Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?
Няма страшно! Като наеедрее още малко, ще си усещащ бебочето всеки ден!
уф благодаря ви за успокоението вече бях се шашнала....ще почакам още малко и диването в коремчето трябва да започне да подритва...какво щях да правя без вас..

Една пълна, златна луна и лунна пътека. Абе страхотна гледка. Рожденика, както всяка година се постара да направи весел купон с група и DJ след това. Пък и с много стари познати се видях, които като ме зърнаха с тумбака и много ми се радваха. Интересното е че всичките ми правеха комплименти колко добре съм изглеждала
Нищо, че мъжо пред по-близките ни приятели ме бъзика, че това било от бирата дето не съм спирала да я пия и всички се заливаха от смях с нас. Ама нали е от любов хич не му се сърдя. Даже ми е забавно кви ги измисля всеки път този човек. Днес пак се очертава хойкане, че кумците ни са тук и ще се видим и с тях днес. 
Много радост да ти носи! Е, малко по малко списъчето ни ще вземе и да порозовява, че е много морско в момента!

туи не са ли глупости едн априятелка ми разправя
А за шиене няма смисъл, докато го ушият и лятото ще е минало...
, че ако някой разбере, че ме спука от бъзици.
Ама как особенно ми седят костюмите... Наврях се в полата, ама не мога да я закопчея. Публиката ще гледа така
Направо корема ми подскача