КОНКУРС ЭА ГРИМ!!!

• 10 290
  • 134
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Браво момичета! Беше ми интересно да разгледам снимките - продължавайте в същия дух!
Гласувах за № 5, защото наистина най-много се доближава до снимката на Жени Калканджиева /нали това беше заданието/, но Кошничката също се е справила перфектно, много е добра в макияжа то е видно! smile3501

# 16
и от мен един глас за кошничка Hug

# 17
Момичета всички сте се справили страхотно!
Кошничке, и от мен един глас- ако приемаш критика, без да се обиждаш, малко ти натежава спиралата. Blush
Страхотни очи имаш!  Hug

# 18
 И от мен един глас за номер 3. Много ми харесва грима.

# 19
Гласувах за номер 1, защото гримът и изглежда свежо, без да прекалява с количеството спирала и сенки и т.н.  Peace

# 20
Най-много ми хареса грима на кошничка. Peace

# 21
Благодаря ви много!  Embarassed  Нося на критика, затова си взимам бележка за спиралата. АМа да знаете в живота ходя много по- дискретно гримирана, не съм така наклепана. Само спирала слагам повечко ...

# 22
  • Sofia
Добре де аз мога ли да пусна една снимка от новогодишния купон там много си харесвам грима

# 23
# 24
  • Пловдив
Добре де аз мога ли да пусна една снимка от новогодишния купон там много си харесвам грима

Айде де! Нека да има радост за окото  Mr. Green

# 25
  • София
Браво момичета!

№3  newsm10

# 26
  • Перник
Момичета,от сърце ви поздравявам-прекрасно сте се справили!Трябва да продължаваме в същи дух и наистина да направим конкурса традиция.

# 27
Благодаря ви много!  Embarassed  Нося на критика, затова си взимам бележка за спиралата. АМа да знаете в живота ходя много по- дискретно гримирана, не съм така наклепана. Само спирала слагам повечко ...

Hug аз точно нея пък харесвам и се чудя как я слагате така... Tired

# 28
Кошничката и djesmin ми харесаха най- много, но понеже трябва да се гласува само за 1 , избрах No3  Peace
Браво!

# 29
тъй като в началото на темата не е посочена тематиката на грима(след това разбрах,че имало някаква снимка на Ж.К.,която така и не намерих),гласувах за най-добрият грим като цяло,според мен.
извинявам се,че гласът ми не е по зададената задача и по този начин ''задачата'' на конкурса се нарушава  Peace
п.с.определено кошничка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт