Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 487
  • 933
  •   1
Отговори
# 315
Тони, да ти е живо и здраво момченцето! И добре дошло у дома!

Не мога да отворя албума, не знам защо.   newsm78 А така ми се искаше да го видя!

# 316
нещо не съм направила както трябва да излезе снимката.Кажете как става

# 317
След като вече си качила снимки в албум ще видиш вдясно от албума един линк "копирай адреса", кликваш на него и то ти казва "за да го използваш кликни "paste". После влизаш във форума, в темата тук, и кликваш на "отговори".
Излиза ти полето за писане и над него - две редици сиви "бутончета".
Кликваш на второто от ляво надясно но втория ред /с едно глобусче на него/ и там пействаш адреса на снимката

Дано да не ти се стори много сложно обяднението ми  Rolling Eyes

# 318
# 319
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм влизала във форума и с радост виждам, че сме се намножили.
ДОБРЕ ДОШЛИ на новодошлите!
Тони ЧЕСТИТО!!!Да сте живи и здрави всички и само усмивки! newsm53
newsm10

# 320
# 321
А2503 целувки за юначето!

# 322
Аз пък ще го нацелувам на живо.
Много е сладък малкия юнак - да ти е жив и здрав

# 323
Страхотно момченце, Тони!
Да ви е живо и здраво, много радост да ви носи след като вече - сигурна съм! - е порменил напълно живота ви  Grinning
 Hug

# 324
Да ви е живо и здраво момченцето и да ви донесе много усмивки!!!
 Peace

# 325
Честито Тони! newsm51 Голям сладур е Алекс. kiss
Бъдете здрави и много, много щастливи!
Много мъжки мами тук бе.... newsm78

# 326
Да ви е жив и здлав малкия сладурко, и вие да сте най- щастливите!   bouquet newsm74 smile3525

# 327
Благодаря на всички за милите думи .Сега разбирам как едно дете може да ти промени живота.На всички който вървят по този трънлив път искам да кажа , че си струва всичкото чакане ,не се отказвайте ,не се отчайвайте а бъдете упорити.

# 328
Здравейте! Ние със съпруга ми 10г ходихме по мъките в желанието да си имаме дете, и се решихме на осиновяване. През2002г си осиновихме дете. Живота ми се преобърна на 180 градуса, появи се едно малко слънчице моето Ники. За майките и бащите бъдете смели и обградете осиновеното си дете с много обич, защото то си има много проблеми но със търпение и много любов то ще расте слюбящи родители. Просто си отворети сърцата за детето си. Heart Eyes

# 329
Това е моето дете newsm51

Общи условия

Активация на акаунт