Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 856
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Леле, Гадамерец, шо си сИлна жЕно ooooh!имаш и черния хумор емотикон да сложиш\ #2gunfire\ДАНО ТИ СЕ ОПРАВИ ГАДНИЯ БЪЛГАРСКИ ЗЪБ, дето баш сега е решил да ти врътка номера! е това  пак ако не е каръщина. ShockedМен зъб ме заболя когато бях в провинцията . Отидох на зъболекар, сложи ми арсен. ДА АМА АРСЕНА ми се изместил и ми некротизира папилата на венеца..Та тук в квартала една зъболекарка ми го долекува....АЗ съм абсолютен карък..Ако си купя неква дреха, или ще се окаже с дупка, или шевът ще е изпуснал, или ако няма физиологични проблеми Mr. Green Mr. Green Mr. Greenще я видя в друг магазин по-евтина.. Mr. Green Mr. GreenАко ми спре косопада ..или ще ми поникнат мустаци, или ще ми падне нокът... Mr. GreenЕ, така съм...цял живот JoyИ аз ви желая СКОРО ДА СЕ ОПРАВИТЕ! За съжаление това с дневника не може да стане, защото раната му е НЕПРЕКЪСНАТО ВЪЗПАЛЕНА...няма "затихваща" фаза..Ама .. newsm78може и да спра даден вид пюре ..пък ще видя..

# 151
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леееелеее от оплаквания забравих да ви почерпя за 7-мата Месечинка на Ема

# 152
....

Какво се оказва сега с Пентаксима. Уж от на-добрата ваксина стана най-неефикасната. А защо ни бодоха три пъти?
...

Не че не е ефективна, въпроса е че е 5 в 1 и че на някои дечица може да дойде доста агресивна... Но - примерно като при Сашко на Жени - всичко си мина ок, така че и това е много относително, но наистина, няма как да знаеш предварително преди да се постави ваксината  Hug.

Мина - стискам палци всичко да е наред, моля те, дръж ни в течение какво ще ти отговорят производителите. А - за убиване е педиатърката според мен - нали нейна беше идеята за разделянето на ваксината?  #Cussing out

Гадамер - нека всичко да мине по възможно най-благоприятния начин за дечицата и за теб  Peace.

# 153
  • Ботевград
Запис  Mr. Green
Аз малко позапочнах работа за 2 седмици ще замествам и затова така не се вясвам, не съм изчела последните 2 теми, но честито на всички с поводи, надявам се да няма болнички дечица и честито на всички почиващи вече по морето бебчета, ех, ние си взехме карта за Св. Констентин и Елена чак за 5 септември  #Crazy
Чакам си с нетърпение  Hug

# 154
Златна и ние най-вероятно ще ходим септември на Константин и Елена.
 И ние сме с карта в станция!
Така че може да си плажуваме заедно!

Има и хубав момент в това да си чак септември , щото цяло лято си в очакване на хубави моменти!  Mr. Green

Ние с Дари и Мама Мони пихме сладко сладко кафенце на кортовете до Студентски град и беше супер!
Борис и Митето са супер сладури и слушат много - папкат , спинкат, смеят се и си ядът играчките!Бебешка му работа!
И Магито беше доволна в такава приятна компания!
Целувки и хубав ден!

# 155
  • София
Качка вече е казала. Ето и малко снимки - наистина чудесно е това кафенце! Надявам се другият път да сме повече!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139472

# 156
Качка вече е казала. Ето и малко снимки - наистина чудесно е това кафенце! Надявам се другият път да сме повече!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139472

Еха, че хубаво сте си изкарали - и кафенцето е супер!  Hug Веднъж минахме през тази част от Студ.град - м/у МГУ и ТУ - беше неделя, цареше невероятно спокойствие. А и ми стана едно мило и малко тъжно - студентски спомени ме връхлетяха  Flutter. Но - исках да кажа - блазе ви че живеете в толкова хубав квартал!  Party

# 157
Честита месечинка на Емаааа!

Да ти е жива и здрава Гадамер! Hug newsm51 Two Hearts

# 158
gadamer, дано се оправите всички там, с тези проблеми. Peace

# 159
  • София, Дианабад
Здравейта мами  Laughing
Ние наистина май най-накрая намерихме къде да си прекарваме приятно разходките Laughing И сега сме намислили разходка в Зоологическата градина във вторник. Какво мислите за среща в 10.30 пред входа?

Роси,
аз изобщо не си харесвам квартала. Наистина сме близо до Студентски град, но е само това. Няма хубави кафенца в нашия квартал и магазини, има шумни улици и 1 единствена широка градника с твърде много майки....
Гадамер, много беди са ви сполетяли, но браво на теб за борбения дух. И права си с приказката - за обущаря...  Да ти е жива и здрава Емка и все такава засмяан да расте...  Laughing Laughing Laughing

Щях де пиша повече, но мъника мрънка за ядене..

# 160
А пък мен ме гони един тих съботно- неделен бяс... Незнам как е при вас, но аз с нетърпение чакам уикенда, за да правим разни неща цялото семейство, обаче какво се получава доста често? Бащицата спи до обяд, докато малкия флиртаджия ме разиграва от 7 сутринта... Е понякога имам строга програма и ако настоявам излизаме към 10 часа... ама как да кажа... Ако не правим нищо- ми се иска и аз една събота или неделя да си поспя до обяд, а Даннито да разиграва малко баща си... То най- вероятно аз съм си виновна за тази ситуация... ама се чудя дали де не пуснем една анкета "Получавам ли достатъчно помощ от съпруга си в грижите за детето"...
Снощи и за Есмичка си мислих... божее аз с 1 дете трудно се справям, ако бяха 2 направо незнам как щях да съм жива... честно...

Примерни отговори за анкетата, ако се навиете на такава:

1. Получавам достатъчно помощ и съм доволна
2. Получавам задоволителна помощ
3. Не получавам достатъчно помощ и съм бясна
4. Помага ми свекървата, домашна помощница или др...

Хайде чао засега... аз, за да ми е пълна мизерията реших да сготвя една зелка, която се сещайте как мирише и ме депресира допълнително... та отивам да бъркам манджата, преди да се е разревал дребния...

# 161
Софко, ако трябва да бъда честна - на анкетата отговора ми е 1 - получавам достатъчно помощ и съм доволна. Нашия тати работи доста - понякога до 12 - 1 часа след полунощ е пред компа, но винаги мога да разчитам на него - единствено не кърми Марти. През деня майка ми е в къщи - докато работя също ми помага, освен това върши и много домакинска работа. Определено съм облекчена страшно много.

# 162
значи....да те успокоя sofkobofko пък и да ти дам пример де Wink
ще ти кажа положението при нас-в началото предимно аз се грижех за НИЯ(което е напълно нормално де) ама се получи един момент в който мъжа ми се прибира в 8-9 от работа като след това е минал през фитнеса(НИЯ вече спи)-къпе се,вечеря и то става 10 часа -изморен е и си ляга Crazy-и така излизаше ,че по 2-3 дни не може да я види будна Shocked- хм...ама не на мене тия-и си казах тежката дума-тоест ,че аз гледам детето когато той е на работа-ама през останалото време сме фифти-фифти-разбираме се  кой има ангажименти и кой кога излиза-и така...трябва равенство да има Peace Wink

п.с забравих да добавя нещо много съществено-на нас никой не ни помага-имам си една свеки само на книга-да е жива и здрава ама сме в един град и до сега я е разходила веднъж за 2 часа навън и дойде да я гледа в нас докъто тя така или иначе вече спеше 2 пъти за по 2 часа(тва за 6 месеца време)

# 163
# 164
  • на странно място ......
Тази анкетка е доста депресираща!
Добре че нашето тати помага, иначе нямаше да гласувам, не толкова колкото имам нужда, но все пак се старае човека, нали все пак и на работа ходи! На нас също никой не ни помага, свекито не живее в БГ и вижда беба 2 пъти в годината, а моето маме има желание, но тъй като се престарава аз избягвам да я употребявам по това предназначение  Crazy
Цункам ви за лека нощ!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт