-лесно. Вечер ни е малко по-трудничко да заспи, спи му се много, ама докато не го подрусаме с леглото (bertoni) и е с бибата и тогава заспива. През деня НП   Simple Smile
Честито и на всички 5 и 6 месеца бебенца и рожденници! Да са живи и здрави и много щастливи!   newsm51
Пуснах SMS за малкия Светльо. Ако може да дадат и номерата и на др. деца да пратим и за тях SMS. Дай боже да оздравеят.  newsm17

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 22:28 от KrisDiMar

# 189
  • Варна
[Е все се намира някой да ми каже " ще я разглезиш така" или да ревне малко и " видя ли, разглезила си я" . Ми какво от това, ще си имам едно малко глезанче    smile3541  

Мдаааам.....и какво ако са разглезени.....а и утре вдругиден това няма да е мой проблем, а на снаха ми  Mr. Green

туй то !всички мъже дна майка ги е раждала  Mr. Green Joy

# 190
  • София
Аз да се изфукам ли, че ще ходя на Карибски пирати? 

macko, в първия момент разбрах, че ще ходиш на Карибите и така се зарадвах. Но нищо - утре Карибски пирати за теорията, вдругиден - на Карибите за практика Hug

Браво на най-умните мами - ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!!

poli.jekova, гривнички са сладките дебели ръчички на мъниците, преди китката на ръката Laughing Никой не си е помислил, че си сложила на младежа гривни.

Алексис и денем и нощем си заспива сам, мушкам му бибата и заспива и след 2 минути си я изплюва. Обаче иначееее като не спи от ден на ден все по палав става. Като пумпал е ooooh! Heart Eyes Обръща се по корем и след малко му става терсене и започва да реве, връщам го в изходна позиция и хоп пак се обръща и пак и пак и пак....Мисля, че е развил основна мъжка характеристика - не знае какво иска Laughing

За неакането няма какво да говоря, надали някой може да ми помогне...

# 191
  • Варна
пък аз го изпиратсвах от нета Whistling
макар че много ми се ходи на кино,особено за такъв зрелищен и забавен филм
ама на нашата баба са и забранили 6 месеца да дига повече от 2кг (операция) и няма как  Confused

честито дипломиране verolina  bouquet

на Ники и аз и писах, имам 2 резерви такива,ще и пратя утре.дано от варна пристигнат по-бързо  Rolling Eyes  Peace

poli, де да знам, аз като я гледам ми се струва че колкото повече расте по на баща си мяза  newsm78

имаме още снимки от днес , бяхме на сгледа с едно гадже , той между другото е набор, на 14.12.2006 Flutter

ето от тук : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133025&photo=15

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 23:16 от Virginity

# 192
За неакането няма какво да говоря, надали някой може да ми помогне...
Ние акаме само и най-вече с пюрето на Семпер от сливи, сокче от същата суровина, на същата фирма също е ефикасен. Купувам го от ХерБебе на Мадрид, ама и там свърши за нашите нужди. Обещаха пак да ни снабдят. Като го купих за първи път от Щъркел в Пловдив ми се стори преувеличено твърдението на продавачката, че софиянци със стекове го вземали. Е, и аз като отида до Пловдив ще си взема един стек Wink
А също слагам и малко, 1/2 кафяна лъжичка, зехтин в зеленчуковото пюре на Дани. Взела съм специално за него екстра върджин. и така акитата миришат на маслини Wink))
danielad гоним вече вашата линия, за последния месец е наддал само 100 гр. Дано да не е признак за нещо притеснително само.
Невероятно, но факт! Слушам концерта на Джордж Майкъл безплатно- така се носят неговите песни в софийския нощен ефир, че се чудя как издържат хората на самия стадион ? 

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 23:51 от poli.jekova

# 193
  • Бургас
Момичета нека първо да благодаря на всички, които така бързо и приятелски се отзоваха на молбата ми за тая пуста клапа на помпата. Аспасия, Шемет, Вержи БЛАГОДАРЯ!!!. С Вержи вече се разбрахме тя да ми изпрати.
И се извинявам на всички останали, че оспамихме темата с тая клапа.

И аз пратих смс за Светльо, дано бързо да се съберат паричките за да маже да се направи по скоро операцията.

Virginity, tini-mini много са сладки малките принцески, какви са наконтени самооооооо

marta_98 на KITTI имам само мейл, ако те устройва.......пиши на лични

Петър всеки път заспива различно, тъкмо си мисля, че вече съм му хванала цаката и той ме изненадва с нещо ново. Денем си заспива сам, ако е минал 1,5 - 2 часа от как не е спал и докато се залюшкаме в количката и се унася.Най-работи номера с паветата в началото на морската. Две три кръгчета по тях и отнася плувката дребния. Обачеееее вечер нещата стоят по друг начин. По принцип заспива лесно или на цицка или с бибата, но най-често го слагам на дясно и го гушкам и така до 10 минути е отнесъл...... но тая нощ пак ме изненада детето. Че на цицка го слагах, че биба му давах, че на дясно го обръщах не ще и не ще, хленчи и това е...... по едно време Петър се обърна на ляво и заспа.......направо се озъбих... кат не може да каже кво иска..... и така цял ден днес заспива на ляво....сега тая вечер ще го пробвам на всички страни, пък белким оцеля, как му харесва.......

# 194
Привет и от нас в този късен час.
Вече станахме на 6 месеца  Laughing, леле как бързо лети времето. Много багодаря на всички, които ни поздравиха.
Ето ни с празничната торта мое дело (на вкус е по-добра отколкото на външен вид, че се поразпадна на края):
http://www.pdimitrova.photosite.com/Album2/DSC00103.jpg
А ето как тати ни носи нa конче:
http://www.pdimitrova.photosite.com/Album2/DSC00094.jpg

Поздравления на Verolina  по случай дипломирането!
Силно се надявам скоро да мога да се разхождам със съфорумките, обаче сега почнахме да си довършваме новия апартамент и всеки ден ходя на обекта да се разправям с майстори, а и със строителите. Еми така, като съм си в къщи по цял ден. Нооо, в нашето семейство големите проблеми ги решава мъжо, а малките - аз. Откакто сме се оженили големи проблеми не сме имали.
Но като отида с бебето на обекта, не смеят да ме мотаят и поне върша работа.
Хайде, лека нощ и дано утре да не вали.

Общи условия

Активация на акаунт