? 

направо съм се отчаяла, че някога ще спре да суче и ще спи сам 

и момченца 

Малко сме нестандартни защото е горен десен зъб ама колкото толкова. И ние вече сме към зъбльовците

, че утре ще правим софийския прощапулник на Иванна. Ама обещай другия път да се обадиш предварително и да се уговорим 

, че утре ще правим софийския прощапулник на Иванна. Ама обещай другия път да се обадиш предварително и да се уговорим 

...и всички вие-много ви обичам/....прощъпулника си хареса елка-та...после чаша от съседната маса,после ГСМ-то прибара...Снимки има страшно много-почват оттук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=247,който има време и нерви да разглежда...пък аз ще се опитам да ги понакача,ама ще е на части...
!
целички, само дето са обелини.
Голяма радост е нали, още повече че е толкова чакано.
Изненадана съм. Аз мисля, че споменавах че съм родом от Монтана. Ще се снимаме там и ще кача снимки. Като всяко малко градче, Монтана се разхубави - освежиха парковете, асвалтираха улиците, пролетта мирише на пролет, има огромна пешеходна зона. абе всичко е много красиво, уредено и спокойно. Това разбира се за сметка на големите градове- София, Варна, БУргас. Лятото в Бургас не се издържа - горещина на 7 етаж, голям тарфик, самолетите минават над блока, като на писта се чувствам и Стефи бива често събуждан. Ако сляза в центъра не мога да се придвижвам. Все негативи. Та затова ще се спасим, но и да ни види и тамошната рода, че не разбраха, че имат внуче.
Само преди една година на 04,06, преядох с череши и си рекох, че бебка няма да издържи и ще се роди. Така и стана. На 4 корема ми стана твърд, мислех че е от преяждането с череши , а то било контракции. На сутринта в 4 часа падна тапата и на пети, понеделник, точно в пет часа се роди Стеф. Ех, сладки спомени
Пет май ми е щастливо число. На 05,10,2004, дойдох в Бургас, с влак - място 55, във вагон 5 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден на ВЛАДИСЛАВА! 
. А мама пише , ще започне едно мрънкане като си го познавам.Опитвам се от няколко дни да го науча да показва на колко годинки ще стане, ама не и не! Не приема нито предава , момче с характер .... Сега пък иска да го гоня с паяка, и той да се блъска от врата на врата, боже голям калпазанко
. Рокличката за рождения ден е страхотна, мечтая си вече 2-рото ни дете да е момиче, да имаме и ние панделки, фибички, имам племеница и тя си го отнася, като е при мен, а това е всеки ден ,все е с прически, леля не се трае
! Много ми се иска да се включа в бургаската компания, ще пиша на ЛС, за да ми кажеш кога и как се събирате , че незнам
!
!
Вчера цял ден ходих по магазините, успях да си купя рокля, купих и на Ени и въпреки, че едвам гледах от умора, съм страшно доволна от деня. Поли, защо не се обади бе, мацка!? Най-вероятно аз съм била, защото точно по това време бях по "Пиротска", с дълга рокля и очила на главата. 
Тя по принцип косата ми е здрава, ама заради изсветляването в салона ме поглезиха с някакви мазилца и стана доста лъскава от тях.

А текстчето е много хубаво и ме накара да се замисля... да... нещата се променят, нормално е