Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 490
  • 933
  •   1
Отговори
# 540
Добре дошли но всички  bouquet

# 541
Благодаря ви за посрещането!
Mama_Galia_66, да минали са две години от доклада и сега трябва да измине още една от както си взехме детенцето, социалната пак да напише доклад и чак тогава да кандидастваме. Така ни обясни тя.

# 542
  • София
Добре дошла и от мен, Слънце.
Това за едната година след като сте осиновили детето го чувам за първи път. Да не е нещо...

# 543
Слънце, нещо те мотаят, няма такова изискване - търси си правата. Както можеш с един доклад да осиновиш в рамките на двете години повече от едно дете, така няма изискване да чакаш година.
За къде става въпрос?

# 544
Здравейте,мили момичета!
Казвам се Павлина....

Павлина, добре дошла и дано намериш отговорите, които търсиш тук при нас!
Честито за детенце!

# 545
  • Aachen-Пловдив
Слънце, това ми намирисва на социален работник, минал през германската школа. И в Германия ги разправят тия приказки за 1 година чакане и започване отново на цялата процедура при желание за второ осиновяване. Затова им казах да си гледат работата и им обърнах гръб.

Естествено трябва време, за да се адаптира детето в семейството преди да влезе нов член в него, но това е индивидуално и социалната не може да ви дава невярна информация.

# 546
Благодаря ви, момичета! Карате ме да се замисля. Къде може да се провери това? Дано вие сте прави!

# 547
Слънце, 100% съм сигурна, че няма такова ограничение.
Не пишеш от кой град си. По принцип провери направо при директорката на Закрила на детето, ако и тя те размотае - в регионалната Дирекция.
Успех и пиши  Peace

# 548
Здравеите казвам се Славка и съм но 29 години.След много ходене по мъките 1 опит ин витро и два ембриотрансфера си казах стига вече.Подадохме си документите и след 1 година ни се обадиха за едно малко момченце.Повярвайте ми той най прекрасното същество на света,аз все се бъзикам че ако съм го родила аз няма да е толкова красив.Той вече е на 1година и расте като едно щастливо дете.Всичко е толкова хабаво ,че се плаша и започнах да си задавам онези многото въпроси.Ами когато разбере?Ще потърси ли майка си?Аз добър родител ли съм?Колкото и да ми се иска да не мисля въпросите се загнездват в душата ми.
Ами това съм аз ще се радвам ако ми пишете щом сме в този форум душите ни са сходни

# 549
Славка, добре дошла - ти, едногодишния ти разбойник и тоновете ти въпроси   bouquet

# 550
Добре дошла, Славка! Hug Мисля и се надявам, че тук ще намериш отговорите на въпросите си! Peace

# 551
 HugСлавка
Ще си помагаме взаимно.

# 552
 HugРуми
Насреща съм за помощ.
Ще се радвам да се запознаем.  bouquet

# 553
Добре дошла при нас Славка! Ние тия въпроси си ги задаваме тук редовно. Ще си ги задаваме цял живот и ще се чувстваме щастливи и уплашени и много уморени и объркани... Дано ти е добре сред нас.

# 554
Добре дошла Славка. Винаги много се радвам като вида нов член на нашето  форумско семейство. Въпроси винаги ще има, като лавина са. На един намираш отговора, изникват няколко нови.
Вярвам, че ще се чувстваш добре сред нас.
 Hug за теб и малкият юнак.

Общи условия

Активация на акаунт