Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 472
  • 933
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошла Ева!
Пожелавам ти скоро при вас да има детски смях.
 Hug

# 166
Добре дошла при нас Ева дано не сме те шашардисали с нашите писания и се надяваме скоро да пишеш че имаш малко и сладко същество което да запълва деня ти с радост и смях а също и със сладки грижи от сърце ти го пожелавам   bouquet

# 167
  • Враца
Благодаря момичета, трогнахте ме Embarassed

# 168
Здравейте и от мен , отдавна съм регистрирана във форума , но бях в тематиката за безплодието.
Сега , като чета какво пишете , съжалявам ,че изгубих време в тормоз с доктори и здраве.
Вече със съпруга ми сме вписани в списъка на осиновителите и чакаме /надявам се не дълго/ обаждане .
Радвам се , че ви има и споделяте опита си с такива като нас , тръгнали по трънливия път да си извоюват правото на пълноценно семейство .
Поздрави на всички  Simple Smile

# 169
kalel , добре дошла при нас Hug

# 170
Добре дошла kalel и поздрави на теб и съпруга ти за взетото решение.И у вас скоро ще грейне усмихнато личице и две галещи ръчички.Търпение.
 Hug

# 171
  • София
Добре дошли на Ева /wa_wa/ и kalel,
стискам палци заедно с вас, възможно най-бързо да се задвижи бюрократичната машина и да намерите вашето детенце.Искрено и от сърце ви пожелавам домове, изпълнени с детски смях и глъч, топуркане на малки, палави крачета и безброй бели....................
Успех и очакваме да ни зарадвате с новини съвсем скоро!  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
Добре дошли на wa-wa  и kalel и от мен!
Като майка на две вече попораснали осиновени дечица от сърце ви пожелавам скоро в дома ви да настане онази невероятна безумна неописуема трепетна и носеща толкова щастие суматоха, която само едно дете може да предизвика! И нека не ви плаши океана от чувства, радости и страхове, който ще ви залее - просто нищо по-хубаво от това не може да ви се случи, повярвайте ми! Аз лично не бих го здаменила с нищо!
Успех, сили, търпение и
чакаме добри новини

# 173
Благодаря за топлото посрещане и милите думи.И аз много се надявам  скоро да грейне малко слънчице , но времето ще покаже.
Ще ми бъде интересно ако някой има желание да сподели своя опит за преминали срещи с децата в домовете , как протичат , как се чувствахте , как разпознахте вашето дете и т.н. Предварително благодаря

# 174
kalel , добре дошла

въпросите, които те вълнуват са съвсем нормални

чети стари теми и пускай такива с въпроси, които те вълнуват

успех  Simple Smile

# 175
Здравейте,

И аз най-накрая се реших да се представя въпреки, че повече от половин година съм негласно с вас Grinning -  плача за вашите болки и се смея на веселите случки и прекрасни снимки на малките ви съкровища Grinning.

Казвам се Петя и наскоро мина втората ни среща със социалната работничка и с психоложката.
Запознах се с един невероятен човек, който се надявам да продължи да бъде сред нас и да ни подкрепя морално и със съвет.

Независимо от трудностите, за които споделяте тук, вие ми давате сили да продължа напред newsm51.

# 176
Здравейте и от мен! Очевидно от ника-а ми е, че се казвам Таня. Наскоро с моя съпруг също подадохме документи за осиновяване и сега очакваме да ни назначат соц.работник.  Много се вълнувам, тъй като пропиляхме много години в безкрайни опити да си имаме свое дете, вместо да се радваме отдавна на някоя малка душичка. Но може би е трябвало да "узреем" достатъчно за идеята. Радвам се, че съпругът ми ме подкрепя безрезервно в това начинание, въпреки че си има вече 2 собствени деца от първия си брак. Но тъй като и двете са момчета той много иска да си има момиченце, което всъщност съвпада и с моето желание. Така че оставаме в очакване.

# 177
Добре дошли на Петя и Таня!
Успех и на двете и ще чакаме скоро да ни зарадвате с новината, че сте открили своята рожба

# 178
  • Там където е семейството ми
Добре дошли на Петя и Таня!
Успех и на двете и ще чакаме скоро да ни зарадвате с новината, че сте открили своята рожба

Съжалявам,че ще пиша не по темата но ще си позволя от името на всички да поканя новите членове на форума,на нашата среща през април месец.Няма значение,че все още не можете да се присъедините към нас изцяло,имам предвид със дечица.Вярвам,че това ще стане съвсем скоро и ви го пожелавам от сърце на всички.
Та си мисля,че ще е супер ако присъствате и вие. Hug

Ева
wa_wa
kalel
tullip
tanya_75
Ако съм пропуснала,някой от новорегистрираните тук,моля да бъда извинена.
Момичета заповядайте при нас на срещата,ще ни е приятно да се запознаем,наистина.  bouquet

# 179
  • Враца
ще обсъдим със съпруга ми идеята, но и ние имаме куч, нямаме на кой да го оставим, защото и родителите му имат свое куче. Ще помислим, благодаря за поканата

Общи условия

Активация на акаунт