Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 489
  • 933
  •   1
Отговори
# 330
slava73 , добре дошла при нас  newsm51
 Ако си се опитала да поставиш снимка на детенцето, при мен не се отваря.

# 331
Добре дошла при нас, slava73!!! Hug
Радвам се, че вашето детенце е намерило своите родители! Ние все още очакваме нашето да намери пътя към дома ни!!!

За съжаление, снимката наистина не се отваря!

# 332
Добре дошла!!!  bouquet

# 333
Благодаря за топлото посрещане. Съжелявам но не успях да си кача снимка на детето. PeaceЕто го и моето дете.      https:// http://www.snimka.bg/album.php?album id=124648

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 16:49 от slava73

# 334
Добре дошла salva 73 и на всички нови настоящи и бъдещи родители.
Много здраве,радост и весели игри на всички.
 Hug

# 335
# 336
Здравейте прекрасни дами.
Много отдавна чета вашия форум и ви се възхищавам.Аз съм едно пораснало осиновено дете,Татко и мама ме осиновяват когато съм на 4 год.Мама е нямала възможност да има деца и тати решава да ме осиновят нищо,че той има 3 деца решава и мен да ме дари със своята обич.Винаги съм се гордяла със тях никога тати не ме е делял от по големия ми брат и двете ми каки винаги съм била тяхното малко съкровище.Сега като пораснахме със сестрите ми и брат ми все още се обичаме и търсим макар вече да знаят,че аз не съм родната и сестра.Всички ме обичат.Радвам се,че имам такива хора които даряват със своята обич деца като мен.Всяко едно дете иска да гушне мама и тати за лека нощ, да ги целуне за добро утро да се гушне когато му е мъчно за нещо дори да се поглези.Но за съжаление много родители лишават децата си от тези ласки и ги оставят сами на този свят.Благодарение на такива добри хора като вас и моите  родители има деца които израстват със нужната обич и закрила.Моля се винаги да има хора които винаги ще помагат на децата по земята да израснат със нужната обич и закрила.Благодаряви,че ви има винаги ще се гордея със такива добри хора като вас.

# 337
Добре дошла при нас, Миши!!! Hug Hug
Дано тук се почувстваш, като у дома си!!!
Форума има нужда от вас - вече порастналите осиновени деца, от които да се учим как да бъдем добри родители!!!  bouquet

# 338
Добре дошла при нас, Миши!!! Hug Hug
Дано тук се почувстваш, като у дома си!!!
Форума има нужда от вас - вече порастналите осиновени деца, от които да се учим как да бъдем добри родители!!!  bouquet
Мерси много.Но вие сте добри родители след като се взели такова важно решение.Казвам се Мила  ще ми е приятно край вас.

# 339
 Heart EyesДобре дошла Миши! Да си жива и здрава и подобно на родителите ти.Обичай ги от цялото си сърце и душа, защото знам от собствен опит какво е да нямаш дете и какво е да си осиновиш. С такава трепет съм го очаквала и каква отговорност е да го имаш.  bouquet

# 340
 Мерси много аз винаги ще се гордея със тях защото съм такава благодарение на тях.Те ме възпитах,те ми дадоха образуването те ми помогнаха за всичко.Знаеш ли моя девиз е няма значение кои те е родил а кои те е отгледал.Защото лесно се ражда трудно се отглежда и възпитава. bouquet Радвам се,че сти успала да си осиновите детенце.Радвам се,че си сбъднала мечтата да си мама.

# 341
Добре дошла Мила!

# 342
  • София
Добре дошла Мила,
приветствам те сърдечно, като вече порастнало дете с твоята съдба.Пожелавам ти приятни мигове във форума и много нови приятелства и познанства.

# 343
Ще опитам да помогна малко със снимката на детенцето на Слава73, защото и този опит за не е много успешен, май. Laughing Laughing Laughing

http://images16.snimka.bg/002651890.jpg

А пък тя ще черпи по едно на следващата среща!!! Joy

П.П. Sorry за допуснатата грешка в името преди това!! Ама нали сме много вече.... Laughing

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 00:15 от tanya_75

# 344
 Много ви благодаря.
Наистина се надявам да намеря със кого да споделям лоши и хубави моменти[smilie=smile3525.gif].

ТОВА Е ЗА ВАС ПРЕКРАСНИ МАМИ

Общи условия

Активация на акаунт