Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?
, че още съм само 22 седмица и не вярвам д остискам докрая!
не помня,но няма нищо обезпокоително според мен,защото и на мен ми се е случвало,а както виждам и на още доста бременни. Така,че спокойно,но все пак ако се притесняваш се консултирай с гинеколога си.
защото след по - малко от 2 семици е собствената ми сватба. Купих си рокля преди около седмица обаче качвам килца като за световно.
ваче незнам дали ще ми стане до 16 юни. доста време си бях същата, но сега си ги наваксвам - качила съм 5 кг.
обещавам да ви кача снимки за да видите колко ще сам шашната 

За съжаление аз не мога да ти помогна, но си мисля, че наистина и за лекар ще е трудно да прецени дали това наистина са околоплодни води или урина. Тестовете, за които споменава dobra наистина изглеждат интересно, но дали ги има по аптеките.... 
А как съм мотивирана да уча няма да казвам.....