Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 473
  • 933
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,толкова е хубаво и топло при вас....Благодаря ви!  bouquet

# 196
  • Там където е семейството ми
Добре дошли на новите момичета.Дай боже,съвсем скоро да изпитате щастието на майчинството Hug

# 197
Колко е хубаво да прочета,че имаме попълнения.
Добре дошла Дейзи.
Пожелаваме ви търпение и по-скоро детско гласче да чурулика и у вас.
 Hug

# 198
Казвам се Катя от София. Дъщеря ми е на 2год. и преди една седмица ни оперираха в Пирогов.Оказа се тумор на Вилмс на левия бъбрек и съответно го отстраниха.Сега вече сме на химиотерапия в ИСУЛ. Моля който се е сблъскал със същата болест или подобна да ми пише на личната поща за да обменим информация.Благодаря предварително.

# 199
Казвам се Катя от София. Дъщеря ми е на 2год. и преди една седмица ни оперираха в Пирогов.Оказа се тумор на Вилмс на левия бъбрек и съответно го отстраниха.Сега вече сме на химиотерапия в ИСУЛ. Моля който се е сблъскал със същата болест или подобна да ми пише на личната поща за да обменим информация.Благодаря предварително.
Мила Катя,първо да ти пожелая здраве и бързо възстановяване на дъщеричката ти.
Тук обаче, е форум за осиновени дечица и техните осиновители,ако вие сте такива добре дошла пир нас. Hug
Препоръчвам ти да влезеш във под-форума за деца със увреждания,там има майки,които са минали през подобни неща и си мисля,че ще ти помогнат много повече,отколкото ние.
поздрави.

# 200
Vyzhi6tavam se na roditeli kato vas!!!Az sam osinovena i obojavam svoite roditeli:)))))Na 14sam no predpolagam kolko e trdni da se vzeme takova re6inie  Hug

# 201
Благодаря ти Хриси DD!
Радвам се,че си щастлива със свойте мама и тати,така както и аз съм с мойте и се надявам и моето дете да е с нас.
Бъдете здрави.
 Hug

# 202
Здравейте! Казвам се Калина и имам близнаци. Процедурата не беше раждане, а осиновяване, но не съм осиновителка, а майка.

# 203
Здравейте! Казвам се Калина и имам близнаци. Процедурата не беше раждане, а осиновяване, но не съм осиновителка, а майка.
Ние всички тук сме майки. Peace
Добре дошла

# 204
Здравей Калина - радвам се че се включваш в отбора ни - а и двамата юнака също. Искрено благородно ти завиждам - да са ти живи и здрави момчетата  newsm51

# 205
Добре дошли на всички нови момичета!
Радвам се, че "бандата" расте!  Grinning

# 206
От доста време разглеждам форума като гост. Днес се регистрирах и реших да се представя. Казвам се Марияна.Родена съм на 23,08,1966 г. Имам дъщеря - Лиляна - родена на 12,01,1995 г. и съпруг Валери - роден на 12,01,1966 г. За любимата етървичка - мама Галя_66 и Милен - няма да изпадам в подробности. Тях ги познавате. От лятото миналата година подадохме документите за осиновяване, минахме през тягосната процедура и вече сме вписани в регистъра. Сега се пържиме на бавен огън в очакване на писмо с познат адрес. Много съм притеснена. Имам чувството, че дните са години. Непрекъснато си мисля, че понеже имам дете и са ни пратили в трета глуха. Добре, че Ви има Вас, вдъхвате кураж и успокоение. Толкова е мило да се подкрепяме, да сме заедно, да виждаш, че има добри хора. Напоследък всички са станали толкова ... не искам да казвам лоши, защото съм оптимист и вярвам в доброто. Ох! Май много взех да философствам. Искрено се надявам скоро да мога да се похваля с някоя добра новина!!!

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 01:18 от manja_66

# 207
manja_66  Пу аз първа да ти кажа здрасти в кръга на пишещите. Не че не се чака, като пишеш тук ама се чака по-леко и по-ведро. Пък и от време на време дочакваме по някой ниско прелитащ щъркел - аз за какво мислиш седя по цял ден с оптиката на балкона.
 newsm51 newsm51 newsm51 и скоро да имаме нужда от по-голям бус за да се събира фамилията /за справка на останалите, за сега заедно с баба и дядо сме запълнили до дупка 8 местния и с нетърпение очакваме причина да вземем по-голям  Joy

# 208
manja_66 добре дошла!
Наистина ще чакаме добри новини и съм сигурна, че ще ги дочакаме!!!
А дотогава - ние сме с теб и всички други чакащи мами
 Hug за добре дошла

# 209
manja_66  Добре дошла при нас.Пожелавам ти съвсем скоро,да се похвалите,че отново сте мама и татко. Hug

Общи условия

Активация на акаунт