Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 476
  • 933
  •   2
Отговори
# 690
Здравейте,

аЗ не съм напълно непоЗната, но реших да се представя, когато съм готова. И ето ье днес За мен е ново наьало. И се радвам ье най накрая Ще мога да ви споделя накъде съм тръгнала аЗ. Писах в тоЗи форум За първи път с надежда някой да ми помогне, да помогна с неЩо на двете дъЩериьки на мой пръв братовьед, които са в дом от 5 години. Голямата е на 10г., малката е на 9 г. Реалноста беше съвсем друго неЩо от това което оьаквах, но единственото неЩо което си остава неподправено е това което ьуствам със сърцето си, а именно ье само аЗ мога да им дам онаЗи обиь от която те имат нужда. Какво ме оьаква в действителност не мога и дори да си представя, но се надявам да успея да се подготвя колкото се може по добре, За да бъда най добрата кака За теЗи деца (В момента сме твърдо на: това е нашата кака Simple Smile) Нашият слуьаи е много специфиьен, шансовете ни са минимални, но аЗ Ще се боря докрай. НеЗнам дали тука му е мястото, но искам да иЗкажа най искренните си благодарности на mata За цялата подкрепа и За всеки отЗив, когато ми трябваье съвет. Вие всиьки тук бяхте ьаст от моето време За вЗемане на решение, индиректно ьреЗ писаното от вас в темите. Благодаря ви. Всеки ден се уьа и най важното е ье  не се ьуствам сама.

bouquet  bouquet  bouquet

# 691
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
kaпка_сал3а ако искаш ми прати някакви координати свои на лични,ако трябва и мога с нещо да помогна,ще се радвам
 Hug всички останали/ нови осиновители или все още нестанали такива/ са добре дошли на срещата във Вонеща вода  Hug

# 692
kaпка_сал3а, сърдечно ти желая успех и много кураж! Силно вярвам, че толкова решително момиче с такова голямо сърце, ще успее! Имаш подкрепата ми и с каквото мога - помощта ми!

# 693
Здравейте от форума много неща научих ,много щастливи мами виждам и изключително красиви дечица.
Но все още не съм се представила Казвам се Теодора от малък град съм, на 27години не съм омъжена.На 31.03 подадох документи за осиновяване и си чакам докладчето.
Пожелавам успехи на всички и дано по-бързо щастието влезне в домовете ни. Simple Smile

# 694
Добре дошла,Теодора.Пожелавам ти от сърце скоро да прегурнеш своето детенце.
 Hug

# 695
dobre do6la i ot men teodora.pogelavam ti mnogo skoro da bade6 maminka ,vazhi6tavam ti se 4e si vzela tova re6enie sama. Hug Hug Hug

# 696
Много благодаря за топото посрещанелстрахотни мами сте  Hug

# 697
Добре дошли на всички.

# 698
  • Русе
Добре дошли на всички и от мен. Hug

# 699
Здравейте на всички! Със съпругът ми решихме да си осиновим детенце - събрахме документите за по-малко от една седмица! Казвам това, за да уверя всички, които желаят да предприемат тази стъпка - изобщо не е такова ходене по мъките, за каквото си мислехме - напротив! Става неочаквано бързо - единствено в НСлС се чака 4-5 дни за служебната бележка. В петък ще подадем документите в отдела за закрила на детето. Стискайте ми палци - разчитам на вашата подкрепа! Не зная сега какво следва - казаха, че ще дойде в къщи социален работник, който ще разговаря с нас - ако някой знае процедурата нататък, нека сподели. Благодаря ви, че ви има и че всички сте толкова мили и страхотни!  Hug

# 700
  • Русе
florence  Добре дошла и поздравления за взетото решение.Тук наистина ще намериш много приятели и отговори на много въпроси, които те вълнуват.От тук нататък следват срещи със социалните, за т.нар.проучване ,което е около 3 месеца.След това ви изготвят доклад и ви вписват в регистрите.Съвет от мен а и от повечето тук ще го получиш е да пишеш регистрите в цялата страна, така шансовете ви са по-големи.При проучването ще ви разпитват за много неща, както се казва ще искат да ви изкарат и майчиното мляко.Но страшно няма ,такава е процедурата.Желая ви всичко най-хубаво и както всички тук обичат да казват скорошно чакане. Hug

# 701
florence, Добре дошла и от мен. Най-трудното вече е минало - вземането на решение  Laughing
От тук нататък ти предстоят няколко срещи със социалните, като едната е задължително в дома ви, за да видят условията, в които ще расте малкото съкровище, евентуално срещи на социалните с поръчителите /не е задължително, някъде го правят, някъде - не/, написване на доклада и чакане.
Бързо чакане  Peace

# 702
 newsm10 smile3541 newsm10 на Теодора и florence
не се притеснявайте да питате за каквото  и да е -момичетата са много отзивчиви!казвам го от личен опит!
аз съм от новобранците.

# 703
  • на път
...... В петък ще подадем документите в отдела за закрила на детето. Стискайте ми палци - разчитам на вашата подкрепа! ......

Hug Hug Hug
Поздравления и много успех!!!!  Peace
Стискам палци!

# 704
Благодаря на всички за топлото посрещане! Наистина сте страхотни! Имам доста въпроси относно това, което ми предстои и се надявам да ми помогнете - разкажете ме как минават тези срещи със социалния работник, какви въпроси задават. И относно този доклад, който се изготвя - след три месеца ли се пише този доклад? В къщи цари една невероятна еуфория - пълно щастие!!! Надявам се, да не ви притеснявам с моите въпроси - вие сте единствените, на които мога да се доверя! Благодаря ви още веднъж за всичко!   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт