Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 490
  • 933
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Светкавица, добре дошла, от все сърце ти желая да "родиш" на термин  Grinning

# 571
Благодаря ти от сърце, Мама Галя!Аз търпеливо чакам своето дете и се надявам, че и то някъде ме чака .Но като чета във форума и чакането става някак по-леко, толкова щастливи истории срещнах тук!

# 572
Благодаря и на Фоксче!много сте мили всички!

# 573
Добре дошла, Светкавица!
Права е Мама Галя - нашите бременности траят различно - при някои повече от година, ама пък при други 2-3 дни  Wink
Твоите 9 месеца ми звучат направо идеално като продължителност - време ти е за раждане Simple Smile

А щом четеш, сигурно вече си разбрала, че аз си имам любим израз - БЪРЗО ЧАКАНЕ ти желая!  Hug

# 574
Добре дошла Светкавица!
Хайде набързо да светне, да гръмне и да показваш снимки!

# 575
Добре дошли на Мариан Георгиев и Светкавица и от мен! Присъединявам се към думите и пожеланията преди мен!  Hug

# 576
Добре дошла Светкавица!
 Hug

# 577
Светкавица, добре дошла и от мен. Дано чакането да е кратко! Peace

# 578
Здравейте казвам се Антония, новобранка съм и съм приятно изненадана и очарована от вашия форум. След пет годишни мъки и ходене по лекари, в края на 2000-та година осинових момиченце, което в момента ми е първокласничка. И аз като създателката на този форум,  една година след осиновяването, забременях и през 2002г. родих момченце- Божидар. Сега съм щастлива майка на две прекрасни деца. За мен ще бъде чест да ме приемете във Вашето "семейство".

# 579
 Hug Hug Hug
Добре дошла Тонидел.

# 580
  • София
Здравейте казвам се Антония, новобранка съм и съм приятно изненадана и очарована от вашия форум. След пет годишни мъки и ходене по лекари, в края на 2000-та година осинових момиченце, което в момента ми е първокласничка. И аз като създателката на този форум,  една година след осиновяването, забременях и през 2002г. родих момченце- Божидар. Сега съм щастлива майка на две прекрасни деца. За мен ще бъде чест да ме приемете във Вашето "семейство".
Добре дошла, Антония, само дето нещо обърка за създателката на форума, може би авторката на темата Wink

# 581
Извинявам се за грешката. До скоро Интернет съм ползвала само за да намеря нещо конкретно, което ме е интересувало. Е, колкото и да не искам да си го призная, явно вече съм от старото поколение и ще се налага да ме поправяте!

# 582
Добре дошла Тонидел.    bouquet

# 583
На всички чакащи майки-искам да им вдъхна малко кураж-в НС е внесен законопроект, който много ще облекчи процедурата по осиновяването. Очаквало се още Януари, 2008г. да бъде вкаран за първо четене, а в тази област и ЕС ни натиска. А иначе, напълно Ви разбирам, все пак и аз съм изживяла момента на чакането, когато всичко друго е загубило смисъл и всяка секунда се питаш дали и на теб ще ти се случи подобно щастие. Хубавото е, че се случва и след това  цялото ходене по мъките напълно се забравя.

# 584
Добре дошла, Антония!
Да са ти живи и здрави децата!

Общи условия

Активация на акаунт