Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 646
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Криско и Трифон,много здраве им желая,както и повече време мамитата да имат за себе си.

# 16
Таталина, мерси  bouquet . Ами добре сме си, нищо интересно при нас. За отчета: 4 зъба, още не ходим (голям кашкавал е Mr. Green ), още не казва мама Crossing Arms , ходим си на гърненце по голяма нужда и все такива баналности Wink . Като растеж малко сме назад Rolling Eyes : в средата на мин. месец беше 9.100/73см- голям дребчо. Надявам се, че ще се сети да дръпне малко нанагоре Praynig (много ми се ще да е висок мъж Mr. Green ). И така... Grinning

# 17
  • Den Haag
Таби, Зори, Ноел честити ви ходещи краченца  Hug Hug Hug
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала  bouquet
Млечко  Честито ви зъбче и пълзящо мъниче  Hug Heart Eyes Hug

# 18
  • Den Haag
Пак съм аз, днес наваксвам за изпуснатите дни. Следобеда беше много приятен ходихме в морската градина с тати и Вики  Grinning. И да ви се похваля, като играхме на полянката почна по -смело и по -стабилно да ходи, от там като се отприщи почна и на асфалта и във вкъщи също да ходи. Много съм щастлива  Party
Ето малко снимки от следобеда:
http://images17.snimka.bg/002956424.jpg
http://images17.snimka.bg/002956439.jpg
http://images17.snimka.bg/002956432.jpg
А тази е от миналия ден:
http://images17.snimka.bg/002956443.jpg
От нас целувки и лека вечер  Hug

# 19
Честит рожден ден на Криско и Трифон!!!!Много да са здрави и да слушкат!  bouquet
Ние сме добре,ходим активно из цялата къща и пада тук там по дупе LaughingВсе по стабилна е вече и се мотка из краката ни.Послушна е играе си с играчките,та лошото време мина леко при нас Peace
Още е с 4 зъба два горни,два долни
Нощно време вече не яде отучих я  за седмица се получи.Иначе беше ужас ставаше в 2.30 и 4.30 да суче.Сега се буди към 6.00 суче,заспива и се буди чак в 10.00 така за сега бива Grinning
Минахме вече на летен режим и сега запива към 22.00.Понеже сме навън до късно.
Лека нощ на всички   bouquet

# 20
  • на брега на Дунав
Занаредиха се вече рожденниците май.
Честит рожден ден на Криско и Трифон!
Да растат много здрави, послушни и изпълнени с мечти, които да осъществят!

Честито и на вас мамчета.

Оле, какви сладки малчугани. Поливоли, Тинтири Минтири много са ви порастнали дечицата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пеперудке как припкате само  Hug. И ние си имаме тая джаджа на която се радва дребосъчето, ама опцията прохождане още липсва при нас и само за украса май я полваме още.
Това е от мен за сега. Исках само да се разпиша в новата темичка и да благодаря отново на Пепи за старанието. Лека вечер ви пожелавам сладурки.  Hug

# 21
Ехо и от нас в новата темичка  Laughing

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО И НА ТРИФОН   bouquet

ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ, ПОСЛУШНИ (ДО КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО  Mr. Green ) И МНОГО ДА РАДВАТ МАМИТАТА И ТАТИТАТА   bouquet   bouquet   bouquet

Хайде, Анитка, разказвай как беше в Сандански, починахте ли си, забавлявахте ли се както си му е реда?
Любе, знам аз, ама само за протокола си казах, бе  Mr. Green Ама пък пусти му зъби, от 2 месеца и половина ни мъчат със симптомите си, а не щат да се показват, та не знам вече, не ми се мисли като тръгнат да пробиват кво чудо ша е  newsm78  А иначе колани си взехме, ама много ни е страх още да се пуснем от пръстчетата на мама и тати, като усети, че не я държим, започва да пищи и се обляга за по-сигурно на краката ни... Абе гледаме да не я насилваме, да не вземе да се стресира нещо  newsm78
Коте, оправи ли лентичката, мила? Хайде да преборите вече таз хрема досадна  Praynig
poliwoli, Тинтири, страхотни дечица си имате, порастнали вече много  Laughing
Пеперудке, и вие големи сладури  Laughing  Ний тва търкало за бастун си го ползваме, та с него на една ръка се пускаме да ходим, иначе твърдо НЕ (между другото единствената играчка, която и задържа вниманието вече доооста време, чак да не повярва човек  Thinking )
Хайде лека ви   bouquet

# 22
  • Канада
Здравейте и от нас!
Първо,макър и на патерица да честитя рождените дни на Криси и Трифон!И....също така на  Александра на мама  Mucunka(който е днес) !Нека да растът здрави и весели деца,а късметът да е неотлично с тях!
Мамитата да бъдат много обичани и уважавани мами и съпруги!
Видях страхотни снимки отново-на едни порастнали дечица!Butterfly ,твоя сладур как уверено ходи-браво на голямото момче! smile3501
И да споделя още нещо,докато не съм забравила!Ливиана,Ванко също е с такъв шум на сърцето.Откриха му го още при самото раждане!Когато стана два месеца го водихме на кардиолог.Правиха му доста обстойни изследвания и....казаха че ще го израсте!Нещо като козметичен дефект.Така че не се притеснявай!Много често срещано  яв;ение е!Самата аз бях с такъв шум до към 18-19 годишна,но не съм имала никакви проблеми,при все че съм била активно спортуваща и съм понасяла доста стабилни натоварвания!Така че,стискам палци и при вас всичко да е ок!Целувки за малкото слънчице! Heart Eyes Hug
Ние сме добре!Ванко не е с Т от два дни,но още му е запушено нослето и кашля,ама това са остатъчните екстри от вируса Grinning Дано вече всичко е ОК!Вчера и днес тук е ужасна жега.27-28 градуса е,но понеже е много влажно с влагата става към 34-36!Извадихме вече летните дрехи!!!Малкия не мога да го прибера!Както го вкарам в къщи и почва да пищи за навън!Открихме и ние най накрая летния сезон!!!Ето и две снимки:На едната Ванко е с новото гърне,което използва само за да си пъха главата вътре Joy
http://images17.snimka.bg/002958779.jpg
http://images17.snimka.bg/002958780.jpg
А да ви се похваля,че в неделя ще кръщаваме Ванко!Свекървата даде зор да било преди да стане годинка и......така набързо се организирахме!С мъжо бяхме мислили,като се приберем всеички в БГ да направим обичая в Рилския манастир,ама...........ще бъде на Канадска земя....
А утре пък сме на два рождени дни на две гаджета Mr. Green и те стават на годинка!Предполагам,че ще е весело,ще има много дечица,а Ванко толкова обича да е сред деца....Та така,програмата за уикенда ни е натоварена Mr. GreenПосле ще приложа снимки.
Ами.....това е за сега от нас!Приятни почивни дни на всички и много незабравими емоции!

Последна редакция: сб, 26 май 2007, 04:13 от dany_ip

# 23
  • Канада
Забравих да благодаря на Пепи за красивата темичка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 24
  • София
Честит рожден ден на приказната Алекс!
Да расте здрава, умна и още по-сладка госпожица!
Да радва всички у дома и да открива смело света!

Честит празник, Муцунка!
Пожелавам ти от сърце да си най-щастливата, обичана и горда мама на света!

Весел празник и много детски усмивки!

# 25
Благодаря момичета,ще пусна снимки утре че тук е 2 през ноща.И ние проходихме точно 1-2 преди рожденния ден,не очаквах изобщо,защото ми се струваше че много я е страх и вече се пуска и прави поне по 10 крачки,спре или тупне и продължава.Малко ми е маъчно зашото сме си далеч от БГ и само кумата ще е на гости(другите две момичета които бях поканила няма да дойдат),но здраве да е,да ми е живо и здраво детето както и вашите мишоци.Иначе напрвих торта и салата,но утре снимки,не съм доволна от тортат мам какво да се прави,като ми е за първи път.Чао от мен че имам да дочиствам.

# 26
Забравих имаме 6 зъба и още 2 долни почти пробиха,та ще сме с 8.

# 27
  • Варна
Добро утро!
Честит рожден ден на Александра! Много здраве и късмет в живота и всеки ден хиляди поводи за усмивки! 
Муцунка, честита ти рожденничка и честити ходещи крачета на малката сладурана   bouquet

# 28
Александра, честит рожден ден!
Расти здраво и щастливо дете!
Безоблачно и щасттливо детство ти пожелаваме със Стефи от сърце!
Муцунка, нека принцесатата ви дава само поводи да се гордеете с нея!
Весел празник!

Освен това, честито ви прохождане!  Laughing

Вчера нямах време да благодаря на Пепи, за чудесно сътворената тема и на Вили за страхотното заглавие. Момичета, букет за вас!   bouquet  bouquet   bouquet

Поздравление за всички "ходещи крачета". Дидке, не мога да позная Вики. страхотен е, пешеходкото  Heart Eyes

Най-искренни благопожелания поднасям на всички наскоро празнували рожденни дни и които имаха поводи като годишнини и т.н. Букети за Люба, Емси, двете Дани-та   bouquet  bouquet  bouquet
Стефи е добре, само дето удържа зимата без настинки и на пролет лепна една  Tired, та беше със сополи и кашлица близо 2 седмици. Да чукна на дърво се възстанови. Иначе ходи с наша помощ, лази като куршум, сърди се, инати се, като види телефон полудява почти и ако не му дадеш или не откликнеш н ажеланията му изпада почти в истерия, което ще рече че кляка, навежда се на пред ис е надува до почервеняване. не знам на т'ва какво му викат- характер ли, своентравност ли, инат ли или не знам  Whistling Но наистина трябва да му се покаже, кой командва парада, ама нека да приключа с тая пуста работа и тогава. Остават ми още 2 седмици.
Иначе е слабичък при все, че яде предимно каши във всякъкъв вид и форма. Категорично отказа киселото мляко и попарата със сирене. Каши, та каши. Щом ги иска нека ги яде. А мита за напълняването от каши съм готова да го разбия с три ръце или поне при Стефи не важи въобще.

Аз отново съм на работа  Tired Twisted Evil Tired

Приятен уикенд ви желая и много целувки на Мъничетата!

# 29
  • Den Haag
Честит Рожден ден на сладуранката Алекс!Да е много щастлива и послушна!

Общи условия

Активация на акаунт