Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 481
  • 933
  •   1
Отговори
# 585
Добре дошла Антония и от мен!  Hug

# 586
  • София
Дали е редно на Новаците да гостоприемничат, не знам.
Но ако не нарушавам правилата и аз да пожелая Добре дошла на Тонидел.
На мамите да напомня, че има и чакащи татковци.

# 587
  • Русе
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИ .Пожелавам ви краткосрочно чакане и само приятни емоции.И на татковците също Hug

# 588
Антония, добре дошла сред нас! Hug
Радвам се, че се увеличаваме! Peace

# 589
Благодаря на всички за топлото посрещане!

# 590
Добре дошли!
 Hug

# 591
Благодаря, за това, че сте споделили всичко това тук. Усещам се по-уверена и спокойна от това което ми предстой, а именно да кажа на своята дъщеря, че аз не съм я родила. Обичам я толкова много и когато "говоря" за това, сълзи напират в очите ми. Тя е прекрасна и двете имаме силна връзка, но се страхувам да не я нараня, да не се почуства предадена от мен. Осмислям и факта, че мълчанието е по-страшно и за да бъдем силни не трябва да скривам този факт. А ако някой ден тя тръгне да търси своите биологични създатели, аз ще съм до нея. Страхувам се много от неизвестността на реакцията й когато научи за произхода си.

# 592
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дали е редно на Новаците да гостоприемничат, не знам.
новаци тука няма щом веднъж се е разписал някой.....разликата е в това,че вече имаме няколко форумски срещи и се познаваме по-голямата част от семействата,но живот и здраве на следващата ще се доопознаем и с останалите.... Hug уверявам ви,че тия срещи са много Hug много приятни и ползотворни
Offa ,Светкавица ,Тонидел    bouquet

# 593
С някои от вас се познаваме вече, но не съм се разписвала тук - малко съм невъзпитана Simple Smile.
Аз съм един от юридическите роби на matakosmata. Тя и mit*bul ме запалиха за каузата на осиновяването и посещенията в домове.  bouquet
Имам детенце-разбойниче, някой ден се надявам да стана и осиновителка!

# 594
На новите попълнения - добре дошли в редиците! Hug

# 595
  • София
Добре дошла, Зигизаги и благодаря Hug

# 596
  • София
И едно мъжко Добре дошла на Зигзаги.

# 597
Здравейте на всички!

От скоро търся всякаква информация за осиновяването, тъй като живо ме интересува и случайно попаднах на този форум. Изчетох доста от нещата - офтопик,  само да кажа, че никога не съм мислила, че има толкова много прекрасни и любвеобвилни хора които не се страхуват да обичат някой неносещ техният ген - и мога да кажа, че форума и хората в него ми помогнаха доста за да добия една по-ясна представа за много от нещата. Това което ме мъчи обаче е следното: аз съм на 25 и не съм омъжена. Имам стабилна работа, но нямам собствено жилище - живея в семейно такова. Не съм открила да имам проблеми с раждаемостта, просто обмислям идеята за осиновяване поради идеологически причини (ако си харесам някой и си направим и наше, уха, още по-добре  Grinning ). Видях че някои от вас са самотни кандидат-осиновители както и няколко човека, които са успели да осиновят дете като самотен родител. Бих искала да се допитам до вас, дали шансовете падат много когато кандидастваш като сам човек? Затруднява ли ви този факт от бюрократична гледна точка?
А и...как се справяте сами? искам да кажа, знам че не е лесно, но очакванията ви да се справите с нещата съвпаднаха ли с реалността?

пс. знам, че въпросите са леко банални  Embarassed...обаче няма как, ставайки дума за нещо толкова ултрамегаважно човек преглъща чувството, че задава най-малумните въпроси на света и просто пита Simple Smile

# 598
Добре дошли на Зигизаги и Мерилу   bouquet

# 599
  • Някъде в България
Здравей МериЛу, аз също кандидатствам като единствен осиновител и не съм имала до сега бюрократични пречки. Законът дава равни права на семействата и самотните осиновители, но дали е така... ще разбера едва тогава, когато ми предложат детенце. За сега получих писмо, че съм вписана в регистъра и съм одобрена за осиновител. Сега чакам да завалят писъмца! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт