Отчет на набор 2003 - 7

• 13 018
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте и от нас! Не мога да не се похваля- от вчера Георги кара без помощни колелааааааааааа  Party

# 166
  • Бу-у-урга-а-ас
Пък аз да ви се оплача, че Крис ми е болен, ама толкова зле не помня да е бил. Лежи и даже не иска от леглото си да стане. Висока температура, болки в ухото и хрема. Sad А трябва през уикенда мъжа ми да го води на село, че нали ще се местим. Ужасена съм просто Sad

Бифана, много се радвам за вас. Спортист голям е твоя хубавец.

# 167
Здравейте и от нас! Не мога да не се похваля- от вчера Георги кара без помощни колелааааааааааа  Party
EEEEE,браво....Доста рано се е научил.

# 168
EEEEE,браво....Доста рано се е научил.

Браво...ние още с мъка въртим педалите...ама и колелото ни е голямо Thinking Crazy

# 169
  • Чикаго / София
Браво на Георги! Голямо момче е вече! bowuu

Лого5ка, дано Крис бързо оздравява и местенето да протече спокойно! Hug

# 170
малеее, Габи с помощни не може да кара, а пък камо ли без помощни
аз се примирих, че това дете няма как да заприлича на мен и вече не я карам да прави разни буйни неща, тя си е по куклите, да ги вчесва, да ги боядисва, да си рисува и т.н. даже не й се излиза навън, все иска в къщи да играе

# 171
  • При хората, които обичам
Василена се опита да се катери по колелото на кака си, а то е 20" - седалката и е на нивото на вратлето. Голяма физкултурничка Laughing Обаче без помощни ме е страх, баща и ще ме убие, ако си смачка нослето в процеса на учене ooooh!

# 172
Девойки, аз тук ще си плесна чуденката, пък после ще ходя да търся подходяща тема  Blush

Другата седмица заминаваме на море-не съм ходила от ученическите ми години, та нямам идея каква сума за храна дневно да предвидя-ориентировъчно, разбира се...В Несебър ще бъдем.
Хелп от морските мами-Very Nice и Vania IP  Blush

# 173
Искам да ви попитам сладолед разрешавате ли и колко често,а и какъв?София много го обича , но аз и разрешавам 1 път седмично , защото се притеснявам да не се разболее,дали не греша? newsm78

# 174
Искам да ви попитам сладолед разрешавате ли и колко често,а и какъв?София много го обича , но аз и разрешавам 1 път седмично , защото се притеснявам да не се разболее,дали не греша? newsm78
Всеки ден яде по един

# 175
  • Чикаго / София
И Дени си хапва сладолед често-почти всеки ден. Досега проблеми нямаше, но днес е с гнойна ангина! ooooh! Е, съмнявам се да е от сладолед защото скоро не беше яла, но сега ще го пропусне няколко дни! Wink

# 176
  • Бу-у-урга-а-ас
Пеперуна, направи си примерно меню какво ще ядете и калкулирай като все едно смяташ цените по заведенията като за Сф.
Например за закуска банички (цени като в Сф) и кисели млека.
Обяд картофки и цаца и бири.
Вечер салатки......

Много весело изкарване из нашия вилает Wink

# 177
  • София
Още не. Като стаен по-топло времето- ще разрешавам. Миналата година (но миналогодишното лято беше къде-къде по-горещо от сегашното) Иво е изяждал и по 2 сладоледа дневно. Предпочитам да му купувам сметанови, бели. Взимала съм на Делта, на Дарко, а и на разни други знайни и незнайни производители.

# 178
Аз давам сладолед на децата ми редовно.
Взимам сметанов.В къщи го оставям да преседи и стане като кремче и така им го давам.
Е разбира се ,че има изключения ...по разходки да си хапват неразтопен сладолед.

# 179
Давам сладолед редовно, не го размразявам предварително. Взимам различни, предпочитам чисти сметанови или шоколадови.
Моите от бебета си ядат студени неща от хладилника и това не е оказало влияние на здравето им.

Общи условия

Активация на акаунт