И от толкова емоции каталяса и вече спи. Никога не се е случвало да заспи преди 9. 

Стенли многооо обича, ама редовно ги обръща в тревата
Като селска количка с пясък, кара я до там и я обръща да изсипе товара /бебето/ и хуква в друга посока, все едно никой нищо не е видял
Стенли многооо обича, ама редовно ги обръща в тревата
Като селска количка с пясък, кара я до там и я обръща да изсипе товара /бебето/ и хуква в друга посока, все едно никой нищо не е видял
[/color]
Сладур

Ще имаме повод да идваме до Сливен, за да се пострижем при Пламен 

И аз съм го замислила, но го оставям по гащи само на вилата, че там е по-лесно
Книгите от поредицата Първи стъпки са мн подходяЩи zа таzи въzраст, имат снимки на предмети, които поzнават и хубаво можеШ да обясняваШ какво се вижда, как се каzват предметите, zа какво служат, или пък молиШ детето да ти покаzва неЩо. Аz така открих 4е Милена zнае пове4е предмети, отколкото предположих 
Трябва да давам ясни инструкции на мъжООООО 

Първо приеми моите поzдравления zа дългото кърмене и то като работеЩа мама.
4е ми липсват интимните моменти, да, ама да съжалявам? Няма такъв филм. Сигурна съм, 4е и zа двете ви е по добре сега. А моите при4ини бяха подобни на твоите, най ве4е спането. ОЩе не ми ровеШе в блуzата като бяхме на вън, но не исках да стигнем до там. Ли4но на мен нямаШе да ми е приятно.
Все едно никаква промяна няма. А сега си има такъв 4удесен режим, много съм доволна 4е го направих.
и стигнах до гинеколога, където ми дадоха хап4ета zа спиране на кърмата. Но в нета 4етох такива ужаси zа тия хап4ета, 4е не ги вzех. Обадих се на една акуШерка и тя ми каzа, дори гърдите да са напрегнати, да трая. Само ако вдигна Т°, тогава да вzема мерки. Ина4е нито да цедя, нито ниЩо, органиzма при липса на търсене Ще ресорбира кърмата. И действително беШе така, колкото и невероятно да ми иzглеждаШе в на4алото. Подпомагах тоzи процес с по малко те4ности, пиех Фитолака (хомеопати4но) и 4ай от салвия, дори сму4ех бонбони от салвия
2 седмици по късно бях добре.
)
Аз съм на мнение, че кърменето трябва да е взаимно удоволствие. Щом някой загуби интерес или се умори - значи е време за приключване. 

Ще видиш, че ще ви се отрази добре! 
присъединявам се към думите на Танчето както и към поздравленията
Вчера докато си лежах шефчо ми проверяваше какво има под блузата (обезумявам като си навре пръста в пъпа ми), повдигна и по-нагоре, но не беше впечатлен от нищо

. Цяла нощ не спа и рано рано изпрати баща си. Сега чакам да стане време за обеден сън, че да си поспиме малко 

.
Аз го пляскам по ръцете като прави големи бели, явно от там прихвана. Незнам , ако имате съвет, слушам

Ама защо и такава самоличност!? 
Не бива, да ти е гузно - сама казваш, че моментът е дошъл, а моменти на близост пак си има! 
От моя опит мога, да ти кажа, че децата имат различен респект към различните роднини - характери, ситуация, ежедневие, с кой е най-често... Обаче щом и Ники е започнал, да пошляпва бих те посъветвала, да не го правиш и ти - сама казваш, че това не му влияе. 

А Стаското и Магито нещо.... Аничка, как ще приеме "връзката" им!? 
На Вили са й подути и 4-те и е адски крива на моменти, но в моята стара книга редът на никнене на зъбите е описан до 8-я зъб, от там насетне ги дават по четворки, кои следват - първите 4 кътни, 4-те кучешки и най-накря вторите 4 кътни.