Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 480
  • 933
  •   1
Отговори
# 675
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
branimir1979 имал си късмета да си осиновен и живота ти да се развие в правилна насока  Hug Поздравления за родителите ти    bouquet
Тук има тема в,която се дават насоки как може да се открие биологичната майка,но първо си помисли,защо го искаш ....и дали си струва  Thinking Все си мисля,че ако една жена изоставила детето си не по собствено желание/има и такива случаи/ сама един ден ще го издири,ако се е отказала от рожбата си съвсем съзнателно....какъв е смисълът да се търси  Stop но това са си мои разсъждения
 Hug щом си от Русе,значи знаеш за благотворителният карнавал на 23 март във вашият град...за подпомагане на изоставени дечица...заведете детето си,ако имате време  Hug
  dary_73   и аз мисля като тебе   bouquet  така и съм направила

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 10:22 от Дидка

# 676
  • Русе
Здравей Бранимир, аз съм от Русе.Мисля че Дидка има право в това което ти казва, но ти сам ще решиш.И САМО ЕДНА ПОПРАВКА КАРНАВАЛА Е НА 23.03 / НЕДЕЛЯ .Ако те интересува пиши ми на лични и ще те ориентирам.Ще се радвам да се запознаем.Пожелавам здраве и щастие на цялото ти семейство

# 677
Добре дошъл Бранимир! Аз съм майка на близнаци и от първия миг в къщи се уча да говоря с тях за това, че не съм ги родила аз, че са били в коремчето на една друга жена, която ги е родила и ги е оставила при докторката да ги гледа, докато дойдем, че дълго съм ги чакала и е трябвало да събираме различни документи... Те питат за онази жена, ходихме на гости на докторката, която се е грижила за тях, докато ние дойдем.
Повярвай ми това са доста трудни разговори, защото децата ми се чувстват объркани и страдат. Ако не разбирах отлично, че като им причинявам сега болка, като им разказвам, като повтаряме "осиновени", ще им спестя много по-голяма болка един ден, когато някой доброжелател ги замери с тази дума.
Не оправдавам майка ти /мъжът ми избягва да говори с тях за това, защото се страхувал да не обърка нещо/, но ако беше разбрал от нея, ако намериш сили да говориш с нея мисля, че може да се почувстваш по-добре, а и на нея ще й олекне, ако някой й помогне да разкрие тази токова ревниво пазена тайна.
Аз не очаквам децата ми да разбират моите болки, но ти имаш дете и може би се досещаш вече защо е пазена токова години тази тайна.
Аз лично имам нужда да чета менията на осиновени деца, за да се опитам да се доближа до чувствата на моите деца, за да се науча да ги разбирам по-добре, затова много се радвам, че си тук при нас. Надявам се да останеш.

# 678
Благодаря ви искрен но за подкрепата.Не знам от къде да тръгна да търся,но щом съм се решил вече ще го направя.Единственото,което знам е : моите родители са от София ,учили са за лекари (били са студенти ) и поради тази причина са ме оставили.Били са много млади и не са имали възможност да ме отгледат.Но за това аз никога няма да им се обидя така е станало така са решили.Просто аз ги търся ,любопитно ми е как се казват как изглеждат,имам ли братчета или сестричета................. не знам...........

# 679
zdraveite kazvam se silvia ,ot godina i polovina sam maika na mom4ence ve4e sme na tri,mnogo sme gordi i 6tastlivi .na vsi4ki vas gelaia 6tastie i radost s va6ite deca. Hug Hug Hug Hug

# 680
  • Русе
Добре дошла sis7219   Hug

# 681
Сложих си обичайния ник, стига съм се мъчила с това "Берта". Може пък да е ново начало Wink

# 682
Добре дошли на всички.
Пожелавам Ви тук да откриете много нови приятели.
 Hug

# 683
Може и да не съм много на място тук, но винаги изключително ме впечатлява тази тема. Аз пък съм една горда леля на едно мъничко чудо на име Николай, който този месец, много скоро, ще стане на 2 годинки  Heart Eyes Искам да ви споделя, че миналата Коледа изпитах изключително силни чувства, когато любимата ми братовчедка и мъжа й осиновиха това съкровище и дариха сина ми с най-страхотния братовчед на света  hug Няма нищо да сравнявам и да описвам, защото тези неща не подлежат на сравнение и описване  Simple Smile Само ще кажа, че любовта /във всички нейни форми/ наистина е велика сила!

Искам да ви кажа на всички, че сте страхотни, че ви се възхищавам и ви желая огромно щастие  newsm51

# 684
Здравейте и от мен!Казвам се Венета и от 10 месеца съм майка-осиновителка на едно прекрасно момченце което вече е 1.6 години.Искам да кажа на всички на които им предстои да извървят дългия път на осиновяването да не се отчайват.Знам че всичкото това чакане е адски изнервящо но когато поемеш детето си в ръце и поемеш към вкъщи повярвайте ми това изживяване е невероятно. Да знаеш че вече си законен родител на малкото човече че никой и нищо не може да ти го отнеме и започваш да живееш единствено и само заради него.За мен това е смисълът на живота защото ако не отгледаш и не дадеш корени на едно дете тогава за какво си живял!

# 685
добре сте ни дошли!  Hug

# 686
Венета, добре дошла при нас!

# 687
Добре дошли на новите попълнения. Дано да се чувствате уютно тук.
Понякога сме зъбати, ама никак не сме лоши по душа  Hug

# 688
  • Русе
Добре дошли  Hug

# 689
Добре дошли момичета.  Дано се чувствате добре сред нас, така както на мен ми стана приятно от думите Ви.

Общи условия

Активация на акаунт