Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!

• 10 654
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Den Haag
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала, да са живи и здрави, и да имат много безгрижни, щастливи дни!!!

# 211
  • Пловдив
Малко снимки от РД-то на Ивайло http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127583&view=1&photo=121

# 212
дали е нормално така, на толкова месеци само с два зъба? Rolling Eyes

А тези, къдет' си нямат и толкова Mr. Green ? За твойто дете това е нормалното и толкоз! Нали знаеш Grinning ?

# 213
Забравих да питам...
Абе мацки от Южния парк, къде точно се "паркирате" там? Защото има вероятност в неделя да се излъжа да намина Mr. Green .

# 214
Честит първи рожден ден на ВикиТо и ИвчоТо

Бъдете здрави и весели мили дечица, послушни и добрички Hug

Люба и Тинтири - Минтири, радвайте се на мъниците си и бъдете обичани Hug
Наздраве

# 215

...да се разпиша на бързо, за тези, които ни помнят Hug

Нищо ново и интересно...по цял ден сме на двора и време за форумчето няма  Weary

На Миши му избиват двете зъбчета и все мама търси ooooh!
Напоследък трудно заспива Tired направо съм се отчаяла, че някога ще спре да суче и ще спи сам  cry
Може би сте видяли как заспива в снимките, които приложих - маха фланелката, с която спя да ми види корема и ляга върху него ...и така се намесва около час Confused
През деня като го взема и все ми взима тениската и търси breastfeeding

Искам да поднеса по една прегръдка на всички наши, пораснали дечица...да ги нагушкате от ДидКаТА - всички са така пораснали и вече не са бебета, а малки момиченца  babydust7 и момченца  newsm32

...ето пак проплакваааа

# 216
Здравейте мамчета Simple Smile

Днес ни излезе първото зъбче  tooth tooth tooth Малко сме нестандартни защото е горен десен зъб ама колкото толкова. И ние вече сме към зъбльовците  newsm44 newsm44 newsm44

poliwoli, ти пък кога намери да дойдеш, когато аз няма да успея да изляза  smile3512, че утре ще правим софийския прощапулник на Иванна. Ама обещай другия път да се обадиш предварително и да се уговорим Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Пепи, супер са снимките, а Сами с този костюм направо ме срази   bouquet

Лека и спокойна вечер  Hug Hug Hug

# 217

poliwoli, ти пък кога намери да дойдеш, когато аз няма да успея да изляза  smile3512, че утре ще правим софийския прощапулник на Иванна. Ама обещай другия път да се обадиш предварително и да се уговорим Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз тъкмо реших, че, разгеле, ще се видим Laughing . А за обещания- не смея да давам, че знаеш колко сън сериозна Embarassed ...
Следващия път ще се видим Hug

# 218
Честит рожден ден на Владислава !Да радва мама и тати и да е много здрава и щастлива!!!
Честит рожден ден и на баш набора Вики-да е много здрав и късмет да има!
Аз ще бъда кратка/ама вече не мога да гледам но допреди малко оправях разгрома от домашното парти/....прадника ни беше чудесен,подаръците страхотни,изненадите-много мили/Краси,Албени Hug...и всички вие-много ви обичам/....прощъпулника си хареса елка-та...после чаша от съседната маса,после ГСМ-то прибара...Снимки има страшно много-почват оттук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=247,който има време и нерви да разглежда...пък аз ще се опитам да ги понакача,ама ще е на части...
Лека нощ и добро утро......

# 219
Честит Първи рожден Ден на Ивчо и Вики....щастливо детство и незабравими мигове!
Честит празник и на майчетата им   bouquet!
Таталинка, динята я давам на парченца, но ябълка , банани и тем подобни запознати тя направо си ги ръфа Joy  целички, само дето са обелини.
НИе цял ден сме с 39С и вече не знам къде се намирам. Мъжо взе, че преинсталира вистата, ама забравил това-онова и ми изтрил много важни файлове....въобще ми върви като на куцо  магаре.
ТОВА Е ЗА ВСИчКИ ВАС :....прочетете го...ще ви хареса...
Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да
повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден.
- Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници.
-- Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово.
- На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се
заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога.
- Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки.
- На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска.
Ужас, нали!

- С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на
някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че
сме забравили да им сложим спирачки.
- Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато
запалваха уличното осветление - там където го имаше. И през цялото това
време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони,
представяте ли си!

- Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща
бутилка - и никой не умря.
- Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове,GSM-и, 160 канала кабелна
телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!

Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни
трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така,без
предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как
изобщо сме оживели?

Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките- и на
никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се
пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от „Веро".Нашите
постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията.
Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите - но
никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите.
Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от
казармата практически не съществуваше.Родителите от онези времена винаги
вземаха страната на закона, можете ли да си го представите?

Да-а-а, такива бяхме, а ето какви станахме:

1.По погрешка въвеждаме системната си парола на микровълновата печка.

2.Имаме списък от 15 номера да се свържем със семейството си, което се
състои от 3 човека.

3.Пращаме e-mail на колегата, който седи в съседната стая.

4.Губим контакт с приятелите си, които нямат електронна поща

5.След края на работния ден се връщаме в къщи и отговаряме по телефона
така, сякаш още сме на работа.

7.Изпадаме в паника, ако излезем от къщи без мобилен телефон и се връщаме
да го вземем.

8.Щом се събудим сутрин, първата ни работа е да влезем в интернет, още
дори преди да си изпием кафето.

9. Сега накланяш глава, за да се усмихнеш.

10. Четеш този текст, съгласен си с него и се усмихваш.

11. Още по-лошо - вече си намислил на кого ще го изпратиш.

12. Прекалено се увлечен, за да забележиш, че в този списък няма номер 6.

13. Трябва ти само секунда за да пробягаш с поглед текста и да се убедиш,
че номер 6 наистина няма

# 220
Добро ранно утро!
Аз се излюпих рано-рано, ами така вечер заспивам преди 22 часа, много съм уморена.

Владислава, честит рожден ден!
Много здраве, жизнерадост, ти пожелаваме със Стефи!
Бъди гордостта на мам и тате!
Еле, весел празник и настроение!

И се включвайте по-често с вести и снимки Wink

Любе, ле-леее 3 часа е  Laughing Чудесен е рожденника, гостите и не на последно място, детския център. Съжалявам, че рожденния ден на Стефи, ще е "постен". Тортите са много хубави, и тази която поръчах е аз е в този стил.

Таби, честито ви зъбче:) Все бели и здрави да ги подреди Иванна  Hug Голяма радост е нали, още повече че е толкова чакано.

Буболина, на някои дечица им излиза първо зъбче, след година и месеци.

Дидка, нали спомена че си била на 1,7 месеца, когато се е появил първият ти зъб“? Завиждам много на двора ви, но в Монтана и ние имаме такъв. Ще си купим басейн и люлка и не ни търсете Mr. Green

26, бързо възстановяване на принцесата ти  Hug
Има нещо, вярно в поста ти.

Вили, така ли?! Hug Изненадана съм. Аз мисля, че споменавах че съм родом от Монтана. Ще се снимаме там и ще кача снимки. Като всяко малко градче, Монтана се разхубави - освежиха парковете, асвалтираха улиците, пролетта мирише на пролет, има огромна пешеходна зона. абе всичко е много красиво, уредено и спокойно. Това разбира се за сметка на големите градове- София, Варна, БУргас. Лятото в Бургас не се издържа - горещина на 7 етаж, голям тарфик, самолетите минават над блока, като на писта се чувствам и Стефи бива често събуждан. Ако сляза в центъра не мога да се придвижвам. Все негативи. Та затова ще се спасим, но и да ни види и тамошната рода, че не разбраха, че имат внуче.
Вили, ще продължа на лични.
Днес сме на село, на черешки и ягодки Simple Smile Само преди една година на 04,06, преядох с череши и си рекох, че бебка няма да издържи и ще се роди. Така и стана. На 4 корема ми стана твърд, мислех че е от преяждането с череши , а то било контракции. На сутринта в 4 часа падна тапата и на пети, понеделник, точно в пет часа се роди Стеф. Ех, сладки спомени Simple Smile Пет май ми е щастливо число. На 05,10,2004, дойдох в Бургас, с влак - място 55, във вагон 5 Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Айде да не прекалявам.

Слънчева неделя от мен, с много разходки и приятни емоции!

# 221
  ura ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден на ВЛАДИСЛАВА!   ura

Добро утро момичета! Четох ви до сега, страхотни дни сте имали, на всекиго се е случило нещо интересно и вълнуващо ,много се радвам ! Ние станахме рано-рано, от няколко дни излизаме към 9 да е по-хладно, но днес сме си у дома,Ники е разхвърлял играчки навсякъде и сега се е наредил до масата, хапва му се пак на момчето  Grinning. А мама пише , ще започне едно мрънкане като си го познавам.Опитвам се от няколко дни да го науча да показва на колко годинки ще стане, ама не и не! Не приема нито предава , момче с характер .... Сега пък иска да го гоня с паяка, и той да се блъска от врата на врата, боже голям калпазанко  Shocked!

Еlia - eй, какво гадже сте си избрали, ама момата и  тя една хубава  Heart Eyes. Рокличката за рождения ден е страхотна, мечтая си вече  2-рото ни дете да е момиче, да имаме и ние панделки, фибички, имам племеница и тя си го отнася, като е при мен, а това е всеки ден ,все е с прически, леля не се трае  Simple Smile! Много ми се иска да се включа в бургаската компания, ще пиша на ЛС, за да ми кажеш кога и как се събирате , че незнам  Hug!

Yanan - Нашият адаш много хубави сини очи има, и наистина както казваш вече са големи деца, и аз гледам Ники всеки ден се променя и прилича не на бебе, а на момченце голямо .

Корнишонке мерси за хубавите думи , твоята история с прическата и новия цвят на косата беше доста забавна, направо си умрях от смях, същата съм и аз, уж невинно се започва и после хоп цялостно, поне като е гарга да е рошава нали така ...Айде постарай се да те видим де, само пусна мухата и край  Laughing!

Dany_ip - Честито Ви зъбче, то и аз от много носене големи буци съм направила, преди бях една фина ,ама сега мога с удоволствие да нося потници, че поне ръчаги да показвам  Laughing!

Krasi78
- много мерси за разясненията за рибката, по всичко личи ,че и аз ще се въздържа от даването на риба, нека още малко, нали?

Анни
- като заговори за тортата Ви, аз също уж гледах разни каталози с торти, но ми се ще нещо по интересно, такова ,което на Ники ще хареса, не че ще опита, ама да е шарено и с фигурки и играчици. Момичета кажете за вашите торти де , малко идейки няма да е зле . А за това ,че първия рожден ден си е и наш празник е така - цяла година бая се поизпотихме с тез бебоци ,докато станат малки сладурковци , така че хайде време и за нас малко ....

Tabby - - Честито първо зъбче, това наистина си е постижение, всички деца са различни и няма страшно  Hug!

На Люба така ентусиазирано звучат думите, така е развълнувана от партито, без да гледам снимките си ви представях едни усмихнати  - сега вече и видях - такива хубави и веселички всички !

Много целувки  и хубав ден на всички ви!

# 222
  • София
Честит рожден ден, Владислава!
Да си здрава и много щастлива малкa госпожица!
Честит празник и на мама Елето!
Бъди много обичана и горда със своята принцеса!

# 223
  • София
Един ден пропуснах и вие сте се забравили от писана... ама много е готина и пълна така празничната ни темичка. Какво по-хубаво от това всеки ден да е празник  Party Вчера цял ден ходих по магазините, успях да си купя рокля, купих и на Ени и въпреки, че едвам гледах от умора, съм страшно доволна от деня. Поли, защо не се обади бе, мацка!? Най-вероятно аз съм била, защото точно по това време бях по "Пиротска", с дълга рокля и очила на главата.

Кабранска, снимките от рождения ден на Ивчо са страхотни, изгледах ги на един дъх и се заредих с още по-празнично настроение. Всички дечица са разкошни бонбони, само за изпапкване. За рожденика нямам думи, а и баткото е много готин с този спайдърски костюм  Peace
Чета, че Дани се хвали с бицепсите си, та да не оставам по-назад - покрай това разнасяне постоянно на Ени ръцете са ми станали доста здрави.
Ананасче, качването на дивана и ревността са специалитет и на моята бузанка. Като марка е залепнала за мен. Понякога ми идва повече, но ък си казвам, че сега ми е паднало да я гушкам, после сигурно няма да иска. Та се възползвам от моментите на близост.
КорниHug Тя по принцип косата ми е здрава, ама заради изсветляването в салона ме поглезиха с някакви мазилца и стана доста лъскава от тях.
Саси, радвам се, че се разписваш вече. Дари много е пораснала, сладурка!
Анни, чак на мен ми се прииска да дойда в Монтана. С Вили така заразително говорите за този град, а никога не съм била там. Да пуснеш снимки като си идете. А за числото 5 - ами чудно число. Дано ти носи много късмет  Peace
Буболина, не се тревожи, според мен няма проблем, че Джулката е само с две зъбчета. Ени доскоро беше само с две, сега избиват и горните.
Поли-уоли, по принцип сме около входа на "Нишава", при въртележката и прасенцата. Много ме е яд, че няма да мога да дойда днес да се видим, че систъра ми има рожден ден и сме на гости. Ако решиш друг път да дойдеш свиркай задължително.
Дидко, дано по-скоро порастват зъбчетата, че да си отдъхнете и двамата с Миши  Praynig
Таби, честито зъбче на Иванна. Много се радвам, че е избило най-после. Айде другите по-леко и бързо да поникват  Peace
26, бързо оздравяване, стискам палци  Praynig А текстчето е много хубаво и ме накара да се замисля... да... нещата се променят, нормално е Simple Smile
Ани, нашата торта ще е нещо такова - http://www.rossita.travel.bg/17.jpg - голямо цвете за моето цвете Wink

# 224
Честит рожден ден на Владислава, здраве, радост и късмет от тука занапред!
Tabby, честито първо зъбче. И при нас бяха голямо вълнение, нали по-късно ни излязоха. А Иванна голяма сладурка с тази косичка. Ние доста ще почакаме за прически и фибички.
Люба, много хубави снимки, личи си, че сте си изкарали страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт