Недоносени деца - 1

• 22 376
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Колко много хубави неща са се случили за няколко дни Simple Smile
Много се радвам, че операцията на Вики в  Германия е успешна. Дано куклата се възстанови бързо и първо да види и разпознае мама - тя го заслужава   bouquet.
Мим40, честито ви първо зъбче. От почерпката с иглите ще се възползваме, че Виктор би трябвало скоро да се сдобие с 2 - долните резци прозират от около седмица, но още не са пробили. За сметка на това сега го мъчат горните.
didi_demi , на вас честити ви бягащи крачета! Ще има да тичаш и ти след него Wink

# 91
Благодаря ви мили момичета за пожеланията Hug Hug Hug
Честити зъби,ходещи крачета и други подобни бебешорски ,сладурски неща Laughing,много ви се радвам,това са хубави моменти,бях ги забравила,нали сме каки Mr. GreenНие даже вече сме на етап кариеси по зъбите,ама това да е проблема
Мимчо как е очето на Тери?
Вики ми направи непоносимост към едните капки та се наложи да я заведа на лекар . Отидох в *Ден* при Константинов/голям сладур е Hug/,ама нали сме контингент на германците,тук ги е страх да променят лечението.Все пак спрях онези, които подозирам,сега ще се обадя  и в Германия,дано съм на прав път.Надявам се вие да сте добре Heart Eyes
Целувки от нас за всички  bouquet

# 92
Viki i mama, нещо из немско, ако мога да ти помогна, само кажи  Hug

# 93
Viki i mama, нещо из немско, ако мога да ти помогна, само кажи  Hug
Благодаря ти Hug
Чак октомври сме на преглед ,така че тогава ,ако нещо се закучи, ще свирна  bouquet

# 94
Ох, чак сега се домогнах до компа.
Ами мисля, че очето е добре. Още е леко зачервено, особено след сън. Голям зор ни е това капане на тези капки. Вече свикна с тях и усеща, маймуната му, какво ще става. Странното е, че Андреев ми каза да ги капем веднага - единия вид след другия. А пък аз прочетох на тези, които се явяват някакъв антибиотик, че трябва да се изчака поне 15 мин. преди или след (абе как го обясних...). Другото, което ме притесни е, че се използват при деца над 1 година  Shocked. Но няма начин ще спазвам лекарските препоръки, пък дано е за добре. А Константинов наистина е голям мишок Laughing Какви звуци издаваше докато преглеждаше Тери, за да му привлече вниманието... Joy

# 95
Мимчо,аз така знам-капките се слагат едните и поне след 20 мин. другите,така правя и сега Peace,незнам ти си реши ,а и ако можеш обади се и питай пак.Иначе за другото не се притеснявай,нашите деца не влизат в тези листовки,проблемите са им малко по като за възрастни PeaceПо принцип се взима ползи-вреди,при нас ползите са повече от вредите,тъй че спокойно,важно е за очето да не развие инфекция,а това ти го гарантират точно капките с антибиотик Hug

# 96
Ами да, и аз веднага като прочетох листовката забравих за доктора и взех да изчаквам между капанията. Може би трябва да мине време, за да подейства медикамента самостоятелно, а не да се "разрежда" с други  newsm78, иначе едва ли би се получила някаква реакция помежду им (поне аз така си го представям). Иначе в болницата на втория ден беше някаква нервна сестра, която с големи трудности капна капките на Тери (на 2-3 пъти) и в един момент Андреев направо и дръпна ръката и процеди "достатъчно".

# 97
Ехооо, къде се дянахте всички? Да не би да забравихте да се приберете в това хубаво време Laughing Ние вече 2 дни се радваме на компанията на свеки, дошла си е за малко от село и не пропуска и миг да дойде да разнася Тери. Та затова и не пиша денем.
Наде, а ти пък къде се изгуби? Как е порта на мишката Mr. Green

# 98
  • Средната земя
Ние вече 2 дни се радваме на компанията на свеки, дошла си е за малко от село и не пропуска и миг да дойде да разнася Тери. Та затова и не пиша денем.

Айде честито на печалившите  Mr. Green

# 99
Смей се, смей се. Днес пак ще идва Close Тя си мисли, че ми помага, но всъщност е обратното. Първо, че глези детето. Постоянно я гледам в ръцете, докато го носи, кога ще му изпусне ръчичката да си бръкне в окото #Crazy. Второ вчера му загорих ябълките докато ги варих, че се заприказвах с нея (разсейвам се и забравям дори за капките на Тери - ужас). Трето не мога да се опъна да си почина поне за час. Снощи си легнах в 10 часа - направо бях като изцедена. Идва сутринта и си заминава вечер. Добре поне, че успях да изляза и да свърша няколко полезни неща, че още не смея да изведа детето. Слава Богу днес е за последно Mr. Green
Аз свикнах да си го гледам сама и си имам някакъв мой си ред. А като дойде някой друг човек и всичко се обърква. Абе баби - какво да ги правиш!?

# 100
  • Добрич
Здравейтеееееее

Вярно е от разходки не мога да се докопам до компа Laughing.
Вчера момичета правих питка за моят Алекс - правих за втори път и пак стана на подметка, добре че мъжо отново  беше поръчал , че не се изложих, а на почти всички бях казала за питката. Отсрамих се с купешка, така направих и с питката на каката Laughing

такааааааааааааааа, а сега ви оставям , че отново се е разшетал малкия Joy

# 101
  • Средната земя

Никога вече! Днес мъжътми ме сюрпризира, че и мойта ще идва Confused Така е! Който се смее другиму...сам пада в него  Crazy
 Чувствам се лош човек като дойде свеки. Просто не искам да се навира на детето, неприятно ми е като я разнся и въобще - неприятно ми е!

# 102
Ами ти остави, ама какво стана уж щеше да си тръгва утре. Да ама не! Като ме попита утре сутринта към колко часа да дойде и си помислих, че недочувам. Тъкмо си мислех, че няма да имам време да натрупам още негативи.... Гледам да стискам зъби за всеобщото благо. Ето това много ми хареса и важи и за мен:

Чувствам се лош човек като дойде свеки.
а лошото е, че тя се цупи и пресилва всичко, та излизам и още по-лоша от това. Тези дни обаче май пази поведение.... Mr. Green

# 103
  • Добрич
Добро утро момичета Hug

Честит Рожден Ден,iskra.v.s  bouquet. С пожелание за многоо здраве, щастие и любов  bouquet.

Аз за моята свекърва нищо не мога да кажа, много е готина. Винаги ме пита дали може да дойде да види децата, но не се застоява - стои около 1-2 часа най-много и си отива,така е и моята майка. Живеем отделно от родителите си. Каним ги само на гости и обратно , те ни канят на гости и това е. По-далеко и сме в по-добри взаимотношения. Wink .

Хайде момичета чао .......... до следобед, че излизам на разходкаааааааааааа

# 104
iskra.v.s, честит рожден ден! Да си жива, здрава, красива и щастлива мама!  bouquet
Как е в Обзор? Ходила съм там някога на почивка. Бях на 3 годинки Laughing Там видях морето за пръв път!

Общи условия

Активация на акаунт