1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 342
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Яд ме е, че заваля, щяхме да излезнеме  Confused За щастие пък, с моят Кроки 30 мин плътно си играхме на "Дай топката!" - аз я хвърлям (хвърлям и едно око на форума  Mr. Green, но като цяло приоритет ми е играта), а той търчи до края на стаята и ми я носи.

Та в този ред на мисли как казвате "Дай топката!" или по бебешки, напр. "Дай топ`ата!" или "Виж колата/кучето!" или "Виж бау-бау/буто!". Аз я карам на топката/колата/кучето като смятам, че той сам ще извади сричката, с която да ги назовава.

# 166
Хм, щях да се оплаквам, че това е дискриминация, ама пък от друга страна супермам не звучи зле...
Не му говоря на бебешки, защото някъде четох, че децата познават правилната дума, даже и да не я произнасят сами те правилно  и се объркват, ако пропуснеш някой звук.

Ами съвсем си е друго тук сега в дъждовното време, как бързо-бързо се изпълват страниците.

Не съм проверявала дали Иво е приет, защото вече няма смисъл. И да са го приели, няма да го дам на ясла.

И да се похваля - смених работата  Crazy за по-високи осигуровки, щото да може поне 9 месеца да взимам повече от 180 лв. Та от днес съм на работа за 1 ден в старата работа, после напускам и от утре или вдругиден почвам новата работа. Те и двете работи са в Пловдив, а аз съм си в София, но ние супермамките ги владеем добре уменията по телепортиране  Mr. Green

# 167
  • София
Те и двете работи са в Пловдив, а аз съм си в София, но ние супермамките ги владеем добре уменията по телепортиране  Mr. Green
Върни ми гривнаааааатааааааа моя си еееееееее  Mr. Green
Юле, страшна си! Каня те официално на срещата да попия малко от твоите супермамски възможности  Mr. Green

# 168
Коя среща  newsm78
ПАК ли пропуснах нещо?

# 169
Данче, аз умалителни и бебешки думи не използвам. Като на голям човек й говоря.

Ние направихме една едночасова разходка под дъжда, че ни хванаха бесните цял ден у дома. Яна застава на вратата и започва да блъска по нея, носи ми обувките и ми ги тика в ръцете да я обувам и да излизаме. Страшна беснотия е Twisted Evil

юлче, защо няма да го даваш на ясла? Няма ли да ти е по-лесно, или се притесняваш да не довлече болести от там?

Късно ли е да подам молба за ясла?

# 170
  • Boston, MA
Мецанке, добре си се завърнала! Много е пораснала сладурката Невена!

Данче - ето ме бе - перфектна! Mr. Green Не гледам детето, рядко домакинствам, и се случва да пляскам ръчичка (но май ще спра, защото резултат не виждам, много по-добре работи отместване и забаламосване с други неща).

Забелязвам някакви нови зъби назад в устата на Дани, но не мога хубаво да проверя, че хапе... Обаче пък се поуспокои малко, само един път на нощ се буди.

Да се похваля, че вчера най-после каза "Мама" целенасочено към мен... Иначе нон-стоп "Тати" и "Баба" беше, ама-ха. И това с такава перфектна майка.  Laughing

Нуни, а Дани си слага шапката, застава до вратата и казва "Чао" с ръчичка.  Grinning И при нас вали, трябва да му взема едни гумени ботуши, за да си шляпа по локвите.

Като казах гумени и се сетих, има ли в България такива обувки/галоши/сандали/чехли? За деца са супер, а и ние с майка ми се обзаведохме и са страхотно удобни, меки и леки като перце. Препоръчвам ги:

# 171
Стенли е приет в държавна ясла, но не ми се иска да го пускам от септември, мисля да питам колко време ще ми пазят мястото и от кога мога да го пусна. Поне октомври или ноември  newsm78

Знаете ли дали спират майчинството, ако детето тръгне на ясла, защото чух такова нещо  Thinking

Нуни, ако искаш за тази година, мисля че е доста късно вече, но за следващата може и да се пробваш  Peace

# 172
  • София
Юле, грешка  Embarassed но като се видиме с теб най-накрая наистина ще бъде - The Срещата  Mr. Green

Бубка, няма и такива неща при нас. Айде, г-жа Перфектна да направиш един внос  Mr. Green

Аз като го шляпвам се чувствам като някоя горгона змей, направо позеленявам от яд. Ситуациите са тъпи - бута последната препълнена лъжица с манджа,  която се разпляква на опазената до този момент чиста блуза. Лигавник? Него го вее като кърпа на хорце  Mr. Green или по-точно  #Cussing out

# 173
  • Варна
Данче аз съм от неперфектните Confused
Направо ме изядохте деликатно, ама с парцалите Embarassed Какво да се прави, всеки човек различен, всяко дете също. Моето дете също е гушкано и целувано, постоянно. Но и плесвам ръцички, от време на време. Днес не съм, много кротък беше. Явно се дължи на краставицата,, която гриза 2 часа Laughing Запасих се и сега така ще се укротява.
Срок за яслите няма, приемат молби, но места няма. Аз подадох преди 2 седмици и съм номер 146, при 60 места за цялата година. След Нова година с по едно вино и пред градините кибик. Момичета, те като ги вземат през юни, какво ще правим 2 месеца? Без майчински оставаме, нали? Аз още от сега се чудя и вайкам какво ще правя, ако не го вземат и догодина newsm78
Бебешки не ползвам, не разбирам и не говоря Simple Smile Племенника ми го учат на подобни щуротии, ама те там майка и дъщеря са на един акъл, брат ми само се ослушва.

# 174
  • Sofia
Данче, аз също влизам в категорията - сам за всичко и срам не срам, аз по ръцете не шляпам, но по памперса го правих вече няколко пъти.  Embarassed
Има дни в които не ме оставя на мира, постоянно мрънка, сърди се, тръшка се, всичко хвърля и с нищо не се заиграва, понякога говоря, нооо понякога не издържам.
И ние излизаме два пъти на ден - до обяд за около два часа и ако е топло времето хапва отвън, за съня обаче се прибираме, следобяд също излизаме за около два часа, у нас може всичко да е нагоре с краката, но разходки не пропускаме, опитвам се вечер или сутрин рано да свърша нещо, защото на Ивайло обедния сън е не повече от час.

# 175
И аз бебешки не говоря, възприемам го като голям човек. На мнение съм, че детето само си решава как ще нарича предметите, а аз трябва да му показвам как е правилната дума  Peace

# 176
  • София
Ааааа, Краси ти пък! Че ядеме хора само са такива легендите въпреки, че всички са слабички тук  Mr. Green Само си коментираме, давам ти дума, че никой не те ял ни с парцали, ни дибидюс  Mr. Green Честно! Като ми дойде музата да пиша щуротии спирка нямам  Mr. Green

За детската градина - не съм подавала никъде документи, защото съвсем не ми е ясно дали до септември ще може да яде сам, дали ще сме махнали памперса  Confused Много ми се ще, Аги да почне работа и шефчо да е при нея  Mr. Green После, планът ми е, да е при Тинчето  Mr. Green

# 177
Калпазанчееее, никой не иска от Шефчо да е без памперс и да яде сам, даже не се иска да е проходил  Peace Те си имат и проходилки.

# 178
  • Варна
Аз се шегувам, бре Mr. Green
Чувала съм, че деца които са бити доста, продължават със същия модел. Аз се чудя как да избягам от това. Баща ми ни биеше като магарета (не мисля, че ще го забравя някога), майка ми само когато сме били на път да се претрепем. За протокола, баща ми в момента злорадства, като казвам че ще нашамаря малкия. Както и да е човека хич не у ред и не съм му голяма фенка.
Мъжа ми и той бой ял много, но той е много спокоен човек. Отраснал е с втори баща (готин пич) и сега пък се стреми да бъде перфектен баща. Доста е дразнещо понякога. Сега настоявам малкия да ходи на вилата на майка му, а той се дърпа. Хората направиха ремонт и имат желаие да го гледат. Аз мисля, че детето ще хубаво, а и за нас тоже Heart Eyes Него все го е страх, от комари, буболечки и пр. все пак детето не цвете, нали трябва да свиква с околната среда. Вчера фас лапна, направо щях да припаткам, уж съм до него ooooh!
Аз гледам повече свобода да му давам, само дето малкото звер много бързо го обръща на свободия. Както и да е, много се отплеснах.
Доколкото съм чувала в яслите доста бързо ги научават на гърне и без биби, ние не сме в отбора (щот майка му е патка заспала Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil).

# 179
Красенка имаш едно голямо  Hug от мене... майка ми се омъжи повторно като бях на 10 и втория ми "баща" не смееше да ме удря, но какви ги е отшивал на сестра ми... И аз "не съм му фенка" и от него, в контраст на свободното ми детство преди това, сигурно ми е този сковаващ ужас от шамари... Ми всеки с номера си, и аз със моя...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт