Отчет на набор 2003 - 7

• 13 003
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Предполагам, че знаете , но зад НДК са направили огромен детски кът (там където беше ледената пързалка). Днес съвсем случайно го видях. Има надуваем замък, колички от тези с монетите и зад едни мрежи лабиринт от пързалки, катерушки на няколко нива  Crazy. Подходящо е според мен за наборите и за по-големи дечица Peace
Може инфото да е старо, за което се извинявам, но аз реших да споделя Hug Peace
И най важното - има кафене за майките Mr. Green

# 121
  • София
Малчо е много доволен от кратката екскурзия с баща си. Къпал се е в горещия басейн и много въодушевен ми разказваше, че са спали на кръгла спалня.
 Върнаха се  с баща си с тен, но те са тъмната част от нашето семейство та е нормално.
 Сестра му от събота е на лагер и малчо не знам колко пъти вече ме пита - "кака кога ще се върне?".Добре, че взехме ново колело, та се разсейва с него...на всичката теснотия и това.

# 122
krasian, аз водя детето на логопед. Но ако не се лъжа до 5 год. можеш да почакаш, зависи все пак от звуците, които не произнася. В здравния има тема- консултация с логопед, там можеш да попиташ.
Благодаря bifana  bouquet
Доста звуци не изговаря правилно.Насърчаваме го непрекъснато и се убедих , че го прави от мързел .Да говори бебешки му е по-удобно , но когато му обръщаме внимание се справя добре . Дано минем без логопед .

# 123
  • София
Валери /4,2г/ ходи на логопед вече близо година. Има известен напредък, макар и да не съм сигурна до каква степен приносът е на тези посещения и доколко допринася всичко останало /порастването, общуването с другите деца в групата/. Но логопедът може само да е от полза - стига да имате време и възможност. На децата обикновено им харесва и им е интересно - заниманията са под формата на игра и общуване.

# 124
Малко ще ви отклоня от темата ,но имам нужда от съвет.
Та става въпрос за малкия ми Пламен.
Темите за гърнето са много ...чела съм ги..и т.н.....минали сме с Тошко през този етап.
Тошко от две годишен е без памперс(нощен памперс не съм му слагала като започнах да го приучавам на гърне.)

Та сега е Пламен на ред да мине през тез трънливи пътища Mr. Green
Вече около 5/6 дена спи без памперс ...и не се е начуркал дори и веднъж.
През деня гърнето е мъка ...пиша в гащичките...чудоооооо Crazy.
Едва тази вечер го ползва и за двете нужди....ама ми се струва ,че за майтап ...понеже сега се забавлява когато го приучавам на гърне.
Та какво да правя...нощем без памперс ...през деня с памперс  от време на време ,предимно когато излизаме. Thinking
Да взема да го махна (памперса)на цяло в къщи и да  ползвам памперса само за излизане. ???

# 125
Да взема да го махна (памперса)на цяло в къщи и да  ползвам памперса само за излизане. ???
не знам, при нас е обратния проблем, от 1г.и пол. е без памперс през деня, на 2 год.махнахме нощния, но на 3 и половина го сложих пак, от няколко дена го махнахнах и, ако не я изпикавам през нощта се напикава, вече си навивам тел. да ми звъни в 2 часа, да я будя Twisted Evil
навън винаги е искала да пикае, по градинките, а пък за момче е още по-лесно.
на пук ли ти го прави това напикаване?
по-добре го остави няколко пъти напикан, а пък ако просто не харесва гърнето, използвай друг начин, тоалет направо, моя приятелка изпикаваше момчето си в една пластм.каничка, някои използват кофичка от кис.мляко Laughing

# 126
Или просто го изчакай, може да не е готов. Това, че брат му го е махнал на 2 не значи, че и той ще го направи. Опитай пак към края на лятото

# 127
Или просто го изчакай, може да не е готов. Това, че брат му го е махнал на 2 не значи, че и той ще го направи. Опитай пак към края на лятото
Peace

# 128
  • Русе
Да се похваля! ooooh!
Алекс си спука главата.Наложи се да посетим спешното но доктора не искаше да го шие,че да не го плашел от първия път  #Crazy
Станало е в детската градина и директорката и сестрата през цялото време само повтаряха че сам се е наранил.Бяха доста уплашени
Почна се и с това  smile3515
Какво ли ни чака още........ newsm09

# 129
Да се похваля! ooooh!
Алекс си спука главата.Наложи се да посетим спешното но доктора не искаше да го шие,че да не го плашел от първия път  #Crazy
Станало е в детската градина и директорката и сестрата през цялото време само повтаряха че сам се е наранил.Бяха доста уплашени

Оставаше те да са му я пукнали, не са ли го гледали?Ели, кога е станало това? А като не са му я шили какво му направиха?

# 130
eli_dechkin , едва ли са били уплашени от това, че детето се е наранило...
По-скоро са се уплашили да не би да реагираш както си му е реда #Cussing out

# 131
Да се похваля! ooooh!

Оставаше те да са му я пукнали, не са ли го гледали?Ели, кога е станало това? А като не са му я шили какво му направиха?
eli_dechkin , едва ли са били уплашени от това, че детето се е наранило...
По-скоро са се уплашили да не би да реагираш както си му е реда #Cussing out
Ужас!!! Как е Алекс?????

# 132
  • Русе
Aleks е добре.
Станало е сутринта.Днес са със заместничка(при това доста възрастна) и тя явно не може да се справя с тях,защото има и друго пострадало дете.
То е ясно че са се уплашили от моята реакция,защото както писах само това повтаряха, че сам се е ударил( а и пък Алекс си "призна")
Имаше нужда от един-два шева но хирурга реши че това доста ще го стресира.Затвориха самата рана с лепенка и отгоре с марля(нещо което беше направила и сестрата в градината).
Не го преживявам тежко.Аз съм я цепила поне 5 пъти и един път съм скочила от втория етаж така че черепа ми е сглобен от подръчни материали.Явно по това ще прилича на мен  smile3516

# 133
Слава Богу, че Алекс е добре! Аз пък останах с впечатление, че заместничката се справя много добре даже...

# 134
Слава Богу, че Алекс е добре!
Peace

Общи условия

Активация на акаунт