Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 490
  • 933
  •   1
Отговори
# 525
На Берта и Рени добре дошли!
Аз за количка ще се включа с внуците, след двойната каруца отказах този спорт. Ама и досега имам бицепси като на борче.

# 526
  • Някъде в България
Здравейте на всички! Казвам се Ели и съм осиновена. Още от малка исках и аз да си взема детенце от дом и да имам пълна къща с деца. За съжаление все още нямам свои, подадох документи за осиновяване и сега минавам през ония процедури, които карат човек да се замисли кое е по-лесно - да осиновиш или да изоставиш дете. Може би и от двете страни е трудно, но бюрокрацията в нашата държава е направо...убийствена.

# 527
Добре дошла, Ели  Hug
И аз съм осиновена и имам две осиновени дечица - вече поотраснали Wink

# 528
Ели, добре дошла! Hug
Радвам се, че групата на осиновените става все по-голяма.
Надявам се да намериш своите сродни души тук сред нас!

# 529
Здравейте!
Хайде и аз да ви се "поклоня" и представя!
Тази година Осми март за първи път беше и мой празник - станах мама на едно сладурче, което нарекохме БожиДар - сега е вече на 1г. и 9 месеца. Искам да споделя, че това е най-истинското и щастливо нещо, което ми се е случвало! Затова решихме да го "удвоим", но естествено, сблъскахме се с бюрократичната глупост, че трябва да започнем процедурата отначало...Това няма да ни откаже /за изненада на всички/ и се надявам скоро да гушнем и второто си детенце!
Поздравявам момичетата тук за силата и ентусиазма, с които заразяват всички ни!!!

# 530
Здравей, slance6! Първо - честито за детенце!!! Да ви радва и да ви е живо и здраво! Peace
Второ искам да ви поздравя за решението и ентусиазма, който се надявам да не изгубите, въпреки повторното преминаване на процедурата. Дано скоро радостта ви стане двойна! Hug

# 531
.......... след двойната каруца отказах този спорт. Ама и досега имам бицепси като на борче.

k.dimitrova , благодаря за посрещането.

Ти си ми особена слабост и ще кажа защо  Grinning

В моите документи с ЕЕЕЕЕЙЙЙЙ такива букви пише, че искам близнаци. Може би от малка съм свикнала с мисълта, защото и по майчина, и по бащина линия в родовете има по няколко двойки. Пра-пра-баба ми дори е имала тризнаци. Все съм се надявала, че аз ще съм следващата. Ще бутам двойната каруца и песен ще пея, пък ако ще и на Митьо - крика да заприличам  Laughing

# 532
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetПоздрави на новите попълнения тука  Flutter и скорошно щастие в домовете им Heart EyesДнес бях в един от домовете ни тука,сладури много за осиновяване,но нали са с ромски произход и няма желаещи,а те къде по - бели,къде по-чернички ...душички мамини,да им хванеш "майките" и ............ #2gunfire #2gunfire #2gunfire Берта ,ако искаш идвай с нас ,като ходим на посещения в домовете,пиши ми на лични,ако решиш Hug

# 533
Берта, ако са девойки - да не ни забравиш! Късмет ти желая! Голяма двойна радост е.

# 534
Здравейте,мили момичета!
Казвам се Павлина.
Отдавна чета във вашия форум,но едва сега се престрашавам да пиша.Получихме писмо,че сме одобрени за осиновители на момиченце на 2год и 3 месеца.Моля ви,посъветвайте ме какво трябва да следя при дете на тази възраст,което да ми покаже,че детето е здраво Физиологично и психически!Ще се радвам ако някой осиновил дете на близка възраст сподели!
Целувам и ви прегръщам всичките!  Hug Hug Hug

# 535
Няма съвети и рецепти. Ако душата и сърцето ти познаят твоето дете, ако не го познаят, но ти искаш да дадеш любовта и посветиш живота си точно на това момиченце - нищо друго няма значение. Проблеми малки и големи има с всички деца, а с нашите нещата са .. ние всичко сме си написали във форума.
Успех и добре дошла!

# 536
Добре дошли на всички нови мами и кандидат-мами.

Берта, и на нашите документи пишеше с големи букви - близнаци, и те се съобразиха с желанието ни - Милен е зодия Близнаци  Joy
slance6 , защо ще ви правят наново проучването, минал ли е двугодишния срок на доклада ви?
elitto , не се отчайвай, чакането си струва.
popins , за физическото здраве като цяло май ще трябва да се довериш на писаното в доклада на детето, а психическото - то в никакъв случай няма да отговаря на 2 годишно гледано у дома дете - просто институцията си оказва влиянието. Но всичко е поправимо с майчина любов.

Успех на всички

# 537
Страшно много ви благодаря за топлото посрещане К.Dimitrova i Mamo Galia66!Не можете да си представите колко много ви се възхищавам и ви се радвам! Hug Hug Hug

# 538
Добре дошла, Поля!
Никога не може да предвидиш как ще се развият нещата след като детенцето си дойде у дома. Синът ми беше на 3 г 2 мес., когато си го взехме. Имаше страшно много проблеми - едва вървеше, липсваше говор, беше хранен само с биберон, дори се твърдеше, че е с умствено изоставане и симптоми от аутистичния спектър. Сега, 8 години по-късно, няма и следа от всички онези страшни неща, които пълнеха картона му. Не мога да му затворя устата, тича и скача наравно с другите, рисува много добре, справя се отлично в училище, а явно и арабската му кръв си казва думата, защото много го бива с търговията и парите са му слабост Simple Smile

# 539
Дефи,благодаря ти,че сподели! Hug
Ако някога имаш нужда от приятелско рамо винаги съм насреща!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт