Отчет на набор 2003 - 7

• 12 954
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Лелееееее  ooooh!, колко отдавна не съм влизала при вас, срамота. Outta Joint

Моята Ния съм я пратила на село с баба и дядо, а ние с баща и ергенуваме.
Пак ще се пробваме септември за детска, ако пак ми прави проблеми с алергията вече незнам. Оказа се май, че може да е от белината, незнам вече.

# 61
Здравейте и от мен.
 Тошко усърдно ходи на градинка...но не с голямо желание Rolling Eyes
Усещам го тези дни как се опитва да се налага.
Не иска кой знае какво ,но държи на всичко за  което ме е помолил ....
На моменти ми казва ,че съм лоша,което малко ме поставя в едно такова необрано лозе... Shocked предполагам ,че е заради градинката,понеже след като изкара шарката ,накашляше и отложих по ранното пращане на градина.

# 62
  • София
Здравейте и ние сме на тази вълна-все са сръдни, нерви и ревове. Но аз го отдавам на ревността към бебето-непрекъсната борба е да й се обръща внимание, пък ако трябва и да ми скъса нервичките.
Във вашите градини сега ли преминават във втора група? Моята ще е първа до 15 юли(тогава излизат ваканция) и ще е втора от първи септември. А как искате разрешение да отсъстват по-дълго време от градината-искам да я пусна при баба и дядо за един месец от другата седмица.

# 63
  • При хората, които обичам
И Васи ще е във ІІ група чак септември. А не иска Joy "Как така, на вратата има само една чертичка, пък ти викаш, че съм във вторааа Cry" Joy
Много спокойно дете е. Е, поглезва се от време на време, но по принцип е уравновесена. Няма изблици на инат или лигавене.

# 64
  • Под гъбата
Мами, искам да ви попитам на някоя от вас дали детето ще тръгне по рано на училище?
Моята госпожица е е март 2003 и мислим да тръгваме по рано на училище на 6г. и половина се пада. Въпреки че още ми е под въпрос събирам мнения за и против по ранното тръгване на училище.

# 65
  • Русе
Моето вече е втора и е  bowuu
Вече имало и бебета,той бил голям  Laughing
Вечно нервен,сърди се и за най-малкото нещо  ooooh!
Глезльо  Crossing Arms
А за училището- той е юли.Май ще тръгне на 7г. и 2м. newsm78

# 66
И Косето е през март и аз отдавна се чудя на 6 и половина или на 7 и половина. Засега клоня към 6.5 г, защото после пък ще е много голям. Но си зависи от детето, ако не е готов ще чакаме още една година.
ДЕ ВАня, а защо не изпрати и малката при майка ти, знам че е на детска, но да са си заедно! Или ще й дойдат в повече на жената Laughing?
Повечето ми познати пращат децата си от време на време при родителите си. Аз нямам този късмет - майка ми има все още малки деца - брат ми и сестра ми са на 11 и 16 години. Работи на две места и е изключено да й натреса Косе, който е жив бяс. А свекъра и свекървата - е, там не бих го пратила никога. Хубаво е, че живеем с моята баба, която понякога ми гледа децата, но се случва изключително рядко. Гледам да не я товаря. Ако излезем някъде взимаме баткото, та поне той да не я ядосва.  Но пък и излизането ни е през деня, а не вечер.

# 67
Искам да си похваля детето Laughing
Отново си заспа без проблеми. Отново с един отбор зайци в леглото Joy

Betty L., мама никога няма да ми откаже, но на мен ми е съвестно. Дени е достатъчно палава, за да им заема времето по цял ден. Васенка не иска грижи, но все пак си е дете. Ще ги събираме за съботите и неделите, може да я закарам за няколко дни в жегите, но не и цяло лято. Пък и е пуст апартаментът без тях.

# 68
Здравейте и от мен.
 Тошко усърдно ходи на градинка...но не с голямо желание Rolling Eyes
Усещам го тези дни как се опитва да се налага.
Не иска кой знае какво ,но държи на всичко за  което ме е помолил ....
На моменти ми казва ,че съм лоша,което малко ме поставя в едно такова необрано лозе... Shocked предполагам ,че е заради градинката,понеже след като изкара шарката ,накашляше и отложих по ранното пращане на градина.

Ох, не си само ти "лоша"...и моя мъник така ми казва...
Период е вероятно, който надявам се ще мине скоро. Като сме само двамата съм най-милата и добричка и много ми се подмазва, но когато се появи баща му, везната се наклонява в мой ущърб Rolling Eyes

Снощи Али искаше да го гушкам, когато легна да спи (за първи път ми се случва да ме пожелаят вечер Mr. Green) и ми изпя песен съчинена от него Crazy Започна да си изброява играчките, които му стоят над леглото и с една такава мелодия...абе щях да умра от смях....и в същото време беше толкова мило Heart Eyes

# 69
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Твърде съм против, да тръгват децата по-рано от набора си на у-ще. А имам и пример (на брат ми големия, който е януари) и това още повече затвърждава, че всичко с времето си.
Пък имам и една позната, която изповядва следната теория: "По-добре да са най-големи, отколкото най-малки". Харесва ми и я подкрепям на 100%.
Толкоз по тоз въпрос, макар за мен никога да не е стоял на дневен ред. Моите са август и октомври и си тръгват точно навреме Wink

Дими, на моя само малко да му се поскарам, веднага аз съм лоша и "искам татииииииии  Cry".
Да не ти дреме, макар, да е доста обидно. Такава квалификация по мой адрес от щерката до ден днешен не съм получавала. Благодаря й за което  Hug
Иначе и ние сме от певците...Репертоарът му е: "Море пиле, славей пиле..", "Слънчице грей, слънчице грей...", "Боряно, Борянке..." и част от "Една българска роза".
Ама понеже тананика вярно мелодийте им, та затова съм разпознала песните. Не, че ги знае и пее хубаво и разбираемо думите.  Laughing

# 70
Моето вече е втора и е  bowuu
Вече имало и бебета,той бил голям  Laughing

Да, вече пише втора група на вратата. Ели, а в коя група са "бебетата"? Аз не видях нови деца вчера като го вземах.

А колкото до училището - Момо е ноември, няма да има 7, живот и здраве...

А как се хранят децата ви? Момчил е много труден на храни. Като беше по-малък ядеше всичко, а сега - това не обичал, онова не обичал. Редовно яде само хляб и ябълка в градината. Вчера пак това е обядвал само, имало супа "със зелено" и зеле. Не мога и да го залъжа по никакъв начин, стиска устата и край.

# 71
Васи яде всичко по принцип, но напоследък не се храни никак добре. Казват, че в градината си хапва. Декламира ми менюто, което значи, че поне го е опитала Laughing Не и се моля особено,знам, че като огладнее, ще си поиска.

# 72
  • София
 Малкият е на периоди. Като периодите на злоядство са доооста дълги, а периодите на ядене - кратки и с големи претенции.
 Снощи след детска не му взех нищо, уж за да яде в къщи. Каза, че е гладен, седна на масата и започна да яде с голям мерак...излишно се зарадвах - 1/4 филийка и точно 5 лъжици ориз(месото го бях нарязала наситно, но той го отдели, да не би да хапне случайно).

# 73
  • София
Таня е на 4 октомври родена, така че ще тръгне на училище 2 седмици преди да е навършила 7 годинки.

Снощи едвам успях да я излъжа да си легне - научила е да си светка лампата, отваря си вратата на терасата и излиза навън. Хубаво, че терасата е остъклена, но тя си изважда столче и блее на двора. Днес сутринта едвам я вдигнах в 8 и 30 - много крива и мрънкаше, че не се е наспала. Поне обаче пропусна мрънкането за рокля  Wink
Днес подадох и молбата за сборна група - само Таня и още едно момиченце ще ходят, но за юли просто няма начин друг да я гледа.
В това дъждовно време лудваме в нас, понякога и обувам гумените ботуши и я изкарвам на двора да потърчи, че то иначе не се издържа.
Ами това е от мен   bouquet

# 74
Здравейте момичета!Едва сега ви открих и веднага се присъединявам към вас.Дъщеря ми се казва София и е на 3год и 8 месеца.Искам да ви попитам /незнам дали назад в темите е обсъждано/как заспиват вашитемалчугани вечер - сами или искат и вие да сте при тях?Софи обича да и прочета 2-3 приказки и след това задължително да стоя при нея докато заспи,защото я е страх да не дойде Меца.Понякога заспива бързо ,но има и дни в които се върти и заспива след час.Имате ли и вие подобни проблем?

Общи условия

Активация на акаунт