Недоносени деца - 1

• 22 416
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Гледам, че днес пак имаме повод за почерпка Wink. VAL STEF ИМА РОЖДЕН ДЕН! ЧЕСТИТОО!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

Zoia Alex, радвам се, че Билянка е вече у дома. Вярно, в началото ще ти е притеснено, дали полагаш максимално най-добрите грижи за бебка, но ще видиш как с течение на времето, ще се опознаете взаимно и всичко ще си дойде на мястото. Ще спреш да си задаваш въпроси от рода на: ама сега защо плаче?, просто, защото ще можеш да разпознаваш в повечето случаи на какво се дължи неразположението й. Стискам силно палци да мине леко операцията Praynig. Сигурна съм, че ще е успешна Hug

Тина, много ни помага и подкрепя татито, само да си е в къщи Sad. Няма да тъгувам, то не остана, дето се вика, още около месец и се прибира Grinning

# 181

Дидка да ти е жива и здрава малката принцеса.
 Пожелавам ти да ви носи много радост и положителни емоции.

# 182
Val Stef честит рожден ден и на теб,желая ти да си заобиколена от искрените усмивки на хората,който те обичати най вече да си жива и здрава  bouquet

# 183
Мами я да ви питам смятате ли да ходите на море  с малчуганите тази година,че аз още се зачудвам понеже нашите приятели ще ходят на 15 юли и ни предложиха да ходиме с тях,но техните деца са на едното семейство на 1г,а на другото на 1г и 4месеца?

# 184
val_stef,честит рожден ден! Жилая ти много любов, щастие и усмивки!  bouquet

# 185
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Благодаря на всички Ви за хубавите пожелания по случай РД на моето вече пораснало момиченце  bouquet Беше един ден изпълнен със спомени от моя страна, а за децата беше страхотен купон.

Честит рожден ден, Val Stef  bouquet

julia asenova , аз смятам и това лято също да заведа децата на плаж Peace. Не се притеснявай, важното е да сте под чадъра с малкия човек. Миналата година Алекс беше на 5 месеца ,като отидохме на плаж с него( беше м. Септември) и не беше много горещо. Обаче сега като ходи вече се чудя как ще го удържам да стои под чадъра newsm78.

# 186
 Миналата година Алекс беше на 5 месеца ,като отидохме на плаж с него( беше м. Септември) и не беше много горещо. Обаче сега като ходи вече се чудя как ще го удържам да стои под чадъра newsm78.

Сега наистина ще ти е трудно да го удържиш.

Викайте ми Юле,че много тъпо съм се регистрирала hahaha

# 187
  • Добрич
ОК, Юле Peace

Права си , трудно ще го удържа малкия Peace

# 188
Ето и моето семейно албумче http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144679

# 189
  • Добрич
Юле , много сте хубави Hug

# 190
Мерси Дидка Heart Eyes

# 191
Привет на всички мами в темата!!!
Разтърсих се за захранването какво пише и случайно ви открих. Разрешете да се присъединя. Моят герой се показа на бял свят на 08.12.2006 по обяд, едва дочакал 30 г.с и хукна да излиза ... тясно му било ..!:) То не е много весело ама ако не вложим поне малко насмешка борбата става груба.
И така, баби дядовци .. почти всички освен мен искат "големия мъж" да се захранва вече ...а аз упорствам още. Вие кога захранихте и с какво? /предварително се извинявам ако е разисквана тема ве4е, ама не я намерих/

# 192
 Добре дошла ziqi  bouquet

# 193
  • Добрич
zigi  welcome

[u]За захранването[/u] и двата пъти по различно време - дъщеря ми 10 месеца я кърмих и й давах само плодови пюрета по 1  на ден, след 10 месец я записах на ДМК, но за кратко, след това тя отказа да яде друго освен кисело мляко , така беше до 4 години, а сега яде краставици, кисело мляко, картофи и понякога тестени закуски. Не яде месо ooooh!.
Алекс го захраних към 5-6 месец с плодово пюре, записах го и на ДМК, но и той не е любител на тая кухня. Сега го гледам , че набляга на плодове, това ме радва. При мен беше така със захранването, сигурно другите мами ще ти кажат повече неща за него Peace.

Юле, как така бързо си възвърна формата на тая тънка снага newsm78, що само аз не успях Crossing Arms

# 194
Дидка честно да ти кажа пих Златно чудо и с него свалих 7 кг.А останалите с ограничения-не ям тестено,ограничавам се от сладкото и газираното,наблягям на салатките със сиренце Peace

Общи условия

Активация на акаунт