Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 472
  • 933
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошли на новодошлите и от мен - пожелавам успехи и бързо сбъдване на най-съкровените мечти. Присъединявам се към поканата на ивка - заповядайте да се повеселим и да се опознаем на срещата в Стара Загора  Hug

# 181
На новодошлите- едно сърдечно -добре дошли сред нас и от мен! Hug

# 182
Добре дошли на Петя и Таня!
Успех и на двете и ще чакаме скоро да ни зарадвате с новината, че сте открили своята рожба

Съжалявам,че ще пиша не по темата но ще си позволя от името на всички да поканя новите членове на форума,на нашата среща през април месец.Няма значение,че все още не можете да се присъедините към нас изцяло,имам предвид със дечица.Вярвам,че това ще стане съвсем скоро и ви го пожелавам от сърце на всички.
Та си мисля,че ще е супер ако присъствате и вие. Hug

Ева
wa_wa
kalel
tullip
tanya_75
Ако съм пропуснала,някой от новорегистрираните тук,моля да бъда извинена.
Момичета заповядайте при нас на срещата,ще ни е приятно да се запознаем,наистина.  bouquet

Благодаря за поканата и за пожеланията. Ще обсъдим със съпруга ми идеята за среща и ако той няма ангажименти, тъй като има собствен бизнес ще се възползваме от поканата. Ние също имаме куче, както и котка, но ще измислим кой да ги гледа докато ни няма, тъй като не мисля че е удачно да си водим домашните любимци, в предвид на това че ще има много малки деца.

# 183
Здравеите вси4ки от света на осиновените,ето ме и мен.Както разбирате и аз съм осиновена,решаваики да търся своя произход-преминах през много перипети,но ето ме тук.Казвам се Петя на 32 год.от гр.Ботевград.За това 4е съм осиновена разбрах преди около 15 години.Преминах периодите когато гледах снимките и се 4удех на кого прили4ам,дали наистина да вярвам на ''приятелите'' или на родителите.Но ето 4е доиде времето когато у дома се говори спокоино на тази тема.И сега имаики подкрепата на родители,супруг и син аз реших да се заема сериозно по въпроса.Благодарение на Роси от БАОО аз си намерих документите по делото.И тук е мястото да и благодаря за напътствията  и разбирането.За се бе си знам 4е съм родена на27.7.1974год. вСофия.БМ се казва Мария Славкова Димитрова от гр.Пирдоп.Записана съм с името Даниела Мариева Славкова.От родителите си знам 4е тогава БМ е била студентка-педагогика.Бих искала да я намеря не за да я виня,а само да се запознаем и за6то не да останем приятелки.Надявам се това да стане в наи близко време.Ако някои познае в мен своя близка нека пи6е.Пожелавам си успех....

# 184
Добре дошла при нас dani_ELA Аз ти пожелавам успех в търсенето, щом имаш нужда от това. Би било хубаво ако се включиш в нашите теми с твоето мнение.

# 185
Добре дошла dani_ELA при нас!
Пожелавам ти да следваш мечтата си и да намериш много топлина и обич.
 Hug

# 186
 smile3525Добре дошла, Даниела, и от сърце ти желая да откриеш бм!

# 187
  • София
Добре дошла dani_ELA, успех в начинанието и от мен!
Дано скоро да намериш това, което търсиш и дано то не ти донесе разочарование, защото го има и този момент Предполагам щом познаваш Роси ти е разказала за нейната красива история с щастлив завършек Скоро не съм чувала новини около нея, ако знаеш дали намериха сестрата близначка, моля те пиши!!!                                                               

# 188
Олелеееее колко много приятели,много Ви благодаря за пожеланията,всеки има своята мечта- дано на всички ни се сбъднат...4естит празник на вси4ки Цветя-бъдете живи,здрави,усмихнати,щастливи и като  цветята свежи и красиви.А за Роси-да намерили са се с своята  близна4ка,и историята им наистина е достойна за ПОКЛОН.Нека от подобни историй се поинтересуват законотворците,има над какво да се замислят.

# 189
Здравейте, мили момичета!
Аз отдавна съм читател във форума, нямам много време да бъда писател Laughing
Но искрено се възхищавам на всички и за мен е радост да бъда една от вас.
Казвам се Даниела и съм на 35, с половинката ми сме заедно от 13 години, от 6 живеем заедно, близо 2 години правихме опити да имаме свое дете.
Оказа се,че имам проблем с тръбите- силно нагънати са и опциите са лапароскопии и после ин-витро, ако не се получи. Всичко друго ми е на 6 Rolling Eyes,ако може да се говори за 6 при стерилитет Cry
Реших, че нямам нито години, нито нерви за губене, нито пък съм готова да ставам опитно зайче заради "собствено дете на всяка цена".
Затова двамата с мъжа ми единодушно решихме да си осиновим, много сме щастливи, макар и в началото на пътя. Даже сключихме брак в полза на каузата Laughing, против който съм била винаги Embarassed
Надявам се да подадем документи другата седмица и да се заредим с търпение и вяра, че нашето слънчице ни чака някъде и има нужда от любовта и грижите ни.
Благодаря, че ви има!

# 190
  • на път
Здравеите вси4ки от света на осиновените,ето ме и мен.Както разбирате и аз съм осиновена,решаваики да търся своя произход-преминах през много перипети,но ето ме тук.Казвам се Петя на 32 год.от гр.Ботевград.За това 4е съм осиновена разбрах преди около 15 години.Преминах периодите когато гледах снимките и се 4удех на кого прили4ам,дали наистина да вярвам на ''приятелите'' или на родителите.Но ето 4е доиде времето когато у дома се говори спокоино на тази тема.И сега имаики подкрепата на родители,супруг и син аз реших да се заема сериозно по въпроса.Благодарение на Роси от БАОО аз си намерих документите по делото.И тук е мястото да и благодаря за напътствията  и разбирането.

Мила Дани,
Да си жива и здрава и обградена с много близки, приятели и обич! Нека всичко за което си мечтаеш се сбъдне! Мнооого щастие!!!   bouquet

# 191
Мила Dazy , добре дошла при нас. Пътят си заслужава да бъде извървян  Laughing

# 192
Надявам се да подадем документи другата седмица и да се заредим с търпение и вяра, че нашето слънчице ни чака някъде и има нужда от любовта и грижите ни.

Добре дошла! Hug

Дано скоро откриете вашата рожба!Късмет!  bouquet

# 193
Добре дошли на новите момичета! Желая ви мнооого късмет!  bouquet

# 194
Мила Дейзи, дано дългоочакваната рожба да сгрее и вашите сърца. Добре дошла на теб и на твоето семейство, ще чакаме да ни споделяш най- прекрасните мигове от това начинание. newsm32

Общи условия

Активация на акаунт