Недоносени деца - 1

• 22 421
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.И аз съм мама на недоносено бебенце,въпреки ,че го родих  в началото на 9 месец,36 седмица.Моето малко слънчице се роди на 1 юни 2500гр. и 48 см.Ще се радвам да науча нещо полезно от вас.Защото малко се шашкам.
Бяхме и в кувиозче за една нощ .Това е засега .Когато имам повече време ще пиша. Grinning

# 166
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Как сте в тия жеги ooooh!, уж излизам рано сутрин и се прибирам към обяд, но така съм уморена. Към 17,00-18,00ч. пак излизаме , но вечер заспивам като трупче, дано с тия разходки да ми спаднат килцата hahaha Joy.
С тия колички, стълби направо съм като един културист в ръцете, а и малкия взе да тежи ooooh!.
Добре дошла на maslinka   bouquet.

mim40 , не знам какво правите без вода, даже и да е за 1 ден.
Хайде чао

# 167
Ха, и аз стопявам тлъстинките. Мога да се похваля, че през последния месец свалих 6-7 кила и се чувствам значително по-добре.
maslinka, добре си ни дошла Hug. Ти си с най-малкото бебче май. Да ти е здраво и щастливо!

# 168
здравейте! Да се запишем и ние! HugКазвам се Магдалена,моят Тошко се роди в 36г.с.,на 08.11.2006г. 2500кг,48см.Да попитам майките на бебчета на нашата възраст-кога започнаха да сядат децата ви?Ние сме вече на 7м,но още самостоятелно неможем да стоим.Благодаря ви!  bouquet

# 169
мим4о как ги топиш тея тлъстини от жегата ли само или и диета някаква правиш аз уж пия фемимодел и не ям много пък все съм си на едни и същи кг а като знам че преди бях 47 кг направо не се побирам в кожата си от яд някое мамче да даде диета или нещо друго за отслабване че вече се чувствам слон само хобота ми липсва Grinning

# 170
вчера даваха интересно предаване за диетите.една мацка свалила за няколко седмици 20 кила  Shocked идеята е следната, не се лишаваш. сутрин ядеш задължително няколко филии със сладко, повечко въглехидрати да има. на обяд и вечер ядеш храна без въглехидрати, само белтъци. разбира се да внимава с пиенето, само водичка. мисля да я пробвам, че имам още няколко кила  Embarassed

# 171
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Днес имам повод да Ви почерпя макар и виртуално, но от сърце - дъщеря ми днес става на 6 годинки.

# 172
честито   bouquet

# 173
didi_demi, много щастливо и безгрижно детство й пожелавам на малката симпатяга! Да те слуша и да помага!
Ние бяхме на консултация и сме 7800 гр. и 67 см. Доктора каза да започваме с месни пюрета, а на мен както винаги не ми се ще.
Искре, килата ги смъкнах с доста ограничен режим и упражнения от каланетиката, че нали и никъде не излизахме близо 10 дни след операцията. Просто спрях да ям хляб, сладко, свинско месо. Наблягам на салатките и плодовете. Чат-пат ям кисело млекце, сирене и кашкавал много рядко. Кафето, обаче си го пия със захар - не мога, просто ми се гади от горчивото кафе Sick. Спрях да вечерям късно и да преяждам на вечеря (много лош мой навик). Не мога да се похваля със стриктен режим, а и никога не съм имала такъв - също голяма грешка. Карах и една луна наскоро и там падна едно кило. Почвах диетата със зелевата супа - издържах до 4тия ден и ми писна, но и там свалих 2-3 кила. Знам ли, то си е до организъм. Разгледай във форума за диети - има всякакви съвети за отслабване и поддържане на фигурата.

# 174
didi_demi честито и от мен да сте живи здрави и много послушни   bouquet

# 175

ЧРД  на принцеската

# 176
  • Варна
Добре дошла, magika! Относно сядането, Вики отдавна има желание да сяда, но на последната консултация педиатърката каза да не го оставям за дълго седнал - трябвало да е полуседнал, но той се сърди и всеки ден увеличавам времето , в което го оставям да е в седнало положение. Не е стабилен - килка се настрани или напред ако му пусна ръчичките.
didi_demi, да ти е честита рожденничката, много да те радва   bouquet

# 177
Благодаря ти за отговора viki76! PeaceМоже найстина момченцата по-късно да сядат,както съм чувала за много други дейности при тях! Честито на didi_demi за малката принцеска!Много да те слуша и да те радва! http://www.tialoto.bg/article.php?cat=27&id=3925

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 17:55 от magika

# 178
magika, забравих да те поздравя с ДОБРЕ ДОШЛА!  bouquet
И ние сме като Viki_76, само дето го слагам в столчето за кола - полуседнал. До едно време кротува и после.... Забравих да питам педито днес, да правим ли нещо по-специално. Въпреки, че си мисля че щом дойде момента сам ще си проседи. Усещам, че не е готов. Не му стига до акъла да пази равновесие  newsm78.

# 179
DIDI DEMI, ЧЕСТИТА РОЖДЕНИЧКА!!! МНОГО ДА Е ЗДРАВА, ДА РАСТЕ ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА, БЕЗКРАЙНО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА БЪДЕ НАЙ-ДОБРАТА КАКА!

Общи условия

Активация на акаунт