АВГУСТИНЧЕ рита мама бясно, май че взе да му е тяснo!

• 11 308
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Ами ти нали имаш диоптер.Ако е над 3(или 4) беше няма да го плащаш, но ако е под този диоптер май се плаща.Аз другата седмица ще ходя за направление за изследвания, ако искаш ще питам newsm78

Но за другите неща съм сигурна напълно, защото и аз от начало бях само при моята си докторка, а тя не работо със ЗК и ме накара да ходя да се запиша, защото направлението, и обменната трябва да ги взема от този гинеколог при който ме е изпратил личния лекар.

# 106
Божее,аз хич не съм на ясно с тия обменни карти,болнични и други работи!
Но нека ви попитам:моята лекарка ми каза,че поради проблеми с плацентата трябва да раждам със секцио и не мога да си родя нормално.В такъв вариант тя ми дава направление направо за секцио,така ли?

# 107
Но нека ви попитам:моята лекарка ми каза,че поради проблеми с плацентата трябва да раждам със секцио и не мога да си родя нормално.В такъв вариант тя ми дава направление направо за секцио,така ли?
]
Това Капка ли ти го каза?

# 108
 Здравейте момичета
Аз съм в болничен заради малката и се качих до работа за няколко часа да свърша нещо. И първо при вас влизам да ви видя   bouquet
Ирра - все съм чувала разни истории ама този "твоя" е за убиване. Как не ми падне на мене да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire мръсник  #Cussing out Имаш подкрепата на всички нас и на родителите си. Господ забавя , но не забравя - нали знаеш?
Димианки - радвам се че си по-добре. Ще потърпиш до четвъртък, а после вкъщи е по-леко. И обстановката позната абе друго си е.
За серклажа - вече е доста късничко като се има предвид, че бебчета се раждат и в 7 месец. Мисля че се правеше до 5 месец.
За междукрачието - мен си ми се разпъва но не постоянно.Има дни в които направо куцам  #Crazy а в други не го усещам.
За обменните карти и болнични - аз ще си ги взема от наблюдаващият ме Аг, но предния път болничния ми го издаде личният лекар, тъй като той ми следи бременността.
Сирена - ти беше с плацента превия нали? Значи 100 % секцио, но за направлението незнам

# 109
Но за другите неща съм сигурна напълно, защото и аз от начало бях само при моята си докторка, а тя не работо със ЗК и ме накара да ходя да се запиша, защото направлението, и обменната трябва да ги взема от този гинеколог при който ме е изпратил личния лекар.

Е, добре, а личния лекар не може ли да ги издаде. Моя гинеколког ми каза, че няма проблем за болничния (само за него се сетих да го питам) и че няма смисъл да ходя при някой, който работи със ЗК, защото той можел да издава документите. Просто, ако не ходя при някой работещ със ЗК трябва да си плащам изследванията иначе за документите уж нямало проблеми. Ама сега като ви чета малко се притесних.  Cry

# 110
]
Не,тази която ме следи в Бургас!Сега в петък съм при Капка на преглед и предполагам,че и тя ще потвърди проблема.

# 111
Ама болничния и направлението са две различни неща.Аз не работя и незнам за болничния, но за др. неща съм сигурна.

# 112
Да Вася с плацента превия съм!Как помниш обаче-страшна си!

# 113
болничните не ме притесняват, а начинът на раждане.
диоптрите си ги имам и са много над 3 /9 и 10/. обаче си мисля, дали ако аз искам няма да се води секцио по желание и да си плащам.
джипито не можела да ми издаде направление, болнични можела. newsm78

# 114
]
Не,тази която ме следи в Бургас!Сега в петък съм при Капка на преглед и предполагам,че и тя ще потвърди проблема.

Защото по принцип, Капка изражда само ако раждането е планирано, но ако се паднеш в неработен ден, посред нощ или нещо подобно, те поема някой друг(вероятно който е дежурен). Така или иначе, направлението би трябвало да ти го издаде л.лекар или този който ти води бремеността по ЗК, в смисъл - няма как от майчин дом да ти издадат направление за майчин дом?! А и мисля, че направлението е по принцип за раждане ,  независимо дали е секцио или не Simple Smile

# 115
rebus   ами не пише ли в него какво раждане препоръчва лекарят? как ти определят тогава дата на операцията?  newsm78

# 116
rebus   ами не пише ли в него какво раждане препоръчва лекарят? как ти определят тогава дата на операцията?  newsm78
О'к съгласна съм, ама по тази логика, ако ти се наложи секцио по спешност, кой ще ти го напише в направлението newsm78

# 117
  • UK
 Тук съм, Тук съм  Laughing
 Най- накрая ми оправиха компютъра  Laughing вече бях откачила без да ви чета  Hug
 Радвам се, че всичко с Димианки се оправя вече и ще я чакаме с нетърпение здрава в къщи  Hug
 Херка утре няма да ходя на стаж в болницата, че много се уморих вече и може да се разберем нещо... аз имам работа по бебешките магазини, че ще купувам малко нещица за беб, че с тези жеги не ми се мисли как ще пазарувам  Rolling Eyes ако искаш да се уговорим нещо  Peace
 Радвам се, че всички сте добре и бебоците ви "слушат"  Mr. Green Heart Eyes
 Ирка миличка стискам ти палци, сега най- важното е ти и беб да сте добре... другото ще се подреди само   bouquet
 Ментина извини ме ако съм те притеснила нещо ама не знаех кога ще е готов компа   bouquet

# 118
О'к съгласна съм, ама по тази логика, ако ти се наложи секцио по спешност, кой ще ти го напише в направлението newsm78
Пък и честно казано, мисля че датата за операция ти я определя този който ще я прави, а не който пише направлението(пак по пътя на логиката де), не знам...

# 119
Привет отново мамчета!  newsm03

Току що опустоших цял шоколад и се чувствам виновна. Sad Та аз по-рано изобщо неядях сладкиши, а последните 2 месеца какво ми става.

Мариета
-моите родители живеят в гр.Елена. Един път месечно си ходя при тях. Този път за най-дълго-за цяла седмица.

Теди-страхотни снимки!  smile3503

Мамчета да ви се оплача -много ми се подуват краката. smile3518Най-вероятно е от жегата, защото така се получава само в горещините, а имайки се предвид, че и по цял ден съм на работа, това най-вероятно също оказва влияние.

Общи условия

Активация на акаунт