АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 306
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ами мен защо ме отпратиха тогава  newsm45, от мойта лекарка която не работи със ЗК, още като ме изписаха от болницата и ми каза да ходя при док по ЗК и аз за да не се разкарвам всеки месец до София за болничен и тук newsm78. Ох не знам, ама ако са ме прецакали така гадно, много ще ме е яд, поне ще знам за следващия път.

# 91
добро утро днес направо съм се успала снощи ми беше много жега хем климатика е на 22 градуса какво ще прая незнам потя се като пръ4 и кафенцето не ми върви нещо бес захар е  Sick много ми гор4и

ирра взела си най правилното решение  Hug такъв 4овек не те заслужава .................

# 92
Teddy изглеждаш страхотно, супер финна мама си, Браво smile3501. А аз вече спокойно мога да се търкалям  newsm62

# 93
добро утро днес направо съм се успала снощи ми беше много жега хем климатика е на 22 градуса какво ще прая незнам потя се като пръ4 и кафенцето не ми върви нещо бес захар е  Sick много ми гор4и

ирра взела си най правилното решение  Hug такъв 4овек не те заслужава .................

тедди много хубави снимки изглеждаш прекрасно майкати е голяма сладорана в първия момент помислих 4е сте сестри много е младолика smile3501

# 94
Теди,много си готина бе,направо ти завиждам за прекрасната фигура.Пу-пу-пу да си жива и здрава и все така готина!Аз бая се налях,вчера се теглих и ми стана гадно!

# 95
Теди, страхотни изглеждаш! А с майчето ти сте като сестри   bouquet Брат ти ми напомня на моя брат, само че ние бяхме абитуриенти преди 2 години  Crazy

Тук са 12 градуса, мили мами! Лудо време  Outta Joint

# 96
Благодаря ви момичета!   bouquet Това е единствения панталон, в който влизам (е копчето не го закопчавам) и много се харесвам с него. Снимки, на които съм с анцунг обаче не показвам  Naughty Вече съм качила близо 9кг.  Shocked В началото едвам ги качвах, а сегаааа...

# 97
джипито ми каза, че не може да ми даде направление за раждане.
teddy_, че те 9 кг нищо не са за тези седмици! браво, страхотно изглеждаш  Hug
аз днес си взех  дрехите, които си бях поръчала и смятам да изкарам лятото с тях. искам да ви кажа, че приличам на барбарон  Embarassed едно огромно ходещо чудовище  Embarassed исках да са по-свободни, за да не ми стягат, но така още по-огромна ставам. само се успокоявам, че ан бебето ще му е добре  Simple Smile
Мегита, вече съм готова за разходки.  Wink ти къде изчезна?

# 98
теди аз съм с 11 отгоре демек 65 килца съм сега а до края има още много време  #Crazy

# 99
джипито ми каза, че не може да ми даде направление за раждане.
teddy_, че те 9 кг нищо не са за тези седмици! браво, страхотно изглеждаш  Hug
аз днес си взех  дрехите, които си бях поръчала и смятам да изкарам лятото с тях. искам да ви кажа, че приличам на барбарон  Embarassed едно огромно ходещо чудовище  Embarassed исках да са по-свободни, за да не ми стягат, но така още по-огромна ставам. само се успокоявам, че ан бебето ще му е добре  Simple Smile

Аз бях звъняла на личния (преди наколко месеца) да го питам дали ще може да ми издаде необходимите документи за раждането, след като ходя само на частно при акушер-гинеколког и той ми каза, че няма проблем.  newsm78 Ох, вече и аз незнам. Дано само накрая да няма проблеми, че...  #Crazy Моля те, ако разбереш повече пиши, понеже аз съм на преглед чак около 15ти юни. Освен пък да звънна пак на личния лекар да го разпитам.
То какво са всички документи, които ни трябват за раждането? Някой знае ли?

# 100
ами то май за всяка болница е различно. задължително мисля, че е това направление за раждане. аз също там някъде ще ходя на частно. незнам защо ми отказа мойто джи пи. може би, понеже ходя и на държавно, знам ли  Thinking

# 101
  • Златна Добруджа

За Мегита вчера писах, че ми прати SMS - компютърът й е на ремонт, всичко е наред при нея и ви праща поздрави  Peace

Теди, изглеждаш много добре  Hug

# 102
teddy_-голяма си мацка ,а мама ти и брат ти са същите сладури .Хубави родители ,хубави деца правят и туй то .Айде сега и вие с мъжа ти поне 2 броя  бебоци  Peace

# 103
Херелина, за направлението за раждане и обменната карта знам, че се издават от лекаря който работи със здравната каса.Аз само заради това ходя и на друг гинеколок който работи със ЗК.

А за това как да раждаш, никой не може да ти казва.Ти си избираш начина по-който да раждаш, стига да може нормално, ако искаш нормално.За секцио може по твое желание.

Момичета да ви кажа за Димианки.Вече е добре, спряли са и системите, но и днес ще е на инжекции.Казали са и, че ще я изпишат най-рано в четвъртък.Иначае каза, че е малко уморена от това висене там, ама няма как,да се оправя по-бързо и да си идва при нас.Изпраща поздрави и целувки на всички. Heart Eyes

# 104
adriana d , а знаеш ли дали , ако аз си избера секцио ще трябва да си го платя? откъде се натресох на тая лекарка да ме пита човек  Rolling Eyes
радвам се, че Димианки е по-добре  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт