Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за даване на сок от череши на бебета?
Кога е безопасно да се дават ягоди на деца?
Какво е рахит и какви са неговите симптоми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за даване на сок от череши на бебета?
-
Кога е безопасно да се дават ягоди на деца?
-
Какво е рахит и какви са неговите симптоми?
-
Какви са рисковете от херния при недоносени бебета?
-
На каква възраст децата започват да държат главите си изправени?

.

,незнам ти си реши ,а и ако можеш обади се и питай пак.Иначе за другото не се притеснявай,нашите деца не влизат в тези листовки,проблемите са им малко по като за възрастни
, иначе едва ли би се получила някаква реакция помежду им (поне аз така си го представям). Иначе в болницата на втория ден беше някаква нервна сестра, която с големи трудности капна капките на Тери (на 2-3 пъти) и в един момент Андреев направо и дръпна ръката и процеди "достатъчно".
Тя си мисли, че ми помага, но всъщност е обратното. Първо, че глези детето. Постоянно я гледам в ръцете, докато го носи, кога ще му изпусне ръчичката да си бръкне в окото
. Второ вчера му загорих ябълките докато ги варих, че се заприказвах с нея (разсейвам се и забравям дори за капките на Тери - ужас). Трето не мога да се опъна да си почина поне за час. Снощи си легнах в 10 часа - направо бях като изцедена. Идва сутринта и си заминава вечер. Добре поне, че успях да изляза и да свърша няколко полезни неща, че още не смея да изведа детето. Слава Богу днес е за последно