Борбата с подкожните косми

• 242 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • у нас
Ще взема да пробвам и аз с пемзата, че тия подкожните косми ме дразнят вече.

# 646
на мен пемзата ,колкото и груба да беше не ми помогна-само си разраних още повече краката

# 647
на здрава кожа, а не върху рани  Rolling Eyes

# 648
върху здрава кожа когато потъркаш с по-груба пемза се получават охлузвания , а когато вече е наранена -няма какво да и търкаш ,трябва да се лекува

# 649
Вероятно е споменавано вече многократно, извинете ме, но много добър резултат се получава с луфа (естествена ескфолираща гъба).

# 650
Morrigan
 пробвай с Контратубекс  за белезите помага, но за раничките и подкожните ще ти трябва друго лечение. 

Ти си единствения човек, на който Контратубексът му помага. Имам сума ти белези, мазала съм се наистина редовно - ефект нулев.

# 651
Morrigan
 пробвай с Контратубекс  за белезите помага, но за раничките и подкожните ще ти трябва друго лечение. 

Ти си единствения човек, на който Контратубексът му помага. Имам сума ти белези, мазала съм се наистина редовно - ефект нулев.
Е чак единственият едва ли Thinking При мен ефекта беше яко лющене на кожата, от което се изчистиха петната и по-пресните белези, но старите "дупки" си стоят Sad
Пробвах пемзата, но с крем за бръснене, иначе много протрива и прави рани, после се мажа с Вита Мерфен. Ефекта наистина е страхотен   bouquet

# 652
  • тук и сега
А при мен се получава така, че сутрин след ставане и вечер преди лягане краката ми изглеждат доста добре, а през деня се виждат всякакви белези, подкожни косъмчета, ранички, всичко. Имате ли обяснение? Само при мен ли е така? newsm78

# 653
нежно, дами, с пемзата - аз никога не съм си правила рани, кожата ми не е като на хипопотам  Joy

# 654
По хипермаркетите я има, край останалите аксесоари за баня.
Трябва да се внимава да не се ръби по разранена кожа. Да се изчака един ден след епилация.
Когато пробиват космите да се търка по-нежно.
И да се внимава пемзата да се държи суха и чиста, когато не се употребява. Да се сменя често.
В шупличките се трупат бактерии, които допълнително могат да раздразнят и възпалят.

[Тази пемза (гъба,такова си мисля че е Simple Smile ) от каде мога да си я купя?
Благодаря предварително за отговора , съжелявам че се меся в женски саит, но не намерих по подробни статий никаде другаде!

# 655
Освен ексфолиант, трябва да си мажеш краката с хидратантен крем. По този начин кожата ти се омекотява и космите успяват да пробият. И аз имам подкожни косми, но от както се мажа, те значително намаляха Simple Smile

# 656
При мен добре действа търкане с пемза -  на 2-3 дни и ежедневно мазане с Кератолин 12 %

# 657
Последната глупост,която ми предписа дерматолог е Lysalpha cicapeel.Уж имало пилинг ефект,но освен да ми лепне на краката друго не се получи.Отгоре на всичко едвам го намерих в аптеките и се оказа над 20 лв за 30 мл. ShockedСега се търкам с луфа.Да видим дали ще има ефект Whistling

# 658
  • в белята
Помощ ,излизат ми подкожни косъмчета по брадичката ( с поликистозни яйчници съм и ми излизат черни косъмчета ,които махам с електрическа пинсета) ,как да се справя с тях? Praynig Praynig PraynigВсеки ден си търкам лицето с ексфолиант ,но непомага. Sad Sad Sad

# 659
Аз се вбесявам супер много, защото докато ми излезнат космите, още от далече ми се виждат, че са тръгнали да растат. Просто кожата ми прозира някакси, а не съм от най белите, и седя черничко, на черни петна. Много грозно, нито мога да облека пола, нищооо.
Вие как се справяте с този проблем.....освен солариум и печене на слънце?

Вече за 4, 5 път пробвам с епилатора и след това през няколко дни действам с пемзата и аз. Наистина ефект има и косъмчетата се показват, но на мен ми влизат 90 % от космите под кожата, но на горно ниво, малко под повърхостта и с пемзата си излизат перфектно. Но ако космите са забити по навътре, няма начин нито с луфа, нито с пемза, изключено е просто да се покажат.

Общи условия

Активация на акаунт