Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 490
  • 933
  •   1
Отговори
# 555
ДОБРЕ ДОШЛА НА МОЯТА СЪИМЕННИЧКА  bouquet

# 556
  • Там където е семейството ми
МИМС, кокошка такава, помниш ли ме? Heart Eyes   remybussi 
Добре дошла при нас Wildberry HugДано чакането ви приключи,много бързо.
За протокола и аз те помня от Проблемното във дира,ммммм да. Grinning

# 557
МИМС, кокошка такава, помниш ли ме? Heart Eyes   remybussi 
Добре дошла при нас Wildberry HugДано чакането ви приключи,много бързо.
За протокола и аз те помня от Проблемното във дира,ммммм да. Grinning

О, ти още оттам ме помниш! Shocked
Драго ми е да засичам стари познати! Прегръдки на теб и прекрасните ти дечица, ама малко предпазливо, че може за теб да съм била лошата Бери от проблемно Thinking Heart Eyes

Поздрави на всички!

# 558
  • Там където е семейството ми

О, ти още оттам ме помниш! Shocked
Драго ми е да засичам стари познати! Прегръдки на теб и прекрасните ти дечица, ама малко предпазливо, че може за теб да съм била лошата Бери от проблемно Thinking Heart Eyes

Поздрави на всички!
Помня аз, като слон помня. Mr. GreenПоне за мен,не беше лошата Бери. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък и виж сега,като модератор,все на някои бъркаш интересите,то е като да си кмет,не на всички можеш да угодиш.

Хи хи хи Бери и Мели,бяхте голям тандем.

Оххххх,хайде че се отплеснах,сори зяа офааа,няма да разводнявам темата повече,обещавам.

Не ме бийте,ще черпя баница. tooth

# 559
  • София
           Дали да се включи и аз... Гледам и чета - само майки. Понеже жена ми в залисията около децата няма време, ще трябва аз да пиша във форума.
          Аз имам три  осиновени деца. Вече по-спокойно мога да пиша за това, защото минаха единадесет години от първото. Винаги съм искал да имам повече от едно дете и желанието ми се сбъдна. Сега наистина къщата ми е пълна.
           Ако с нещо мога да бъда полезен, дори и да си побъбрим, насреща съм.

# 560
Добре дошъл на mariangeorgiev.
Вие сте щастливци като всички нас,да са ви живи и здрави дечицата.

# 561
Добре дошъл mariangeorgiev! Не сме само майки и татковци има. Поздрави за пълната къща!

# 562
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Не съм влизала отдавна ,а отборът се е увеличил,което е прекрасно   bouquet
mariangeorgiev искренни и най-сърдечни поздравления за трите деца Hug да се разпишете в темата на многодетните и да дойдете на 1 декември на организираният празник в София...виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239459.140  и тука..за празника пише по-надолу по страницата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233682.80 само трябва да се заяви участието,колко деца ще са ,ако има нещо неясно пиши ми на лични

# 563
Поздравления за многодетния баща Мариан Георгиев.  bouquet Радвам се, че още един мъж се престраши да се присъедини към нашата компания.

# 564
Добре дошъл на Мариян Георгиев - радвам се, че броя на татковците се увеличава.
Ще споделиш ли с каква разлика са децата?

# 565
           Дали да се включи и аз... Гледам и чета - само майки. Понеже жена ми в залисията около децата няма време, ще трябва аз да пиша във форума.
          Аз имам три  осиновени деца. Вече по-спокойно мога да пиша за това, защото минаха единадесет години от първото. Винаги съм искал да имам повече от едно дете и желанието ми се сбъдна. Сега наистина къщата ми е пълна.
           Ако с нещо мога да бъда полезен, дори и да си побъбрим, насреща съм.

Поздравления  и дълбок поклон за многодетното ви семейство.  bouquet

# 566
  • София
Имам син на 11 години и две дъщери  - на 10 и 8 години.

# 567
mariangeorgiev, добре дошъл и от мен!
Мъничко ти завиждам, винаги съм мечтала за много деца... Имам две /на 13 и на 11/ и засега поне не се очертава да се увеличи тази бройка. Но затова пък работя с деца и това ми доставя радост.
Да са ти живи и здрави!!!

# 568
 Здравейте !Отдавна чета, събрах смелост и да се регистрирам.Надявам се да намеря нови приятели и приятелки тук.Аз съм символично в "деветия месец",толкова време е изминало от вписване в регистрите на осиновители. Желая приятен ден на всички!

# 569
  bouquet Светкавица. Тя нашата "бременност" е с различно времетраене, но ти пожелавам от все сърце скорошни "контракции"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт