Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преносимите бебешки кошари с две нива за бебето и техните марки?
-
Какви са препоръките за фетална ехокардиография и запис на CD при преглед?
-
Как мога да изчисля месеците на бременността си и къде мога да намеря информация за развитието на бебето месец по месец?
-
Как се изчисляват дължимите суми за здравни осигуровки в България?
-
Какво представлява EFW по седмици на бременността?

Оказа се, че нямам имунитет т.е. не съм я прекарвала. Така че малко безсмислено май беше при положение, че имунитет няма как да си изградя. Според мен е най-добре да се направи при някакви симптоми и то доколкото знам в първия триместър е опасна, после не толкова.
))
/
.В Майчин дом гледах един ценоразпис-за избор на екип-100лв., за упойка-100лв.
Тук съм вече напълно във форма. Към момента гадинката ме изостави. Тези дни обаче в детската градина имахме разни концерти .......та много се умарям. Редовно ви чета, да си призная обаче,нещо ме домързява да пиша
.......мда,може би така ще стане.
За упойка към момента не съм мислила,защото ме е страх от такива.Смятам да си раждам в държавна болница, без да си плащам за избор на лекар.Живот и здраве има време,ще му мисля.... могат много неща да се променят.