Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 481
  • 933
  •   1
Отговори
# 630
Монда, добре дошла при нас и честито - да сте живи и здрави и Еми много да ви радва.
Дороти - привет  Hug

# 631
  • Варна/UK
Здравейте!

На 34 години съм, омъжена от 10 години. След четири години неуспешни опити, четири инсеминации, спонтанен аборт преди 2 години, с мъжът ми единодушно, без много да мислим, решихме да осиновим детенце. Или по-точно, това си го мислихме още преди да започнем с опитите за дете, просто бяхме решили, един ден да осиновим дете. Подадохме документите през октомври 2007г. и миналата седмица социалният доклад беше готов. Сега чакаме вписването ни във всички 28 региона. За нас няма значение пол, етнос. Тъй като мъжът ми е чужденец с постоянно пребиваване в България, аз кандидатствам като самостоятелен кандидат-осиновител, независимо, че сме женени.  Живеем от 5 години в България или по-точно във Варна, моят роден град. Съпругът ми работи извън България, на пасажерски кораб, а аз уча задочно.  Чета вашите истории и ви стискам ръце и прегръщам силно! Hug Карат ме да плача, да се смея, и да гледам напред! Чудесни сте  bouquet

# 632
  • София
Здравей luska ,
добре дошла при нас. Стискам палци скоро да станете родители.
Успех!  bouquet

# 633
  • ВАРНА
Привет luska!Добре дошла!
Пожелавам ти скоро да си имате детенце!Вярвам,че ще стане бързо щом нямате етнически претенции,а и Варненската агенция е добре организирана.
Успех!  bouquet

# 634
luska привет   bouquet
Бързо чакане - с пълна липса на претенции би трябвало да стане много бързо. Стискам палци.

# 635
  • Варна/UK
Благодаря ви за подкрепата! Hug

Ще чакам, друго не ми остава.  Като изключим кошмарите, които сънувам често ooooh!
Засега всичко върви гладко, имам предвид срещите които имахме със социалната ни ,  тримесечния срок за наблюдение, изготвяне на социалния доклад. Още от първата среща аз се почувствах спокойна, разговорът вървеше гладко, все едно си пиех кафето с приятелка и си говорихме. А аз съм доста общителна и имаше какво да и кажа Laughing Мъжът ми, милият думата не успя да вземе от мен, а и не говори много добре български, но се разбраха. Най-голям принос има кученцето ми, имам един смешен пекинез Шоши, голямо лигавене беше, когато ни посетиха в нас. Легна до момичетата по гръб, вдигна лапички и чакаше да го милват по шишкавия корем Joy

# 636
Luska, добре дошла сред нас.
Пожелавам ти "бързо чакане", както казва Мама_Галя. Дано скоро прегърнете своето детенце.

# 637
Добре дошли на всички новозаписали се при нас  bouquet

# 638
luska, добре дошла!
Бързо чакане и от мен! 2008-а е добра за всякакви начинания, казват астролозите, дано се превърне във ВАШАТА добра година!
ПОжелавам го и на всички други чакащи  Hug

А пък и Великден наближава! Не си мислете, че само по Коледа стават чудеса  Wink

# 639
  • София
Едно мъжко Добре дошли на новодошлите.  bouquet

Вярвайте и ще ви се даде! Нали сега съм вече и хаджия, не може да не се получи... Joy

# 640
luska  Hug
Успех и скоро детски усмивки около вас.

# 641
Luska, добре дошла и от мен!

# 642
  • на път
...... с мъжът ми единодушно, без много да мислим, решихме да осиновим детенце. Или по-точно, това си го мислихме още преди да започнем с опитите за дете, просто бяхме решили, един ден да осиновим дете.
......  Чета вашите истории и ви стискам ръце и прегръщам силно!

Hug Hug Hug добре дошла Luska!!!
  bouquet Поздравления, късмет, успех .... и всичко най-най и от мен.

# 643
Здравейте!

На 34 години съм, омъжена от 10 години. След четири години неуспешни опити, четири инсеминации, спонтанен аборт преди 2 години, с мъжът ми единодушно, без много да мислим, решихме да осиновим детенце. Или по-точно, това си го мислихме още преди да започнем с опитите за дете, просто бяхме решили, един ден да осиновим дете. Подадохме документите през октомври 2007г. и миналата седмица социалният доклад беше готов. Сега чакаме вписването ни във всички 28 региона. За нас няма значение пол, етнос. Тъй като мъжът ми е чужденец с постоянно пребиваване в България, аз кандидатствам като самостоятелен кандидат-осиновител, независимо, че сме женени.  Живеем от 5 години в България или по-точно във Варна, моят роден град. Съпругът ми работи извън България, на пасажерски кораб, а аз уча задочно.  Чета вашите истории и ви стискам ръце и прегръщам силно! Hug Карат ме да плача, да се смея, и да гледам напред! Чудесни сте  bouquet
Моля те кажи ми защо кандидатстваш сама щом съпруга ти е с постоянно жителство. Нали се прави проучване на такива кандидат осиновители. Това няма ли да забави процедурата.  А после какво следва? Аз съм в същото положение. Ще ти бъда благодарна за повече инфо.Може и на лични

# 644
Цитат на: poliii
страхувам се само,че процедурата ще баде дълга,!!

докато не я започнеш, няма как да го разбереш..с теб сме..дръж ни в течение..

Процедурата не е толкова дълга , колкото си мислите. Дават ви един списък с необходими документи за набавяне ,приготвят се за около 3 месеца.След това с тях в соц. служба .Следват 4 интевюта, посещение в дома , всичкото това за около 1 месец и готовооооо.
Включват те в регистрите .Аз съм там включена от 31.01.08 г. и вече чакам с нетърпение. Смен чака и биологичната ми дъщеря Силвия , която е на 19 год. , майка ми и мъжът с който живея от 7 год. Надяваме се че нашето момиченце е вече родено някъде и чака да го вземем. /смахато име си избрах за този фирум - жена съм Wink / Моля да ми кажете Вие които имате вече осиновени деца , сменяли ли сте имената им. Не съм против спрямо което и да е нормално име , но си мисля , ако майката го е кръстила с някое име изчанчено от сериал/ латино/ или от фолка - дали е редно да сменя смешното име или да го приема. Поздрави на всички - Нели

Общи условия

Активация на акаунт