Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?

Друг е въпроса дали са опазени както си ги бях опазила аз........ ама....... Не че чак толкова са ми потрябвали,ама защо като мога да си спестя някои дребни неща да не го направя,все пак с тези парички ще си купя някоя екстра за бебка,я панделка,я шнолка или пък фибичка
Добър ден и от мен!Гледам доста сте поизписали.Добре дошлли н а новите мами
направо ми идеше да изкормя кабела на КОМПА..Ама си викам айде....от мен да мине, че нали иначе все аз вися на него
.
..ма организма почиствал влагалището....на мен пък ми е едно таквоз все едно съм се напикала хахахаах
)
Забелязвам че момичетата се дефицит - явно си трябва баща майстор.

.
- и моят мъж има някакви притеснения и страхове
.