ХАЙДЕ НА ЛУНАТА- днес 1.06.2007

• 4 724
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
Може да се пие и айран Wink Зависи колко мляко си изяла, ако не е много според мен няма проблеми да продължиш да си лунуваш днес.
Благодаря Hug ....това вече е нещо. Peace

# 61
Аз се държа още, но голям глад ме гони. Ще си изям малко по-късно ябълката и много се надявам да успея да издържа само с нея.

# 62
Майка ми от време на време Лунува ,но тогава я кара само на минерална вода. Thinking

# 63
Охххх ooooh!момичета,голям глад ме гони eat eat eatи като се има в предвид,че храних на мама златото feedingпредставяте си какво ми,нали

# 64
Сладурки Hugлунувам та пушек се вдигааааааааа #Crazy ще издържа до утре  hahahaняма как ooooh! щом трябва до края на юни да сваля поне 10кг. още PeaceУспех на всички ви в лунуването  bouquet

# 65
Дивичке освен че в момента лунуваш на каква диетка я караш ? Simple Smile

# 66
Може да се пие и айран Wink Зависи колко мляко си изяла, ако не е много според мен няма проблеми да продължиш да си лунуваш днес.

eeeeeeeeee това е нищо бе мила Hug аз си викам таз наша Дими се е намотала с кюфтета и торти ,а то някакво си млекце.Пушка си  bouquet

# 67
eeeeeeeeee това е нищо бе мила Hug аз си викам таз наша Дими се е намотала с кюфтета и торти ,а то някакво си млекце.Пушка си 
Ами такива работи дори не си ги и помислям.

# 68
Ооооооооооххх момичета,няма такова пиене на вода като мен сигурно съм изльокала къв 12 чаши,а колко пъти пишках....заради мен ще започнат да събират пари за тоалетна хартия вече Joy

# 69
Дивичке освен че в момента лунуваш на каква диетка я караш ? Simple Smile
Hug Hug Hugмиличка на плодчета съм до обяд!
Следобяд до сега поне бях на салатки,пилешко и рибка  newsm78 ама мисля да пробвам от утре монодиетката ooooh! та утре ще бъда само на плодчета #Crazy знам ли и аз вече на каква диета съм важното е че съм смъкнала онези 8 кг., в началото ама имам още многооооооооо поне 20кг. още ме чакат ooooh! не знам как беееееееее много ми е трудничко #2gunfire пък и задържане имам от време на време та ми убива кахъра ама ей на  Embarassed не се предавам без бой Naughty тъпа и упорита към набелязаната цел Praynig дано успея PraynigУспех и на теб  Peace а ти на какъв режим си сега?  bouquet

# 70
И аз съм с вас, и аз съм с вас !!!  Hug
Бях на рожден ден/ гости с преспиване и мислех, че тази сутрин и обяд няма да се измъкна от яденето, ама успях и съм без никакви нарушения до сега  Mr. Green
Е, мисля довечера да си пийна този път едно фрешче, че съм на кино, а без хубавите фрешчета там, когато ходя просто не мога. Хайде, от мен да мине, ще има "сподели половината с приятел"  Crossing Arms , че съм забелязала че само вода е с по-добър резултат от вода и фрешове  Simple Smile

# 71
На мен почна да ми става лошо. Ще си изям ябълката скоро, но честно казано не съм сигурна, че само с нея ще се размина.

# 72
И аз се включих този път.Дотук съм озверяла от глад,ма ще гледам да се справя.Да ви попитам пак - запазвате ли си трайно сваленото и как точно??????????????????????????Успех!!!

# 73
Момичета,аз се провалих!Стана ми много лошо и ядох,така че утре няма да очаквам добри резултати. Embarassed

# 74
Този път и аз съм на лунна диета,обаче не я спазвам толкова строго тъй като нямам вече килограми за сваляне а само за задържане.Освен вода,кафе и чай без захар ям грейпфрут,който ми държи сито и по този начин не се изнервям излишно от глад. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт