На капаните в БУРГАС с бира, с цаца и със нас

• 14 158
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
ЗАБРАВИХ
УТРЕ 03.06.07г./то май вече днес/, от 10.00ч. на Пантеона ПрокредитБанк, Радио FM+ и още някои организират детски празник. Почивен ден е и може да заведем децата, че почти всички тържества ги направиха през работно време  Confused
Съжалявам, че късно казах, но и аз тази вечер разбрах Rolling Eyes

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА stella_70 !!!
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ!!!

# 167
Мерси Ками за предложението за басейна, но вчера си взех от Синдито. Най-малкия взех че да мога да го нося, че дете басейн количка кофички - много стават. Аз на празника няма да дойда защото сме си плянували плажа, а и тя мойта май не се впечатлява много от такива празненства за сега поне. Влязах само да видя няма ли други желаещи за плаж, ама уви. Айде бай от мен отивам да будя малката да я храня и да направим сефтето на плажа.

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА stella_70 !!!

# 169
  • На морето!
И мен ме смятайте за протеста,тоест нас-ще дойда с Мони,дано само времето е хубаво. Peace
Момичета,кажете ми някаква алтернатива на чадърче за количка.Оказа се че Кегару нямат чадърчета,а тези на другите марки не могат да им се сложат,а в количката ужасно пече! #Cussing outИ се чудя как да скрия малкия мъж от силното слънце. newsm78

# 170
  • Бургас
Момичета ,малко странен въпрос сигурно ще ви се стори ,но как вървят горе-долу средните заплати в Бургас ? Аз досега съм работила в туризма и там са по-високи и не мога тука да си направя пак една сметка дали да почвам работа или не ? newsm78 Каква е приличната заплата ?

bubi4ko,пратихме вчера малкия на гости иначе щях да ти се обадя за плаж  Simple Smile

# 171
  • Бургас
И мен ме смятайте за протеста,тоест нас-ще дойда с Мони,дано само времето е хубаво. Peace
Момичета,кажете ми някаква алтернатива на чадърче за количка.Оказа се че Кегару нямат чадърчета,а тези на другите марки не могат да им се сложат,а в количката ужасно пече! #Cussing outИ се чудя как да скрия малкия мъж от силното слънце. newsm78

Не може ли да се обръща ? Освен да намяташ нещо върху сенника
 Thinking

# 172
  • Бургас
Честит рожден ден на Стела  bouquet
Момичета, много благодаря на всички ви за подкрепата Hug
Галхен, вероятно много зависи от това в коя сфера работиш. Нямам голяма база за сравнение, но мога да кажа за своята заплата. ТД ми е сключен на 400лв., на толкова ме и осигуряват. Отделно получавам ваучери за храна, пари за пътни и облекло, а през някои месеци имаме доплащане. Средно на месец чисто получавам  около 500-600лв. в зависимост от доплащането. Не знам каква заплата се води в сравнение с останалите в града, но мисля, че не е ниска Rolling Eyes

# 173
  • Бургас
Goldie,мерси за отговора ,предполагам по описанито,че може би работиш на летището или някое подобно предприятие  Thinking

Става въпрос за офис работа в частна фирма- не знам каква заплата ще предложат,но това ,което съм подочувала от тук-там за Бургас е ,че заплатите варират около 300 -350  лева ,което на мен ми се струва малко Confused Примерно ако кажа ,че 450 ме устройва за начало ,това много ли ще е "нахално"  newsm78 в предвид ,че като работно време ме устройва идеално , за разлика от там ,където съм в момента . А тези пари за какво работно време ги получаваш ?

# 174
  • Бургас
 nbirthday Честит празник ,Стела70 !   nbirthday

# 175
  • Бургас
Райна, комшийката ми има кангаро и гледам че е сложила чадърче на чиполино  newsm78

# 176
Райна, комшийката ми има кангаро и гледам че е сложила чадърче на чиполино  newsm78
да и ние бяхме така със старата количка - чадърчетата на Чиполино стават.
Ние се върнахме от първия си съзнателен плаж с малката. Тя естествено веднага си намери приятели на плажа. Беше много весело, чак ме доядя че трябва да си ходим, а и на нея не й се тръгваше но за прва баня 1час стига. Другата седмица излизам в отпуска и всеки ден на плаж.

# 177
а ние ходихме на празника на прокредит до пантеона и сме много доволни - балони, подаръци за малкия, набесня се яко.

# 178
а ние ходихме на празника на прокредит до пантеона и сме много доволни - балони, подаръци за малкия, набесня се яко.
и ние  Peace
после седнахме за по бира на Гролша и току що влизаме

........ и аз търся чадър, ама червен - и никъде няма, май сив ще купувам макар че това сиво дето ги има е много по-различно от това на количката

# 179
Честит рожден ден, Стеле!!!Пожелавам ти много щастие и любов вкъщи и да те слушат всички около теб Wink!

Общи условия

Активация на акаунт