Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?

направо нямат милост тези хора 

Аз по начало на тях много не им обръщах внимание преди, защото си знам, че стане ли топло и вече са се надули. И това е всяко лято.
Ужасна работа. А сега можете да си представите какво е. Намалила съм иначе солта, пия си вода, за да не бездействат бъбреците и си вдигам краката да почиват, ама...
Голям сладур е излязъл на тази снимка и как е застанал, като мислител - много е чаровен!
Да знаете, че всички сте добре дошли и че няма място за сърдене тук, защото никой никого с нищо не е обидил или пренебрегнал. 
Те и мен ме напитват от време, на време, ама като си хапна едно сладоледче и знаеш ли как всичко ми минава! 
Как ще издържа още час и половина.....
Не е скъпа 22лв, но и не последен писък на модата 
За цените обаче не съм наясно... мисля, че ВИП стаята беше 75лв. на ден?!?
а това е специално за кандидат снахата!
), не се успокоявайте, че "баба ви така била раждала, без упойка", защото смъртността при новородените (и родилките) по бабино време далеч е надвишавала сегашнатата ... точно поради липсата на медицинска интервенция. 

това е за всички вас от нас със дребич!!!
И честито за момиченцето

И при мен се оказа, че за един-два дена 1 кг. съм качила и вече ме е страх на кантара да стъпвам, защото както си бях добре до сега...напоследък не ми харесва какво става.... но нали уж на тласъци дебелеем...ама то тласъци, тласъци и скоро...