Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 644
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Ето една от снимките от почивката

Тук са останалите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=136173&photo=2. Ще има и разказче, но по-късно...

Рожденния ден ще го празнуваме с деца в един детски център в неделя. Снимков материал очаквайте в понеделник. А снощното излизане се провали, понеже си спретнахме поредния семеен скандал на тема "майка ми и нейната намеса в живота ни". Имаше дори заплахи за развод...Сега да мине рожденния ден в неделя, пък ще видим  Mr. Green

Моя палавник обърна една саксия и маже пръстта по килима...ставам да оправям пораженията.

# 31
Здравейте   bouquet
Първо да честитя рождения ден на нашата приятелка Александра!Пожелавам  и да бъде здрава,засмяна,да слушка,да папка и да гушка много мама и татко!Също така да духне свойта първа свещичка!!!!
Весел празник за цялото ви семейство!

Честито ви прохождане!започва се с по 10 крачици и така стават все повече.....накрая тичат и бягат от нас Laughing
Целувки от мен и Ани!  bouquet
Днес при нас е слънчево и топло и следобед сме по разходки семейно.Тия дни не работи кухнята и вечера като и готвих нещо не одобри яденето ми Confused,та се наложи набързо да и разредя каша "слънчо" с настърган банан вътре.За днес съм приготвила пилешка супичка дано да и хареса Thinking,а за следобед ашуре.
Търкалящото бастунче много я радва,също и балон,вчера така хапа и стиска един,че го пукна бързо-бързо LaughingВ детския кът най -тачи люлките все там иска да гледа кой се люлее Laughing
Снимките са ви супер  Grinning Heart Eyesвсички дечица са пораснали,а повечето и ходят вече Peace
Слънчев ден
нещо не ми излизат усмивките,аватарите,снимките дето са закачени в темичката....незнам какво става newsm78.Цветето дето избрах за Алекс на предварителния преглед при мен излиза,а в темата не го виждам,може пък при вас да се отваря.......чаоооо

# 32
честит Рожден ден на сладката Алекс!
Нека да е здрава и винаги усмихната! newsm59  ura Tada
Муцунка,да ти жива и здрава дъщеричката и много да ви радва както теб,така и цялото семейство!  bouquet

Сега да кажа,че нашето носле все още тече и като потече Коларгола,няма да ви казвам на какво прилича муцката на Тея,все едно е била в комина Joy Вече започвам да си мисля дали не е от зъби това нашето newsm78
Албени, няма да има лентичка ,а само надпис Crossing Arms

# 33
ХЕЙ, СЛАДУРКАТА АЛЕКС СТАВА НА ЕДНА ГОДИНКА   bouquet

МАМО МУЦУНКЕ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА, ВСЕКИ ДЕН ДА ВИ ИЗНЕНАДВА С УМЕНИЯТА СИ И ДА ВИ ДАРЯВА С НАЙ-НАЙ ПРЕКРАСНИТЕ УСМИВКИ НА СВЕТА, А ВИЕ ДА СИ Я ОБИЧКАТЕ ОТ ТУК ДО НЕБЕТО И ОБРАТНО    

А НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ НА ПЪРВИЯ ПРАЗНИК НА СЪКРОВИЩЕТО ТИ   bouquet

И не се коси за тортата, за другата година ще си тренирана вече  hahaha  Аааа, и честити ви крачета, хайде и прощъпулник скоро да си спретнете  Hug

Анни, мила, ако ще се успокоиш  Mr. Green, и ние си придаваме инати от едно известно време, и то много сериозни, но сигурно си забелязала, че май всички юнчовци и юнки са така напоследък  newsm78  Период, и то бебешки, кво да ги правиш  #Crazy  Ще мине бе, споко  Mr. Green
dany_ip, весел празник утре, дано си прекара весело малкият Калпазанко, пък колко му е и на Рилския манастир да си идете, като се приберете в БГ  Laughing  То стига да искаш само, повод винаги може да се намери  Joy  А то на тва веселото гърне кво друго да правиш, освен да си тикаш главата в него бе, то толкоз забавно  hahaha
Анитка, мнооого е хубаво в парка на Сандански, страшно е красиво там, браво, добре сте си прекарали, чудесно е...
Тва е от нас, мятаме се по разходки ние  Hug

# 34
  • София
Здравейте, момичета!

Тук най-накрая се усмихна слънцето, но с бузанката ми пропуснахме разходката. В замяна на това тя ме подлуди с рев, тръшкане и т.н. бебешки дивотийки... Анни, виждаш, че не си единствената с капризно юнче вкъщи. Дано този период по-скоро отмине, че започвам да се изнервям в такива моменти и ми идва да крещя заедно с нея. Засега тя води резултата - дожалява ми като й видя крокодилските сълзи и става нейното. Но ще трябва да променя тактиката, че иначе лошо и за двете.

Момичета, да ви питам - вече започнаха първите рождени дни на сладките ни дечица. Вие как се подготвяте за празника? Какъв подарък ще купите на сладкишите? Какво мислите да си купите за вас? Аз мисля да се поглезя идната седмица, да си сменя цвета на косата и да си купя рокля  Flutter

Поли-уоли, и Ени не казва мама Sad За растежа не му се тревожи, нали знаеш, че дръпват изведнъж.

Пеперудке, Вики не просто ходи, а направо лети. Поне доколкото се вижда от снимките. Браво на него, голям и сладък мъж!

Зори, чудесно е, че сте си удължили съня и вече не папка през нощта. Все така послушна да е принцесата ти!

Дани, радвам се, че Ванко е по-добре и няма вече температура. Много ви е готино гърнето и гледам Калпазанко му се кефи Simple Smile Весело изкарване на рождените дни и да пуснеш после снимки. А за Рилкия манастир - да не те е яд, че няма там да кръстите малкия. И аз се бях засилила за там, но четах доста мнения и разбрах, че сега кръщават на конвейр, по 10 деца накуп. Което мен лично никак не ме кефи и се отказах.

Анитка, Криско много е пораснал и с какво удоволствие превзема санданските поляни, сладур Simple Smile Ей, а какви са тези приказки за развод... става ми мъчно като се случват такива неща, пък и ми е много позната картинката с разправиите... Дано нещата се наредят добре и да си спокойна и щастлива! Стискам палци  Praynig

# 35
  • Den Haag
Пепи Благодаря за темичката, за малко щях да забравя   bouquet
Корни и ние в началото го ползвахме за украса, ама ела да видиш сега без него не излизаме, постоянно му е в ръката, дори като се пускаше да ходи с него се чувства някак по-сигурен  Grinning
Албени  bouquet да нацелуваш синеочка Heart Eyes
Дани много е сладък юнака особено с гърнето, ние още не сме купили такава джаджа, но скоро ще трябва да се обзаведеме и с него  Grinning
Анни хайде свършвай работа и да се видиме пак в морската на разходка с юнаците. За ината и ние сме страшна работа, като му взема нещо и почва да трепери целия и да мрънка  #Cussing out.
Анитка наистина много хубави снимчици, а и Криско много е сладък  Grinning.
Таталинка   bouquet да покажеш снимков материал на новата визия и на рокличката  Wink

# 36
Здравейте и от мен Simple Smile

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Калина, Анна, Кристиян, Трифон и Александра

МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЩАСЛИВО ДЕТСТВО
а за техните мами

Снимките на всички са страхотни   bouquet (не споменавам имена за да не изпусна някой и да няма сърдити)
Таталинке, аз мисля също да си купя една рокля и да променя прическата, а за подаръка още се триумим та като решим тогава ще кажа Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Много ви благодаря за пожеланията за Иванна. Тези дни бяхме при мама и тате та й направихме прощапулник ама снимки ще кача друг път, че съм много изморена   bouquet

Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 37
Честита Първа Годинка на порасналите вече Калина, Анна, Трифончо, Алекс и Криси

С пожелание за много весели игри, безволно детство и мноого сърдечни усмивки Wink

Честит празник щастливи семейства 

# 38
  • София
Момичета, аз ще се метна от балкона... това мойто дете ме подлудява за поредна вечер - вече час и половина я разнасяме на смени с баща й и няма заспиване. Заспива в ръцете ми и като я сложа в креватчето са писъци и рев. В момента си играе и се усмихва чаровно, а аз съм безмълвна и безсилна...  Confused
Кажете как се справяте в такива случаи? Как заспиват вашите бебчовци? Приемам всякакви идеи.

Дидко, ша те мъмря - тихомълком само се вмъкваш в темата за честитки, а нещо да разкажеш за вас, а, а?! Как сте, върнахте ли се от Канадско? Целувки от нас с киселата Ени  Hug

Пеперудке, ще се похваля непременно  Peace

Айде лека и спокойна нощ и стискайте палци калпазанката да заспи по-скоро!

# 39
  • на брега на Дунав
Честит Рожден Ден на Алекс!
Бъди най-щастливото и усмихнато  мъниче и първа отмяна на мама.
love001.

Анитка снимката ви е the best. Едно на ръка декора, а малчугана съвсем  Heart Eyes
Дани_ип много ви е гоцко гърнето душа  Joy, ама да си го ползвате по предназначение, че така с глава вътре в него  Joy. Целувки на Ванко  Hug

# 40
  • Den Haag
Дидка Бандитка пиши как сте, липсваш ни на хоризонта, да нацелуваш мъниците  Heart Eyes
Таталинка и ние от време на време имаме такива моменти, и аз люшкам с ръчички и тананикам някоя песен, а той се вкопчил здраво с ръчички за мама и няма намерение да ме пусне, само смучи бибата и се подхинква Crazy.Но след продължително люш се унася и като заспи го изтъркулвам в кошарката  Flutter.
Таби ще чакам снимков материал да видя хубавицата, какво хвана на прощъпалника? Grinning
Любе къде се загуби, приспа ли юнаците? Wink

# 41
Таталинка, и аз откакто се разсополиви Тея се видях в приключение,бях писала че първата вечер се събуди в 11ч и заспа в 3ч #Crazy и то с рев и крясъци,такова нещо не ми се беше случвало откакто е родена,на следващата вечер се повтори шоуто ,но в по-лека степен,само докато я приближах до кошарата започваше да пищи. Сега вече през ноща е що годе добре,обаче през деня се приспива по 1час в кошарата,а преди като и дам играчка и заспива за 10мин,сега нъц.Аз мисля ,че при нас нещата се получиха от хремата и тя просто запомни онази кошмарна нощ,но има и голям процент инат в цялата история защото като се разпалче и като отида при нея и ми се хили като ряпа от кошарата Close Какво бих могла да те посъветвам,ако не иска да заспива сама в леглото си,легни до нея на спалнята и така я приспи,или пък и дръж ръчичиката от кошарата.На този етап дечковците освен че си проявяват вече характерите имат нужда и повече от нашето внимание,всеки ден опознават света все повече,а той е и страшен понякога.Това се сещам сега, дано съм ти била полезна ,то не че и ние не сме на този хал,но мисля да не се давам Peace Нацелувай Ени от нас Heart Eyes

# 42
# 43
Момичета, нямам много време да чета, за това ме извинете, че не съм честитила на всички или не съм разгледала снимките ви  Blush Hug

Миши е добре - отиде на родна земя в Канада и му проби първото зъбче.
Там започна да суче по 5 пъти на ден, за през нощта да не говорим ooooh!
Вече се пуска да ходи, но само по 1 крачка и пада Wink

Иначе пътя бе кошмар...даже не искам и да си спомням Tired

За рожден ден ми е рано да мисля Sunglasses .... сега сме отново на тема "къща" и мислите ми са само там.
Ето една снимка от днес да видите моя плувец Hug

Пеперудке, ТаталнКе  Heart Eyes

Сега качвам снимки и утре ще ви предоставя линк да гледате "До Канада и назад" Peace

Лека нощ и вълшебни сънища  bouquet ...мен кой знай какво ме чака пак нощес ooooh!

# 44
Честит РОжден Ден на всички бебчета, които станаха вече на годинка и се превърнаха в малки дечица   bouquet!
Честит ПРАзник и на майките им  bouquet.
ЖЕлая на всички весело и безгрижно детство, а на мамчетата...ами по  още едно   ylinfant и много  1dating luvbed  loveuuu
И едно ? .....защо бибите трябва да се махат, когато на бебчетата започнат да им растат зъбки? Чела съм че могат да се изкривят зъбките от палеца... ама чак пък толкова ли е страшно???
Днес една позната ме видя, че имам в чантата биба за беба ( в случай че се размрънка) и тази изпадна в някакъв ужас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт