Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 480
  • 933
  •   1
Отговори
# 660
  • на път
.....И ние с мъжът ми преди 2 месеца осиновихма двама сина! Прекрасни са!....

Hug Хубаво включване  Grinning
 newsm78 У вас трябва да е много весело!!!!
Поздрави   bouquet

# 661
  • Русе
Добре дошла , Веселушка!Честити рожби и нека винаги ви е топло и обичливо!  bouquet

# 662
Здравейте ,мили майчета! Дойде време да се представя и аз. На 40 години съм /но запазенка  Wink/.След поредица от операции съм само с един яйчник. Историята е дълга, но няма да я разказвам.Накратко - 15 годишна давност на проблема ,с начало лекарска грешка.Омъжих се преди две години и въпреки всички проблеми, и макар до голяма степен психологически подготвена за крайния резултат имах някаква надежда, че с ин витро може да се получи. До процедура изобщо не се стигна. След първоначалните изследвания още, доктора обяви че няма никакъв реален шанс- изчерпан яйчников резерв.И аз нали съм една разумна личност, се усмихнах в кабинета, обявих, че разбирам. После мълчах един ден, но спестих на мъжа ми истериите и ревовете. Още преди прегледите бяхме говорили с него за осиновяване. И така, в края на април започвам да събирам документи.Чувствам се някак странно, но не бих казала несигурно. Реших да се представя, защото вие сте минали по този път, а аз сигурно ще имам нужда от съветите ви в бъдеще.Благодаря предварително и желая хубави дни на вас и малчуганите. Heart Eyes

# 663
Shapokliak,  Hug

И аз таих надежди с години, тайничко си ревях в банята.Сега имам криле, чакам онова писъмце.
Добре дошла в отбора.

# 664
  • Русе
Shapokliak , добре дошла и късмет по пътя!!!

# 665
  • Русе
Shapokliak Добре си дошла, поздравления за взетото решение и нека късметът бъде с вас.

Веселушка Честито майче, да са ти живи и здрави момченцата и мноооооооого да ви радват.

# 666
Shapokliak, Добре дошла и от мен.
Успех в начинанието.
  bouquet

# 667
Шапокляк, добре дошла.
Веселушка, не те виждам на скайпа, а ми трябваш спешно. дано поне тук гледаш по-често.

# 668
Shapokliak, тука сме само запазени. Добре дошла при нас! Стискам ти палци! Един ден ще споделяш спомени за началото, за първото писмо, за първата минутка заедно с твоето слънчице, за първия ден в къщи и за хилядите първи неща, които са пред вас.

# 669
Благодаря, за посрещането! Много сте мили. Когато "придобия по- конкретни очертания" ще пиша. Със сигурност ще имам много въпроси.Засега започвам първите стъпки.Важно е, че поне съм наясно със ситуацията и съм сигурна, че съм взела решението, което е правилно за семейството ми и за детето ми. Знам, че ние имаме нужда от него и то от нас. Трябва само известно количество време да го постигнем. Благодаря ви ощ веднъж.

# 670
  • Там където е семейството ми
Добре дошли на всички нови мами.  bouquet

# 671
Добре дошли,мами! Hug

# 672
  • София
Добре дошла Shapokliak ,
успех в начинанието и скорошно финализиране. newsm10

# 673
добре дошли на всички нови мами  bouquet

# 674
Здравейте на всички :
Казвам се Бранимир от град Русе. Имам страхотно семейство, Любя ща жена и Очарователно момченце  Grinning . Женени сме вече 6 години и се разбираме отлично. Само, че през първата година на моя Брак аз разбрах, че съм осиновен (разбрах го от моята жена,защото тя го е научила от нейните родители понеже те са знаели това). За мене в началото беше шок но с течение на времето всичко аз се примерих с това. За съжаление Моите осиновители не са ми казвали за това ( аз не ги виня ,дори и няма да ги питам ). На 29 години съм и имам голям интерес да намеря моите биологични родители.

Общи условия

Активация на акаунт