Недоносени деца - 1

• 22 415
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Юле , сериозно ли със Златно чудо.

Ох, и аз се мъча доста килца имам за сваляне, но и аз се ограничих с храната, вече виждам малки резултати, но пък си мислех и аз нещо да си взема, чух за хапчета Ксеникал - имали голям ефект, но още се чудя newsm78

# 196
         Не съм чувала за тези хапчета.
първата седмица която пих златно чудо пропусках по 1 ядене и вместо него пиех по 1 глътка от него,свалих 3 кг.Втората седмица пак така,но свалих само 2 кг и третата също.След това спрях да го пия и за около 2 седмици свалих още 3 кг.Сега пак смятам да почна да го пия.

# 197
  • Добрич
Юле, а само Златно чудо ли пише на опаковката или има и нещо друго?

# 198
да се похваля. бяхме на очен лекар, окото на тони се е оправило  Hug след година пак на контролен преглед. вече са без памперси и е голям кеф  Flutter
аз захраних на 5 месеца и малко с морков

# 199
zigi, добре дошла! Аз му дадох малко плодово пюре като стана на 5 месеца, но само за проба. После си продължихме на мляко. Като стана на 6 започнах пак с плодови и зеленчукови пюренца. От 3-4 дни сме и на оризова каша.
всевиждаща, поздравления за добрите новини  Hug

# 200
Абе, хора, да ви питам как виреете в тези жеги? Аз направо не се дявам в кожата си. Детето е вечно изпотено - с капчици роса по главичката. Не знам какво да го правя. Днес го изкъпах след обяд като се събуди. Иде ми да го гмурна в един леген и там да си кисне цял ден  Laughing. Нямаме климатик или вентилатор. Не смеех да правя течение, за да не настине така изпотен. Но сега направих, че иначе нямаше заспиване (то пък едно течение - с нож да го режеш). И при все това пак се изпоти. Горкият само мрънка и усещам, че не се чувства добре. Единствено навън оцеляхме някак си след 18 ч. на сянка.  Жегааааааааааааа! sweating

# 201
Топим се в собствен сос,аз даже бях на лекар,че нещо жегите тотално ми пречат,оказа се че имам проблем,ама ще го реша де PeaceДа не се притесните за мен,иначе съм *куче марка* Mr. Green

# 202
Добре дошла на Зиги !
VAL STEF  - честит рожден ден на патерици!
Да се похавля, вчера беше операцията на малката-мина много леко и бързо.Оперираха само едната херния другата може да чака.Мацката е много свежа, не плака не беше неадекватна.док. каза че и сложили някяква 'бам башка' упойка.каквато и да е и понесе много добре, според мен спинална  newsm78 щотото имаше  на гръбчето лепенка.
 За жегите и при нас положнието е тип сауна, замислям се за климатик, но се притеснявам че Билянка е още ного малка.Дали ако излезем през деня по жегите на някое хубаво сенчесто място няма да й е по-добре от колкото вътре?  newsm78пък нали не трябвало по слънцето да я извеждам?
А днес сме на очен в 15.00  на другия край на София ще я сварим в колата мацката ама  няма как
Лек ден на всички

# 203
браво на Билянка  Hug

# 204
Браво на Билянка,тя е герой Heart Eyes
Стискам палци и при очния всичко да е наред Hug

# 205
Zoia_Alex, радвам се, че операцията е минала безпроблемно! Успех днес на прегледа!   bouquet
всевиждаща, каъв ник си ударила. Тъкмо се зачудих имаме ли нов член, но те разкрих бързичко по "извънземното" и по "немското" : ).

# 206
mim40, аз затова ги оставих  Peaceда ме познават хората. всъщност това си ми е ника, бях го сменила заради една тема и бях забравила да си върна моя  Embarassed

# 207
Уф, хич не ми се искаше, но днес включих климатика..не се живее иначе. Дано на бебчо да не му се отрази зле...Направо незнам кое е по-добре..да се потим от жега или да рискувам с климатик  newsm78

# 208
Здравейте.Да се похваля и аз че вчера се мерихме колко кг. сме.Надали сме.От 2430гр.сега сме почти 2800гр/За една седмица.ДОк каза че е малко,но аз съм спокойна щото и това е нещо.
Чудя се как да я обличам .Док каза да не я пускам още по къс ръкав ,но в тая жега незнам.Мисля че и топло.Но нито плаче нито мръкна.Трудни сем на яденето.При вас как беше.Неще да суче и се налага да се цедя и да давам от шише.А и давам и фризолом,шот като нямам време или нощем особено няма как да се цедя. постояно  се цедях,но умирах за сън и затова се наложи да спра..Права можех да заспя и бях  неадекватна.Сега съм малко по добре.Но ние ядем по 1 час.Спираме почиваме и така.

# 209
maslinka и ние бяхме така нас ни изписаха 2165 кг трудно ядеше и постоянно бях в напрежение но свикна а това изобщо не е малко според мен ако сметнеш още 3 седници за да стане месец как мислиш много е добре даже и ние наддавахме така изписаха ни на 26 март 2165 а сега е на 3 месеца и е 6500кг така че бъди спокойна ще порасне аз до скоро даже си записвах по колко е изял и колко пъти на ден но вече не защото видях че е станал на слонче милия растете бързо и бъди спокойна мила  bouquet                                                   
а сега да ви кажа какво диета пазя от вчера тя е за три дни и се отслабва 5 кг -sutrin -  1 tvardo svareno jaitse
sled 3 4asa - 150 gr izvara + 2 4aeni 4a6i 4ai , no ne zelen
sled 3 4asa - otnovo 150 gr izvara + 2 4aeni 4a6i 4ai , no ve4e s edna malka laji4ka med
prez tselia den ni6to drugo ne se jade
nikakva sol zahar kafe gazirano - ni6to drugo
zadaljitelno se izpivat 2 litra voda za denja
prodaljava 3 dni i ako ja spazva6 to4no po 4asove i gramove , ti garantiram 5 kg za 3 dni
no sled tova e opasno- trjabva da zapo4ne6 da jade6 ne6to leko na 4etvartia den
i ne se povtaria prez sledva6tia 1 mesets za6toto e naistina opasno
жа какво диета пазя от вчера тя е за три дни и се отслабва 5 кг
доста ми е трудно вече да я ям тая извара аз я тъпкам тя излиза обаче съм решила да устискам до утре само после трябва по лека храна защото бързо се връщат кг дано да не се изкуша защото особено сладко обожавам
успех на желаещите да я пробват

Общи условия

Активация на акаунт