Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 855
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
За анкетата - отговор 1.
Помага ни нашия тати много. Върши огромна част от домакинската работа.. и като при Мина - само дето не кърми Сашко и не мие чиниите. Всичко друго прави, къде с кеф, къде с подръчкване..  Crazy Mr. Green
Като имах работа по годишното, идваха майка ми и свеки, помагаха. Но сега само аз си се занимавам с дребчо.
Тази анкетка е доста депресираща!
Щоооооооооооо? newsm78

Забравих да се изфукам - почти си имаме зъб Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И въпросче - мажете ли още бебоците с крем някакъв след баня? Днес се замислих.. до сега не сме пропускали вечер, ама дали може вече от време на време?
И още едно въпросче - миете ли зъбите, или зъба на тези които имат с паста, или само с вода и накрайник примерно?!  newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 23:05 от jenny_b

# 166
  • Ботевград
Анкетата ме кефи, нека следващата да е за свекитата  Mr. Green
При нас работата се дели, всяка сутрин таткото става в 6.00 - храни и преобува бебето, пийва кафе и отива на работа.
След като се прибере 17 часа до към 21-22 ч. я къпе, преоблича и храни, разхождаме я и си играем с нея  Grinning
През останалото време аз се грижа  Mr. Green Heart Eyes
Доста ми помага и сега като се замислих от раждането на бебето до сега съм го къпала 1 или 2 пъти  Peace
Все тати има грижата  Grinning
След баня продължаваме да я мажем с бебешко олио.
Ние вече имаме 4 зъбчета, а също така и още 2 са под венеца. Не сме ги мили  newsm78 не виждам как може да стане, може би като пораснат още малко newsm78
Също така се опитахме да слагаме вече Злати в проходилка и на нея много и хареса  Grinning

# 167
Здравейте момичета  Hug!

Тази анкета би повлияла доста зле на тези от нас, чийто мъже не помагат чак толкова по разни причини. Затова аз няма да се хваля, въпреки че имам основание. Но за да сме с нашите мъжлета, значи те си имат своите достойнства. Е, няма идеални хора, но важното е да  има мир и любов Two Hearts.
Качка, Дари и Мони много сте сладки всичките. И аз искам на такава срещичка  Cry.
След баня мажа със зехтин. Пробвах с бебешко олио, но кожата и стана суха.
Тази вечер нещо не ми е вечер, затова ви пожелавам спокойна нощ  Heart Eyes.

# 168
гласувах  Peace
ние пък се прибрахме преди малко от купон на Витоша - на една хижа /по-точно пред нея/. темата на купона беше - цигански костюми и всички, включително племенничката бяхме облечени като цигани. даже и бебата. Mr. Green аз имах сребърен зъб отпред, а мъж ми - коцкарски мустачки и един избит зъб.....голям купон, беше много весело. с цър-пър разбира се.
ееееех, това, което ми липсва най-много, откакто съм майка, са постоянните, щури и спонтанни купони.....

# 169
   Здравейте!!!

Като един футболен запалянко да кажа: Честита победа на отбора ни по футбол над Беларус!!! bg newsm44
Бъл-га-ри юна-ци, Бъл-га-ри юна-ци !!!

Аз също гласувах в анкетката ни, но моят отговор е някъде по средата м/у 1-вия и 2-рия.,т.е. нашият тати има голямо желание да ми помага, но нещо не му се отдава, затова в повечето случаи предпочитам да си го свърша аз. Например, когато разхожда Вики не се сеща да го завие (ако е студено), да му разтвори чадърчето (ако му пече директно), редовно Вики е със загубени по пътя чорапчета и т.н.  А и е толкова разсеян и го майтапя, че някой път може да се прибере от разходка без Вики, да го е забравил някъде  Laughing  До някаква степен го отдавам на несъобразителността на мъжете и липсата на инстинкт, който ние жените притежаваме (това прозвуча малко сексиско  Wink)  Иначе ми е много добричък Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

За мазането след баня - ВИНАГИ, защото сме с много суха, атопична кожа.

iviche, чакаме снимки от купона !!!

Лека нощ и сладки сънища на всички!!!

# 170
Добро утро  Hug
И аз гласувах с отговор 1  Peace Аз определено не мога да се оплача (макар че често го правя  Embarassed) Мъжът ми много ми помага, обаче, подчертавам, когато е в къщи, което не се случва често  Sad Има частен бизнес и често пътува - и в страната и в чужбина, та много често сме сами (включително и през уикендите), това е и причината да се оплаквам...Но когато си е в къщи, много ми помага, затова избрах отговор 1. Когато яхна метлата, той казва: "Ти какво искаш - да работя за някой от 8 до 17, през уикендите да сме заедно, но да не можем да си позволим даже една почивка ли?"....И е дяволски прав...

Аз след баня не мажа с нищо, но то си зависи от кожата на бебето  Peace

Днес е страхотен ден. Пожелавам на всички дълги разходки  Hug

# 171
Добро утро,
И аз гласувах с 1. Не мога да се опла4а по никои параграфи от моя мъж, помага много и участва наравно в гледането на нашата дъщеря. Ама и аз не съм родила дете за да се грижа сама за него я Crossing Arms Wink Помощ от баби нямаме, те си гледат тяхния кеффффф
Мажа Йоанна всеки път след баня, стана ми навик пък и нали и правя масажче Wink
За миенето на зъбките не е ли мако рано при положение че детето има само един пък дори и два и три???

# 172
Здравейте момичета!

Аз отдавна не съм се разписвала, но ние по пътешествахме доста миналия месец и в последно време само ви чета.

Имаше доста болни бебчета - радвам се че при тях вече всичко е наред, а тези които сега боледуват -им пожелавам да мине всичко бързо и леко.

По въпроса с анкетата- нашият татко се включва но има още какво да се желае.Но аз и преди съм казвала че най много ми помага свеки когато съм сама.Иначе когато той си е в къщи я къпе преоблича разхожда я, е не може да я храни но по разбираеми причини breastfeeding
Pam_219  напълно те разбирам и при нас е така, само че частния бизнес е след 5 часа в който дори  съм включена и аз. Много често когато говоря по телефона през деня с доставчиците съм с бебето в едната ръка и ми става много смешно като ме питат доколко часа работим , все си мислят че стоя в офис, а на мен ми е по удобно да я върша тази работа от вкъщи. Но благодарение на този бизнес си позволяваме доста неща и почивки и разходки и т.н, освен това аз съм в болнични от август 2006 и после майчинство и не съм теглила и стотинка от тях всичко си стои в картата/чудя се за какво да го похарча че доста пари се събраха Wink/ и затова не му се сърдя на нашия тати дори леко се притеснявам за него че много му се събира.

Мими вече е на 7 месеца /леле как бързо минава времето/ все още няма зъби/ и на мен ми се струва рано за миене/, много е подвижна, инцидент засега нямаме само един скок от шезлонга но аз слагам един стол до него и успя да се обърне там, е аз я хванах почти в движение, но вече внимавам много...
После ще кача малко снимки да ни видите и нас.

Качка, Дари и Мони много сте сладки всичките. И аз искам на такава срещичка  Cry.
Elimira скоро сигурно ще си идвам в Ямбол и ще поостана ако искаш можем да си спретнем една такава среща Hug

На мен тия дни ми е едно такова празнично.В Казанлък има празник на розата и е страхотно из града. Днес е кулминацията на празника ще има шествие и сега чакаме едни приятели от Ямбол на гости.

Хубав ден на всички пожелавам! Hug

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 10:42 от Angeliha

# 173
  • София
Здравейте и от нас!

По въпроса за анкетата. Ние се гледаме сами, но мъжа ми страшно много ми помага когато има възможност. Той все работи много, но иначе чисти и мие чиниите много често, защото аз съм с контактен дерматит по ръцете от битова химия (малък ужас)...

Благодарна съм най-вече на милата ми Йоанка, която е кротка и добра, и ми позволява всяка сутрин да работя и да уча за изпитите!!!

Ако беше обратното ... сигурно щях да откача...

Елимира, Йоанка първо каза Мама, значи при нас ще е момиче Simple Smile , а после баба, бебе, сега тата, ама тя е на шериоди, кзва, а после забравя и наново се учим... Иначе когато е нещастна повтаря само мама, и когато реве пак мама... усеща как може да ме провокира веднага да се настроя майчински и да я нагуша едно хубаво.

Мажем я все още всяка вечер с бебешки гел на Jonson, и много ми харесва.

Да ви кажа, видях Ивко на Клюки... и аз не вярвах в това с леенето на куршум, ама определено има ефект... той не гъкна през цялото време...Все едно беше друго дете... Браво Клюки!

Гадамер, дано се оправят проблемите при вас, че нямя да я запомниш с добро тази почивка май...

Казвайте за среща другата седмица... С клюки сме навити, само да е по центъра, че нали ни знаете как се влачим с метрото!

# 174
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз гласувах за 1. Вики ми помага винаги, когато има възможност, макар че аз гледам да не прекалявам. Не мисля, че гледането на дете е толкова трудно. НА мен ми е приятно и успявам и сама да се справям. Даже ако дойде майка ми или свеки да помагат, повече ми пречат, отколкото нещо друго.Не ми тежи сама да правя всичко, но да кажем вечерната баня и сутрините, когато тати си е вкъщи, са време за баща и дъщеря, т.к повечето време е с мен малката, та има нужда да прекара време и с баща си. Иначе през уикендите задължително ходим някъде тримата заедно. И аз като Пам_219 искам татито да е повече време вкъщи, но ако не работи толкова няма да можем да си позволяваме и толкова неща. И най-накрая - мисля, че Вики достатъчно много се изморява на работа (като са му минали 20 пациенти), за да го карам да върши чудеса от храброст вкъщи. Предпочитам да излезем навън, а не да чистим цял ден. Предпочитам да си взима отпуски по един месец и да пътуваме по света, отколкото да се прибира в 17.00 и да готви.

Борис иначе вчера влезе в болница, но днес си идва - оказа се, че няма нищо страшно, просто трябва да пие антибиотик и така. А Руслан направо от летището след като кацна от Дания, отиде в болницата и остана там с Борис, като през ноща е спал в спален чувал, горкия. За Ема утре ще извикам лекар вкущи да я прегледа, но раната сякаш заздравява. Зъбът почти не ме боли вече, а иначе дне сми пристига антибиотика от БГ, който Вики ми прати. Така че положението се нормализира и пак изгря слънце на нашата улица.

# 175
Здравейте и целувки от нас с Тедката! lovekiss

Тези дни хич не ми е до писане...мързела ме гонеше и ме стигна Crazy Всичко с нас и около нас е добре (пу пу пу, да чукам на дърво smile3538 )...младежът взе да спи по-малко, т.е. сутрин става около 6.30 и до обедното хранене има един сън за около час и половина...като се наобядва заспива за около час и половина - два и след това чак след къпането и вечерята...  sleepuu

И на мен татито ми помага, когато си е в къщи и съм доволна, макар че понякога бяга по тъч линията  и red

Малко снимки и от Теди...вече на 7 месеца:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=42
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=43
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=44
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=45
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=46

Приятна и спокойна неделна вечер! Kissing Heart

# 176
Аз отговорих със "задоволителната" помощ... абе, старае се човека, ама съм сигурна, че може и по-добре... бясна съм мнооого рядко, а от свеки гледам да стоя настрана, че се дразня доста...  Mr. Green

Мойто момче пак си е запечено и вече ми писна от това сливово пюре, което единствено му действа... Много сладко се е научил да седи седнал, говори си и си тупа с ръцете играчките... ама още се търкулва по глава, та ме е шубе да го оставям без надзор...

Angeliha, мислих си за вас наскоро, че верно не беше писала от доста време Wink Честит мини рожден ден и меткай снимките!!!!

Чао и доскоро!!!!

# 177
Ехее, и аз гласувах!

С номер 1 - еми да ви кажа доволна съм!
Моето момче работи на смени , което му дава възможност да е всеки ден при нас - или следобед или сутрин или когато е нощна смяна има компенсации от 2-3 дена и си стои винаги при нас и ми помага!  Heart Eyes

Е, сега ако трябва да изпадан в подробности има как во да се желае , но с малко подсказване и слова всичко става без излишни емоции!
Свекито ми и тя е на книга като на Мерелин!Абсолютно същата работа сме и ние!
Гледам да не мисля , че се тормозя доста! ooooh! ooooh!

Иначе и аз мажа Магито с олио на Бюбхен!Но кожата й не е чувствителна и мисля че и да не я мажа няма да има проблем!

Една приятелка ми каза , че лятото не трябва да се мажат с олио щото ги загрява и в жегите не полезно. Затова трябва да се мажат с мляко за тяло. newsm78

Гадамер радвам се , че се нормализират при вас нещата!Отпусни се малко и се радвай на екскурзиятя!

Ивиче - страхотни сте вие с вашите купончета! Mr. Green
Направо ви се кефя и си представям кви смешни сте били като циганчета!Поздравявам ви за ентусиазма и настроението към живота , което имате!  bouquet

Аре, мацки чао от нас с Магито!

# 178
Аз пък не гласувах. Щото напоследък все си мисля, че сама съм майка и баща  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Че работи, работи нашето тати, ама си има и жена и дете. Пък анкетата пристига точно в момент,в който съм бясна. То ясно към коя опция клоня, ама  си спестявам гласа.
Пък за свекита хич не ми се говори - май и мойта е само на книга като на Мерелин. Повече ми пречи и всява смут от колкото да ме отмени за нещо.  ooooh!
Съжалявам за лошото настроение, което внасям в темичката  Sick
Целувам ви  Heart Eyes

# 179
Ивиче, много ме радваш с идейните ви меропрития! Чакаме снимки, СТРАХОТНИ СТЕ! Благодаря и на теб, и на Карил, че ме ентусиазирахте да си направя слинг - вчера си го боядисах, че даже и 2-3 пеленки вапцах, толкова ми беше приятно!  Peace   И днес си го разходих с бебончо пред НДК , че Ради беше хоротропец на сцената пред пилоните. Laughing
За помощта - нашето татенце се старае много, опитва се ми осигурява разнообразие и да ме отменя...което, за жалост, не пречи да съм недоволна, понякога  Mr. Green. Софко, и аз все кроя планове за оптимално оползотворяване на уикендите, но като сме навън започва да ми липсва домашния уют, като останем в къщи ми писва от домакински задължения - абе няма угодия!  Sick С баткото ми помагаше много за храненето, а сега повече си играят заедно. Все по-рядко чува Ники като се буди нощем, но се връща толкова уморен от работа, милият, че му е простено... Хубавото е,че имаме баби на разположение - не разчитаме на тях непрекъснато, ама може да им дадем по едно-две хлапета за час-два да идем на концерт или на кино -довечера ще гледаме Next в Арената.
Гадамер, радвам се, че ситуацията се нормализира! Peace
Жени, понеже водичка не пием, обтривам с пръст венеца след хранене. Зъбите на Ради започнах да мия от 10 - месечен и той много се кефеше. Вече попропускам мазането с лосионче...
Нищо не казвате за виждане тия дни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт