Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 481
  • 933
  •   1
Отговори
# 645
  • София
          Всеки си решава сам. Според мен няма правило. Моите деца и трите са осиновени. Вярно, че минаха вече много години, но и досега си мисля, че правилно сме постъпили като сме сменили името им, т.е. дали сме им имената, които биха носили, ако ние бихме им били биологични родители. Да си призная честно дори не си спомням как се казваха.  Пак да направя уговорката, че най-голямото дете, когато го взехме в къщи беше на две седмици. А Александра беше на 7 дни, когато дойде в къщи...

# 646
Добре дошла, Нели.
Бързо чакане ти пожелавам.
За името - както го усещаш - аз смених имената на момчетата с такива, които за мен имат някакво значение. Смених ги и за да им дам ново начало и нов късмет. Дали съм успяла - времето ще покаже.

# 647
Добре дошла, Нели!Желая ти скорошно второ майчинство!Бих искала да кажа, че и мен ме вълнува въпросът за определяне на име, тъй като за себе си не съм решила дали ще сменя или не името на детето, което ще осиновя.Не зная доколко зависи от възрастта и дали може след определен момент да се привикне към ново име.От друга страна и аз като Мама Галя мисля, че името е ново начало и с едно ново име ще започне нещо хубаво за детето.Бих се радвала да прочета и други мнения по въпроса, но вероятно е удачно да се отвори нова тема?

# 648
Добре дошла,Нели!Бързо да се срещнете с малкото момиченце,което е за вас и всички да сте много щастливи. Hug

# 649
Добре дошла Нели!
Пожелавам ти вашето дете скоро да бъде в прегръдките ви! А за името - следвай себе си. Ние дадохме имена на нашите деца, според традициите в нашите семейства /с малки корекции на традицията/ - по една буквичка на единия дядо и на баба. И сега всеки си знае на кого е кръстен и защо.

# 650
Добре дошла на Нели!

# 651
Аз цъм Веселушка!
И ние с мъжът ми преди 2 месеца осиновихма двама сина! Прекрасни са!
Относно процедурите, не е вярно. При нас стана от юли до ноември всичко. Включително и с предлагането на първият ни СИН.

# 652
Веселушка, добре дошла при нас.   bouquet
Хубаво е да се прочете такова окуражаващо писание.

# 653
Добре дошла,Нели!Бързо да се срещнете с малкото момиченце,което е за вас и всички да сте много щастливи. Hug

Благодаря , на всички че ми отговорихте . Така се чувствам по-уверена в решението си че дъщеря ми трябва да носи името на баба си или дядо си . Поздравявам ви всички.Вие сте много смели момичета. И е радостно и успокояващо , че ви има .От този форум научих страшно много полезни неща.

# 654
Веселушка, здравей и добре дошла!
Ако не те притеснява, пиши малко повече подробности за себе си! Hug

# 655
  • София
Добре дошла Веселушка!  bouquet
Браво на вас, две рожби на веднъж.....да са ви живи и здрави!
Добре дошла и на Нели, виждам приветствате я и давате съвети за смяна на името или против, но нейният пост не го намирам, изтрит ли е или...........................По повод името, моето е сменено при осиновяването, била съм Румяна, но ме кръстили на баба ми Мария.За мен също смяната е ново начало и нов късмет, но скоро една позната ми обясняваше, че напротив, името било жизненият ти код на земята и смяната му обърквала ориста ти и т.н. Всеки има различно виждане, нека не се поддаваме на разни суеверия.

# 656
Винаги влизам във форума, когато повечето от Вас са offline Simple Smile
На 19.12.2007г. се прибрахме с двамата ни сина.
Големият е Александър - 1г. 5м., кръстила съм го Бонбони
Малкият е Красимир на 1г.1м. - Мишо Сладкишо
Прекрасни са! В къщи сега е толкова топло, слънчево и  обичливо!
Изживяването е неповторимо!
С мъжа ми сме женени от 11г. Но според мен сега сме истински щастливи:)

# 657
Добре дошла, Веселушка!

# 658
Добре дошла Веселушка.Да са ви живи и здрави Александър и Красимир. Винаги така е да е топло и весело у вас.
 Hug

# 659
Веселушка, добре дошла!
Поздрави за веселата ти къща!

Общи условия

Активация на акаунт