1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 355
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Пламен хвана нощицата на прощъпулника. Ще става фризьор, а може и хирург Simple Smile И от толкова емоции каталяса и вече спи. Никога не се е случвало да заспи преди 9.

# 91
Здравейте  Hug
Тия дни влизам рядко, че съм на лекции по цял ден и не ми остава време да влезна във форума  #Cussing out

Има ли момчета, които обичат да бутат детски колички на момичетата по градинките  Thinking Стенли многооо обича, ама редовно ги обръща в тревата  Joy Като селска количка с пясък, кара я до там и я обръща да изсипе товара /бебето/ и хуква в друга посока, все едно никой нищо не е видял  hahaha

# 92
Има ли момчета, които обичат да бутат детски колички на момичетата по градинките  Thinking Стенли многооо обича, ама редовно ги обръща в тревата  Joy Като селска количка с пясък, кара я до там и я обръща да изсипе товара /бебето/ и хуква в друга посока, все едно никой нищо не е видял  hahaha[/color]

Joy Сладур  Laughing

Ами Дани4, Милена има и коли, но просто от само себе си предпо4ита плюШените и куклите. Не е да кажеШ, 4е ние наблегнахме на това. Ние zа това отиваме с нея в магаzин zа игра4ки, вместо да поръ4ваме неЩо по нета, zаЩото тя ни покаzва какво й харесва.

Днес е много уморена, сноЩи zаспа докато татко й й 4етеШе прикаzката, спа 12 4аса непробудно, на обяд днес zаспа на повивалника  Shocked  докато я облякох  Shocked  и спа 1.45 4 а можеШе и оЩе, ако не я бях събудила, и таzи ве4ер пак zаспа много рано. Ако не е от антибиотика, не ми се мисли какво ме предстои таzи ноЩ  Whistling

# 93
Краси, Стенли също повтаря само "Тати", а "мама" само, когато не е на кеф  Crossing Arms

Бубка, Дани е много готин  Heart Eyes

Елидима, честити ходещи крачета на Евелина, все напред и без спъване  Wink

Леси, честита ти племенница и ви пожелавам да е винаги здравичка и усмихната, за да ви радва много и да има незабравимо детство.

Татянка, Стенли харесва всякакви играчки и плюшени, но вниманието, което им се обръща е мах 5 минути и после не ги поглежда. Кога ще се прибере мъжа ти? А слуша ли приказките Милена? И аз искам да му чета за лека нощ, но си мисля, че няма да ми обърне внимание  newsm78

Кате, къде ще ви е фризьорския салон  newsm78 Ще имаме повод да идваме до Сливен, за да се пострижем при Пламен  Whistling

Снимките са ви страхотни, абе звезди са си априлчетата и това си е   bouquet

Дани, браво за ентусиазма и постоянството за памперса, дано скоро се похвалиш и с излизане навън с гащи  Peace И аз съм го замислила, но го оставям по гащи само на вилата, че там е по-лесно  Whistling

# 94
Татянка, Стенли харесва всякакви играчки и плюшени, но вниманието, което им се обръща е мах 5 минути и после не ги поглежда. Кога ще се прибере мъжа ти? А слуша ли приказките Милена? И аз искам да му чета за лека нощ, но си мисля, че няма да ми обърне внимание  newsm78

4ак на 15ти се прибира  Cry 
ОЩе са малки да слуШат дълго време. Ние в пове4ето слу4аи не 4етем, ами раzкаzваме какво се вижда на картинките, покаzваме, накараме я да покаzва неЩо което поzнава, правим zвуци  Laughing  И го смятам zа важно, в смисъл 4е те много попиват и рано или късно се вижда ресултат. Пък и е хубав ритуал преди лягане  Grinning  Книгите от поредицата Първи стъпки са мн подходяЩи zа таzи въzраст, имат снимки на предмети, които поzнават и хубаво можеШ да обясняваШ какво се вижда, как се каzват предметите, zа какво служат, или пък молиШ детето да ти покаzва неЩо. Аz така открих 4е Милена zнае пове4е предмети, отколкото предположих  Peace

Питанка към американките
Какъв раzмер дрехи купувате сега? Не съм zапоzната с номерацията ви. Според табелите трябва да вzема 18мес. или дори 2Т  newsm78  Трябва да давам ясни инструкции на мъжООООО  Mr. Green

# 95
Хуубаааави априлчета Heart Eyes
Леси, честита племенница. Бързо да се оправят и тя и сестричката Hug

Момичета май отбих Симонсъна. Започнах да чета в библиотеката на кърмаческия, как да се справя с гърдите при евентуални проблеми. И естествено попаднах на разни други обяснения за последствията от отбиването. И сега ми е едно гузно и имам нуждата да се оправдавам. Надявам се да не ви оттегча.
1. Вече разходките ни на нищо не приличаха, едно постоянно ровене в деколтето ми, тръшкане ако не искам да я взема, за да рови.
2. Спането и то , само първия сън спокоен, от там нататък- будене и цокане, и дебнене дали съм до нея. Ако в този период стана до тоалетна - луд рев.
3. Храненето - ровене, чоплене и чакане на млякото.

Ами това е. Не ми олекна, ама...

Татянка, към плюшките интерес почти никакъв. Виж към камиончета , багерчета и т.н друго нещо. Но не е съвсем мъжкарана де. Куклите ги люшка, гушка и храни.

# 96
Ян4е  Hug  Hug  Hug Първо приеми моите поzдравления zа дългото кърмене и то като работеЩа мама.
И според мен няма въобЩе нужда да се 4увстваШ гуzна, ама хи4. Поне аz не се 4увствам така де  Blush  4е ми липсват интимните моменти, да, ама да съжалявам? Няма такъв филм. Сигурна съм, 4е и zа двете ви е по добре сега. А моите при4ини бяха подобни на твоите, най ве4е спането. ОЩе не ми ровеШе в блуzата като бяхме на вън, но не исках да стигнем до там. Ли4но на мен нямаШе да ми е приятно.
И не се плаШи от раzни травми zа детето. Ти я виждаШ, как се 4увства тя? Аz преди да я отбия много се притеснявах как Ще го понесе, и все го отложих, а накрая хи4 не й мигна окото  Crazy  Все едно никаква промяна няма. А сега си има такъв 4удесен режим, много съм доволна 4е го направих.
За гърдите само да ти кажа, аz имах проблеми  Sad  и стигнах до гинеколога, където ми дадоха хап4ета zа спиране на кърмата. Но в нета 4етох такива ужаси zа тия хап4ета, 4е не ги вzех. Обадих се на една акуШерка и тя ми каzа, дори гърдите да са напрегнати, да трая. Само ако вдигна Т°, тогава да вzема мерки. Ина4е нито да цедя, нито ниЩо, органиzма при липса на търсене Ще ресорбира кърмата. И действително беШе така, колкото и невероятно да ми иzглеждаШе в на4алото. Подпомагах тоzи процес с по малко те4ности, пиех Фитолака (хомеопати4но) и 4ай от салвия, дори сму4ех бонбони от салвия  Crazy  2 седмици по късно бях добре.

Ау, ние оЩе не храним куклата, утре тренираме (майтап  Wink )

Днес се улях  Blush

# 97
Иво обожава плюшки. Гушка ги и затваря очите за сън  Mr. Green Най-обича мечетата си от ТСМ.
Черепахче, успех в отбиването  Peace Аз съм  на мнение, че кърменето трябва да е взаимно удоволствие. Щом някой загуби интерес или се умори - значи е време за приключване.
Абе я кажете какъв мач имаше снощи и кой би.

# 98
Абе я кажете какъв мач имаше снощи и кой би.

Германия / Сан Марино 6 на 0  Mr. Green

# 99
  • София
Ей, днес май всички са били по разходки! Нас здравата ни наваля, но поне малкия се изкефи и се измори здраво. От вчера придоби съвсем разбойнически вид, носа и челото му са прилично ожулени.

По плюшковци от доста време вече не си пада, и той като Стаско е луд фен на колите - истински, играчки, голяма мания са му. Преди 2-3 дена дочупи един пукнат мигач и на мен корема ми се сви, като си представих, че може да излезе някой мастит чичка и да ми спука тимберицата  ooooh!
Телефоните също са му много интересни и всякакви играчки с бутони и врътки. И като Симонка Черепахова обича да събира, сглобява и затваря разни неща. Момичешките колички също ги харесва.

Браво на известните ни априлчета! Тонката е голяма работа, него отавна съм го заподозряла, че ще става медийна звезда.  Wink

Янче, рано или късно щеше да се стигне до този момент и няма причини да се обвиняваш! Дано да нямаш никакви проблеми и бибанка да го понесе възможно най-леко! Hug Ще видиш, че ще ви се отрази добре!  Peace

Юлче
, не знам за снощи, но волейболистите ни днес размазаха китайците. А, чух сега в спортните новини - футбол квалификации за Евро 2008,  БГ-Беларус 2:0

Хайде, лека вечер, мацки! Дано нощта да е покойна за всички!  smile3524

# 100
  • София
Янче  Hug присъединявам се към думите на Танчето както и към поздравленията   bouquet Вчера докато си лежах шефчо ми проверяваше какво има под блузата (обезумявам като си навре пръста в пъпа ми), повдигна и по-нагоре, но не беше впечатлен от нищо  Mr. Green пак продължи да проверява дълбочината на пъпа ми  Mr. Green

За играчките - на мен ми се струва, че се впечатлява от колите главно заради гумите и защото се движат, дет` се казва "правят нещо" докато плюшените играчки - нищо не правят  Mr. Green
Наде, ние още не сме се сблъсквали с момичешки колички, та незнам каква би била реакцията. Ти оправи ли ютията? Тук грамата с дрехи за гладене растеееееееее  Mr. Green

Юлче  Joy

# 101
  • София
Качих и моите снимки от 1ви юни Отначало мислех, че не са нищо особенно, но сега виждам добри попадения  Mr. Green

# 102
  • Boston, MA
Янче, не се оставяй да те гони гузната съвест! Всяка кърмаческа "двойка" си има момент на отбиване, вие просто сте намерили вашия!

Данче, заиграва се шефчо с пъпа ти, а?  Joy

Кате, честит ти фризьор! Питата стана супер (да не повярваш), иначе Дани първо хвана фигурка на спортист от американски футбол, после се спря на апарата за кръвно налягане, и сега двамата с мъжа ми имаме различни тълкувания за бъдещето. Да не говорим, че после беше награбил в едната ръка калкулатор, в другата черпак и обикаляше из нас.  Mr. Green

Танче, зависи колко е едра Миленка. Дани носи 12 м, но вече му умаляват, и минаваме сега на 18 м. Също зависи и от марката дрехи май... Ако знаеш от кои магазини ще пазарува мъжът ти, кажи, ще опитам да дам съвет.  Hug

И Дани много обича плюшковци, гуши ги и ги целува. Коли - средна работа.  Thinking

Този пост стана почти поименен, затова за останалите поздрави!   bouquet

# 103
  • Варна
Добро утро, момичета!
Днес, явно ние сме най-раннобудните, като се има в предвид, че стана в 6;15 ooooh!. Цяла нощ не спа и рано рано изпрати баща си. Сега чакам да стане време за обеден сън, че да си поспиме малко Whistling
Леси, честита племенница, да ви е жива и здрава Hug
Наде, честито ви зъбче:) И Ники мучи (за мама), когато е ядосан и не му обръщам внимане Rolling Eyes
Аз Ники го отбих на 11месеца. Беше ми писнало, кърмех само вечер, почти нямах кърма и се получаваше нещо като осмукване направо. Имах чувството, че е вакум помпа  Mr. Green Нямах проблеми с гърдите, а малкия изообщо не разбра какво стана Simple Smile
Ники веднъж набара една от момичешките колички, падна голяма игра. Много му хареса. Иначе си играе с всичко възможно. Има коли, които се блъскат до счупване. Плюшковци не съм давала скоро, може да дам днес. Обича да пълни кофичката със 'съкровища', после я изпразва и така докато му писне.
Научи се да се качва по диваните. Сега на прицел е този в дневната. Вече погна прозореца и щорите ooooh!.
Имам аз една питанка: Ники изообщо не слуша, не приема като авторитет. Ако баба му му каже да не пипа или 'не', веднага идва при нея и слуша. Същото е и с баща му , и други роднини. На мен изообщо не обръща ама никакво внимание. Само ме хапе, дращи, скубе ми косата...аз разбирам, че това е любов, ама хора как пък може хич да не слуша??? Ако сме сами в къщи е просто ад, като се върне баща му нещата се променят веднага. Той не му крещи, не го шляпва. Аз пък от друга страна съм в ролята на звероукротител. Дори започна да ми бие шамари  ooooh! Аз го пляскам по ръцете като прави големи бели, явно от там прихвана. Незнам , ако имате съвет, слушам Hug

# 104
Добро утро и от нас! Hug

Леси, много се радвам за добрите новини! Peace Ама защо и такава самоличност!?  Shocked Пак ще кажа, че не ти приляга! Crossing Arms

Янче, поздравления за успешното дълго кърмене!  bouquet Не бива, да ти е гузно - сама казваш, че моментът е дошъл, а моменти на близост пак си има! Peace

Краси, сложна работа е това с авторитетите, едва ли има готови общоважащи формули! Thinking От моя опит мога, да ти кажа, че децата имат различен респект към различните роднини - характери, ситуация, ежедневие, с кой е най-често... Обаче щом и Ники е започнал, да пошляпва бих те посъветвала, да не го правиш и ти - сама казваш, че това не му влияе. Wink

Снимките на жълтите павета са страхотни! Peace
Данче, наистина имаш попадения!  Peace А Стаското и Магито нещо.... Аничка, как ще приеме "връзката" им!? Wink

Играчките - плюшени не  обича чак толкова, т.к. брат й не си играе с плюшени, а на Вили й е интесено най-вече това, с което той си играе. Съответно най-любим й/им е строителят. Страст й са всякакви писалки, моливи, пастели и пр., като имитира писане. И естествено - най-огромен интерес предизвиква всичко, което не е играчка - телефони, дистанционни... а напоследък - чашата ми с кафе, но щом е пълна.

Кътниците имат ли ред на никнене?  Thinking На Вили са й подути и 4-те и е адски крива на моменти, но в моята стара книга редът на никнене на зъбите е описан до 8-я зъб, от там насетне ги дават по четворки, кои следват - първите 4 кътни, 4-те кучешки и най-накря вторите 4 кътни.

Слънчева и весела нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 09:11 от envia

Общи условия

Активация на акаунт